Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Lut 2012 16:28 

niebieski
Na początku przepraszam jeśli powtórzyłem jakiś post ale nie znalazłem nic konkretnego przy pomocy wyszukiwarki.

Mam jak pewnie wiele osób wykupione pięcioforintowe bilety z/do Budapesztu. Bilet powrotny sam i do tego bilet w 2 strony, z którego chcę wykorzystać tylko powrót.
Czy ktoś kto już tak robił mógłby mi potwierdzić czy Ryanair faktycznie za "no show" na pierwszym locie nie karze anulowaniem drugiego biletu? Czy ten podwójny lepiej odprawić w 2 strony (i oczywiście nie wykorzystać) czy tylko powrót?

Z góry dziękuję za odpowiedzi!

Grecki urlop na Kefalinii za 2297 PLN 🏖️ 4* hotel przy plaży (z wyżywieniem) 🍽️🌞 Grecki urlop na Kefalinii za 2297 PLN 🏖️ 4* hotel przy plaży (z wyżywieniem) 🍽️🌞
Ponad 6 zł za każdą dobę z psem. Włochy chcą wprowadzić psi podatek turystyczny Ponad 6 zł za każdą dobę z psem. Włochy chcą wprowadzić psi podatek turystyczny
#2 PostWysłany: 10 Lut 2012 16:41 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Nie będzie najmniejszego problemu. Każdy lot jest traktowany osobno.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości