Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Wrz 2015 13:58 

srebrny
hej,
wybieram sie w sobote na Rodos- czy dzialaja w Grecji bankomaty ?
prosze dajcie znac, nie chcialbym sytuacji kiedy mialbym za malo gotowki :-)

Ostatnio edytowany przez Abcn, 18 Wrz 2015 23:35, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

Zima jak z bajki ❄⛄ Zapoluj na zorzę w Finlandii za 180 PLN 🦌⛸️ Zima jak z bajki ❄⛄ Zapoluj na zorzę w Finlandii za 180 PLN 🦌⛸️
Fuerteventura z all inclusive 🏝️🍹 Relaks w 4* hotelu za 2499 PLN 🌊 Fuerteventura z all inclusive 🏝️🍹 Relaks w 4* hotelu za 2499 PLN 🌊
#2 PostWysłany: 16 Wrz 2015 14:02 

Działają, blokady były tylko dla lokalsów:
http://www.businessinsider.com/greece-a ... sts-2015-6
 PM off  

#3 PostWysłany: 16 Wrz 2015 14:09 

srebrny
byłem w ostatni weekend w Atenach, po panice ani śladu, wszystkie bankomaty chyba pracują już normalnie, brak jakichkolwiek kolejek itd.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 16 Wrz 2015 14:09 

srebrny
dzieki za info, o limitach dla lokalsow wiem i wiem o tym, ze niby dla zagranicznych ograniczen nie ma, ale
w najwiekszym kryzysie na pewno wogole nie dzialaly, bo poprostu nie bylo w nich pieniedzy :-)

ludziska, no kurde byl ktos z was ostatnoi w Grecji ? dzialaja te bankomaty czy nie ? :)

edit: opo dziekuje bardzo za info :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 18 Wrz 2015 21:28 

srebrny
Działają.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 18 Wrz 2015 21:34 

niebieski
zdecydowanie działają - w ciągu ostatniego tygodnia kilkakrotnie przetestowałem na Korfu
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości