Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 16 Lis 2015 18:30 

platynowy
Gdy próbuję dokończyć zamówienie na bdkarma, nie podbiera mi produktów wybranych w bdsklep. Jest na to jakiś sposób?

Edit: mogę dodać listę zakupową i dokończyć zamówienie na bdkarma. Jednak wtedy produkty z bdsklep są po cenach zwykłych, niepromocyjnych :/

☀️Komfortowo na ☀️Komfortowo na "Kanarach" za 1339 PLN 🌴 Loty i ⭐⭐⭐⭐ hotel na Gran Canarii🚨😎
All inclusive w greckim raju 🏝️ ⭐⭐⭐ hotel przy plaży na Lesbos za 2779 PLN All inclusive w greckim raju 🏝️ ⭐⭐⭐ hotel przy plaży na Lesbos za 2779 PLN
#22 PostWysłany: 17 Lis 2015 01:33 
Awatar użytkownika

Loty: 4
Kilometry: 5 374
niebieski
Właśnie zrobiłem zakupy na bdsklep z przejściem na bdkarmę sposobem, który wcześniej opisałem. Wszystkie produkty wrzucone na bdsklepie elegancko przeszły na karmę, razem z promocyjnymi cenami. Wykorzystałem kod na 50 zł przy płatności Mastercardem.

A najlepsze, że aktualnie są dostępne piwa Kormorana po 2,95 zł, w tym takie jak American IPA, Weizenbock, Witbier, Coffee stout, itp. Po zniżce każde z nich wyszło mi po 1,97 zł !

Dla mniej wybrednych jest też np Tyskie Klasyczne w puszcze po 1,45 zł (po zniżce ok. 0,97 zł).

Udanych zakupów :)
z.
tabo89 lubi ten post.
kruczi uważa post za pomocny.

#23 PostWysłany: 17 Lis 2015 09:20 

platynowy
U mnie przechodzą ale ich cena zamienia się w standardową. Dotyczy zarówno kawy jak i papieru toaletowego :/

#24 PostWysłany: 17 Lis 2015 11:39 

niebieski
u mnie przeszło bez problemu
dodałem do koszyka towarów za 130 PLN
w przeglądarce wpisałem bdkarma.pl, dodałem jakąś pierdółkę, płatność mastercardem, darmowa przesyłka kurierem
kwota za zakupy spadła o 30 PLN, do zapłaty około 100 PLN

pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 17 Lis 2015 12:31 

platynowy
A więc tak: na Firefoxie ceny wracają do normalnych ale na Chrome pozostają promocyjne. Dzicz :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości