Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 11 Sie 2010 20:52 

ile najdłużej czekaliście na przesiadkę koczując na lotnisku (jakimkolwiek) ? :) rozważam podróż z przesiadką na lotnisku Düsseldorf (Weeze) i zastanawiam się ile się da tam wytrzymać..
 Profil Relacje PM off  

Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników? Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników?
TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę) TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę)
#2 PostWysłany: 11 Sie 2010 20:59 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Nie lotniczo co prawda, ale najdłużej koczowałem na przejściu granicznym między Rumunią a Bułgarią na pasie zieleni w strefie niczyjej - ponad 30 h. Stare czasy, chyba 1999 albo 2000. Doba na lotnisku to przy tym jak pobyt w hotelu 5-gwiazdkowym :D.

#3 PostWysłany: 11 Sie 2010 22:23 
Awatar użytkownika

niebieski
nocka to standard, leci szybko bo sie po prostu rozwala ze spiworem na podlodze/na krzeslach jak kto woli ;)
24h spokojnie mozna wytrzymac, zwlaszcza ze lotniska są przewaznie polożone niedaleko na prawde pieknych miejsc ktore warto zwiedzic za pare euro.

Na lotniskach typu bergamo, girona, madryt itd w ciagu kilku godzin pomiedzy lotami mozna sobie skoczyc na piwko w centrum miasta, dojazd to przewaznie parenascie minut ;)

My mamy np we wrzesniu oczekiwanie na lot z girony do bergamo prawie dwa dni, przy czym dla mnie to raczej za malo, niz za duzo (costa brava, barcelona..) ;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 12 Sie 2010 08:13 

niebieski
j mam w Bergamo 36h do następnego lotu, ale przynajmniej zobaczę Bergamo :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 12 Sie 2010 21:21 

przekonaliście mnie do rezerwacji lotów :) teraz czeka mnie 14 godzin postoju w Dusseldorfie. przy Waszych rekordach wydaje się to śmiesznie mało :)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 12 Sie 2010 21:41 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Przejdź się do Holandii z lotniska. Trochę czasu ci minie, a kolejny kraj odwiedzony :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości