Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 24 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 04 Sie 2015 08:52 

niebieski
Na temat Sardynii się wypowiadał nie będę gdyż nie byłem. Ale wyspa także duża więc w ciągu tych 10 dni spokojnie będzie gdzie się wybrać.
Na Sycylii byłem, ale jako że miałem mniej czasu zwiedziłem jedynie Zachodnią część. Trapani i okolice (z obowiązkowym Erice oczywiście), na jeden dzień urwaliśmy się na Favignanę, plażowanie w San Vito Lo Capo i wycieczka do Riserva dello Zingaro. Na rezerwat spokojnie można przeznaczyć cały dzień. W rezerwacie również można poleżeć na plaży. Byliśmy też w Castellammare del Golfo ale specjalnie się nam tam nie podobało więc nie zabawiliśmy tam długo i pojechaliśmy do pobliskiego starożytnego miasta Segesta.
Podczas jazdy oczywiście zatrzymywaliśmy się wszędzie gdzie nam się tylko podobało.
 Profil Relacje PM off  

Złap nieco słońca w Turcji ☀️😎 Tanie tygodniowe all inclusive za 1099 PLN 🍹🍴 Złap nieco słońca w Turcji ☀️😎 Tanie tygodniowe all inclusive za 1099 PLN 🍹🍴
🔥HIT❗🔥 Malta na przedłużony weekend za 299 PLN🔥😱 Loty + ⭐⭐⭐ hotel z basenem na dachu 👙😍 🔥HIT❗🔥 Malta na przedłużony weekend za 299 PLN🔥😱 Loty + ⭐⭐⭐ hotel z basenem na dachu 👙😍
#22 PostWysłany: 04 Sie 2015 09:35 
Awatar użytkownika

HON fly4free
zielony041 napisz czego tak naprawde potrzebujesz :)?

obecnie moze pojade tam, a moze tam, a moze tu, przemysle, zastanowie sie
chyba nie ma sensu by kolejni forumowicze wrzucali kolejne propozycje miejsc

chcesz konkretne miejsca
http://podroze.gazeta.pl/podroze/5,1141 ... ECIA_.html

chcesz urokliwe trasy
http://www.auto-motor-i-sport.pl/wydarz ... py,16956,1

polacz wg wlasnego uznania
 Profil Relacje PM off
digger lubi ten post.

#23 PostWysłany: 04 Sie 2015 09:45 

niebieski
Jesli Niemcy to polecam Saksonie i Bawarie - stosunkowo niedaleko a naprawde jest co zwiedzic, zarowno jesli chodzi o kulture jak i przyrode (koniecznie Szwajcaria Saksonska!)

Polecam apke albo strone PARKOPEDIA - pomaga parkowac za darmo (co mnie sie osobiscie udawalo przy odpowiednim planowaniu atrakcji) lub jak najtaniej.

Jesli poludnie to najlepiej Bosnia i Hercegowina w polaczeniu z Czarnogora - mnostwo atrakcji, swietne widoki i przyjazni ludzie oraz ceny;)
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 24 Sie 2015 22:29 

Loty: 51
Kilometry: 88 379
I co zdecydowaliście? Potrzebujesz jeszcze czegoś nt. Sardynii :)
W kwietniu na tej plaży byliśmy sami...
We wrześniu loty Bergamo-Alghero za 50euro RT.

Załączniki:
Komentarz do pliku: Plaża Książęca
img_20150825042708_DSC00230(2)_zmniejszamy_pl(2).jpg
img_20150825042708_DSC00230(2)_zmniejszamy_pl(2).jpg [ 71.05 KiB | Obejrzany 430 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 24 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości