Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 26 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 12 Paź 2015 22:56 
Awatar użytkownika

srebrny
mussten napisał(a):
Chciałem kupić dwa bilety, ale był tylko jeden w tej cenie, bo po przekierowaniu do płatności, cena za dwa bilety była wyższa.

Czyli ile było za te dwa bilety po przekierowaniu?
 Profil Relacje PM off  

Majówka w hiszpańskim słońcu 🌊🌞 Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem od 2589 PLN🍹🌴 Majówka w hiszpańskim słońcu 🌊🌞 Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem od 2589 PLN🍹🌴
Sardynia w niskiej cenie❗😍 Bezpośrednie loty i noclegi w Cagliari za 527 PLN 💚🤍❤️ Sardynia w niskiej cenie❗😍 Bezpośrednie loty i noclegi w Cagliari za 527 PLN 💚🤍❤️
#22 PostWysłany: 12 Paź 2015 22:56 
Awatar użytkownika

niebieski
Sam swoim wpisem wkopałeś się, bo na screenie widać, że jest powyżej 4 biletów w tej cenie, więc mamy zasadniczą nieścisłość wrzutki w stosunku do powyższego wpisu.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 12 Paź 2015 22:57 
Awatar użytkownika

mussten napisał(a):
A zauważyłeś, że nic nie wpisałeś w polu "do"?
Z Warszawy Modlin, ale dokąd? Po za tym, skorzystaj z wyszukiwarki na stronie głównej, powinny się wyświetlić.

Celowo nie wpisałem,powinny mi się wyświetlić wszystkie loty z Modlina.
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 12 Paź 2015 22:58 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
niebieski
Mało kto przed zakupem wrzuca screen na forum. Werdykt: koszulka :D
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 12 Paź 2015 23:27 

Loty: 20
Kilometry: 15 182
niebieski
cekace: ok. 330 PLN za 2 bilety.
panprofesor82: po przekierowaniu tak mi wyskoczyło, nie wiem dlaczego tak się stało.

Wnioskuje o usunięcie posta, biletów i tak nie ma, a spotkałem się z falą hejtu, żalu, bólu, nie wiem jak to nazwać.

#26 PostWysłany: 12 Paź 2015 23:32 
Awatar użytkownika

srebrny
Zamykam temat skoro 'po promocji'.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 26 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości