Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 25 Sty 2012 22:43 

Na początku chciałem się przywitać:) (gdyż to mój pierwszy post).
Przechodząc do meritum. Mam zabukowane bilety na ww termin do Bombaju przez eSky (zamówione w momencie gdy była słynna promocja do Indii).
Dostałem eticket od esky'a, jednak na stornie Brussels airlines nie moge zobaczyć potwierdzenia rezerwacji (wyskakuje jakiś błąd).
Trochę mnie to niepokoi i mam w związku z tym pytanie czy ktoś wie może o co tutaj może chodzić/ktoś miał podobną sytuację?
Będę wdzięczny za wszelka pomoc i rozwianie wątpliwości.
 Profil Relacje PM off  

Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników? Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników?
TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę) TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę)
#2 PostWysłany: 25 Sty 2012 22:43 
Awatar użytkownika

Na checkmytrip też nie działa?

Image

Moje podróże
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 25 Sty 2012 22:51 

nigdy nie słyszałem o checkmytrip, ale jeśli chodzi o stronę : www.checkmytrip.com to nie działa (jeśli dobrze z tego korzystam). Wpisuje na górze nr rezerwacji i nazwisko no i wyskakuje "We are unable to find this confirmation number"
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 25 Sty 2012 22:51 

HON fly4free
Bilety wystawione na stoku Brussels Airlines są niewidoczne ani w check my trip ani na profilu M&M: ważne jest to czy jest on widoczny na stronie własnej SN : tam powinien być...
Jesli masz kod rezerwacji i numer biletu, nie powinno być żadnych problemów.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 25 Sty 2012 22:52 

dodam, że znajomy z biletem na ten sam lot ma identyczną sytuację.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 25 Sty 2012 22:57 

Dzięki Marek za odpowiedź. Pewnie jestem upierdliwy, ale rozwiń jeszcze proszę co to jest "profilu M&M" oraz "własnej SN" ? Gdyż zupełnie nie kumam o co chodzi.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 25 Sty 2012 23:02 

HON fly4free
profil M&M: Miles and More jesli jesteś członkiem programu
stronie własnej SN : http://www.brusselsairlines.com i tam masz opcję MY TRAVEL -> Manage my flight; sproboj wklepać numer potwierdzenia i naziwko. Powinieneś zobaczyć rezerwacje o ile bilet został wystawiony na numerach Brussels Airlines
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 25 Sty 2012 23:03 

platynowy
Spróbuj na www.viewtrip.com / www.virtuallythere.com / www.mytripandmore.com

Być może na potwierdzeniu rez. masz 2 kody, jeden z nich powinien działać na www.checkmytrip.com bo eSky jak dobrze kojarzę działa na Amadeusie.

#9 PostWysłany: 25 Sty 2012 23:05 

no i właśnie o to mi chodzi. Gdy tutaj wklepuje to nie działa (wyskakuje pusta strona) - chodzi o my travel na www.brusselsairlines.com
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 25 Sty 2012 23:15 

Dzięki mucha. Dziwne ale lot jest potwierdzony jedynie na www.mytripandmore.com ... w każdym razie zawsze coś i ważne, że jednak nr rezerwacji gdzieś działa.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 25 Sty 2012 23:18 

platynowy
cymbelin napisał(a):
Dzięki mucha. Dziwne ale lot jest potwierdzony jedynie na http://www.mytripandmore.com ... w każdym razie zawsze coś i ważne, że jednak nr rezerwacji gdzieś działa.

A więc bilet wystawiony w systemie Worldspan. Być może jest wystawiony na stoku Jet Airways czy innego dziwoląga i dlatego nie ma go w systemie na stronie Brussels widocznego.

#12 PostWysłany: 25 Sty 2012 23:38 

Bardzo możliwe. W każdym razie dzięki za podpowiedź. Będę spał spokojniej:)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości