Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 51 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 14 Paź 2014 22:59 

Miałem w ofertach dla Ciebie ale mimo to miałem telefon od banku ze mi oferuja taka i taka oferte - i Pani mowila ze ogolnie trzeba miec dochody minimum 10tys miesiecznie ale w moim przypadku biora pod uwage obroty na koncie i maksymalny limit dla mnie to 150tys na uproszczonych zasadach(w sensie od reki) - poprosiłem tylko o 15k - i dostałem pozytywna weryfikacje po 3min od rozmowy, potem zaakceptowalem w systemie mbanku umowe i czekam na karte :)

🏛️Stolica filozofów i słońca ☀️🇬🇷 Przedłużony weekend w Atenach za 739 PLN ✈️💙 🏛️Stolica filozofów i słońca ☀️🇬🇷 Przedłużony weekend w Atenach za 739 PLN ✈️💙
OKAZJA❗ Tydzień w Nowym Jorku od 3100 PLN 🇺🇸 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel przy Times Square 😱🤩 OKAZJA❗ Tydzień w Nowym Jorku od 3100 PLN 🇺🇸 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel przy Times Square 😱🤩
#22 PostWysłany: 14 Paź 2014 23:01 

Właśnie - ja sam robię obroty na zwykłem M&M na poziomie minimum 5 tys. zł. miesięcznie - myślałem, że przejście na Premium będzie tylko formalnością, ale jak widać są nieugięci w moim przypadku.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 14 Paź 2014 23:17 

Cytuj:
Miał ktoś z was dostęp do tej mokazji mając zwykłą kartę debetową lub podstawową KK m&m lub czy mając m&m premium ktoś z was okazji nie dostał?

Ja mam premium, a tej mokazji nie mam.
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 14 Paź 2014 23:26 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 151 564
kakau napisał(a):

Mam kartę premium ale również nie mam tej mokazji. Czy dobrze myślę, że promocja stargetowana tylko do osób które NIE MAJĄ kk m&m?
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 14 Paź 2014 23:43 

Nie, mam m&m premium i kolejny raz tę mokazje. Kilka miesięcy temu też skorzystałem, zwrot otrzymałem.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 14 Paź 2014 23:45 

Loty: 167
Kilometry: 338 581
Ja też mam kartę M&M Premium z mbanku, a tej mOkazji niestety nie mam w ofercie.
Wcześniej kupowałem bilety Rajanka i Wizz i widać to nie daje tej oferty.
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 14 Paź 2014 23:46 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 259
Kilometry: 313 227
mihau napisał(a):
kakau napisał(a):

Mam kartę premium ale również nie mam tej mokazji. Czy dobrze myślę, że promocja stargetowana tylko do osób które NIE MAJĄ kk m&m?

Ja mam podstawową KK m&m i tej mokazji nie mam więc wychodzi na to że te promocje to chyba przyznają losowo, jednym -400 zł w LOT a innym -10 zł w serwisie twojekwiaty.pl :P
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#28 PostWysłany: 15 Paź 2014 00:04 

Loty: 152
Kilometry: 352 160
TonyH napisał(a):

Możesz mi powiedzieć, czy masz dochody na poziomie 10.000 zł. miesięcznie, od ponad roku mam standardową M&M w mBanku i ciągle próbuję zmienić na Premium, ale mówią, że takie są zasady, że trzeba mieć taki dochód, zostało to ustalone przez M&M, w co wątpię.. A aktualnie oferują mi podwyższenie karty standardowej do 50 tys. zł...

Premium jest dla dochodów powyżej 10 000 zł. Odezwij się na priv to napiszę co można zrobić, aby dostać tą kartę.
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 15 Paź 2014 12:58 
Awatar użytkownika

niebieski
TonyH napisał(a):
NonamePL napisał(a):
Miałem w 'Oferta dla Ciebie" tam gdzie kredyty itd :)

Pierwszy rok za free, nastepne trzeba miec min. 210tys obrotu lub 120 transakcji (tak moga byc nawet po 1zł) - wiec jak mamy kogos kto ma terminal to robi nam przysluge i pobiera od nas 120 x 1zł i nastepny rok free (normalnie kosztuje 600zł rocznie lub jezeli 210tys/120transakcji) wiec do zrobienia - a za kazde 3zł mamy 1 mile :)

Jak cos to moge komus zarezerwowac lot jezeli ktos potrzebuje akurat kupic - jak wroci do mnie to 400zł to sie dzielimy (300dla kogos, i 100zł za fatyge dla mnie :P ) Zawsze to jakis plus. PW jak cos :)

Możesz mi powiedzieć, czy masz dochody na poziomie 10.000 zł. miesięcznie, od ponad roku mam standardową M&M w mBanku i ciągle próbuję zmienić na Premium, ale mówią, że takie są zasady, że trzeba mieć taki dochód, zostało to ustalone przez M&M, w co wątpię.. A aktualnie oferują mi podwyższenie karty standardowej do 50 tys. zł...

120 transakcji rocznie NIE ZWALNIA z rocznej opłaty za KK M&M premium. Było tak bodajże do czerwca 2013 a potem pogorszyli warunki i przy premium zwalnia jedynie 210tys PLN obrotu rocznie co jest kwotą absurdalną.

120 transakcji rocznie zwalnia nadal przy zwykłej KK M&M ale ta daje gorsze korzyści.
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 15 Paź 2014 13:12 
Awatar użytkownika

niebieski
TonyH napisał(a):
Właśnie - ja sam robię obroty na zwykłem M&M na poziomie minimum 5 tys. zł. miesięcznie - myślałem, że przejście na Premium będzie tylko formalnością, ale jak widać są nieugięci w moim przypadku.

być może miałeś za duże zadłużenie. Spłać do zera i powinni ci bez problemu dać bez pytania o dochody.
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 15 Paź 2014 13:14 

Zbanowany
kittycate napisał(a):
TonyH napisał(a):
NonamePL napisał(a):
Miałem w 'Oferta dla Ciebie" tam gdzie kredyty itd :)

Pierwszy rok za free, nastepne trzeba miec min. 210tys obrotu lub 120 transakcji (tak moga byc nawet po 1zł) - wiec jak mamy kogos kto ma terminal to robi nam przysluge i pobiera od nas 120 x 1zł i nastepny rok free (normalnie kosztuje 600zł rocznie lub jezeli 210tys/120transakcji) wiec do zrobienia - a za kazde 3zł mamy 1 mile :)

Jak cos to moge komus zarezerwowac lot jezeli ktos potrzebuje akurat kupic - jak wroci do mnie to 400zł to sie dzielimy (300dla kogos, i 100zł za fatyge dla mnie :P ) Zawsze to jakis plus. PW jak cos :)

120 transakcji rocznie NIE ZWALNIA z rocznej opłaty za KK M&M premium. Było tak bodajże do czerwca 2013 a potem pogorszyli warunki i przy premium zwalnia jedynie 210tys PLN obrotu rocznie co jest kwotą absurdalną.

120 transakcji rocznie zwalnia nadal przy zwykłej KK M&M ale ta daje gorsze korzyści.

Aby być precyzyjnym, nie zwalnia dla kart wydanych od czerwca 2013. Te wydane przed nadal podlegają starym zasadom o ile nie myli mnie znajomość regulaminu dla tych kart.
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 15 Paź 2014 13:15 

Doczytałem ze strony mBanku:

DLA KART MASTERCARD MILES&MORE PREMIUM:
Dla kart wydanych do 03.06.2013 opłata nie będzie pobrana jeśli roczna wartość transakcji bezgotówkowych za ostatnie 12 miesięcy wyniesie minimum 60 000,00 zł lub roczna ilość transakcji bezgotówkowych za ostatnie 12 miesięcy wyniesie minimum 120 transakcji.

Dla kart wydanych od 04.06.2013, w przypadku posiadania jedynie karty głównej:
a) opłata nie będzie pobrana jeżeli roczna wartość transakcji bezgotówkowych za ostatnie 12 miesięcy wyniesie minimum 60 000,00 zł,
b) opłata zostanie pobrana w 50%, jeżeli roczna wartość transakcji bezgotówkowych za ostatnie 12 miesięcy wyniesie minimum 40 000,00 zł.
W przypadku posiadania karty głównej oraz co najmniej jednej karty dodatkowej:
a) opłata nie będzie pobrana jeżeli roczna wartość transakcji bezgotówkowych dokonanych wszystkimi kartami wydanymi do rachunku danej karty kredytowej za ostatnie 12 miesięcy wyniesie minimum 90 000,00 zł, (w moim przypadku to wystarcza bo do eKonta mam debetowa i ta Premium kredytowa)
b) opłata zostanie pobrana w 50%, jeżeli roczna wartość transakcji bezgotówkowych dokonanych wszystkimi kartami wydanymi do rachunku danej karty kredytowej za ostatnie 12 miesięcy wyniesie minimum 60 000,00 zł.

Co nie zmienia faktu ze Pani wpusciła w balon, bo twierdziła zawziecie ze 120 transakcji ... no ale mimo wszystko jest mniej niz 210tys zł :)

#33 PostWysłany: 15 Paź 2014 14:37 
Awatar użytkownika

niebieski
Tak czy siak dla przytłaczającej większości użtykowników wydanie 60k czy 90k rocznie kartami kredytowymi jest niewykonalne więc totalna lipa z tym całym premium.

Z tego co przeglądałem to przyznawanie punktów także pogorszyli dla premium dla kart wydanych po 6.2013
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 15 Paź 2014 17:54 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 151 564
NonamePL napisał(a):
a) opłata nie będzie pobrana jeżeli roczna wartość transakcji bezgotówkowych dokonanych wszystkimi kartami wydanymi do rachunku danej karty kredytowej za ostatnie 12 miesięcy wyniesie minimum 90 000,00 zł, (w moim przypadku to wystarcza bo do eKonta mam debetowa i ta Premium kredytowa)

Karta dodatkowa to karta tego samego typu np. dla współmałżonka czy innej osoby upoważnionej do korzystania z Twojego limitu kredytowego. Inne karty w tym samym banku czyli np. debetowa do eKonta nie zwiększają kwoty, którą trzeba wydać, żeby być zwolnionym z opłaty za kartę kredytową.
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 15 Paź 2014 20:25 

kittycate napisał(a):
Tak czy siak dla przytłaczającej większości użtykowników wydanie 60k czy 90k rocznie kartami kredytowymi jest niewykonalne więc totalna lipa z tym całym premium.

Z tego co przeglądałem to przyznawanie punktów także pogorszyli dla premium dla kart wydanych po 6.2013

Podpowiesz czemu?:-)

#36 PostWysłany: 15 Paź 2014 21:59 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
srebrny
Sprawdziłem na kontach 3 osób, z kk M&M i bez, z małymi dochodami, i takimi gdzie karta premium to pikuś, takich które kupują bilety i takie które nie kupiły ani jednego.

Żadna osoba nie dostała tej mokazji.
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 16 Paź 2014 14:09 
Awatar użytkownika

niebieski
NonamePL napisał(a):
kittycate napisał(a):

Podpowiesz czemu?:-)

Przypomniało mi się, obecnie dają mniej punktów na start niż dla kart premium wydanych przed 6.2013
z głowy: wtedy dawali 5000 a teraz 2000 czy coś podobnego

Ostatnio edytowany przez kittycate, 16 Paź 2014 15:21, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 16 Paź 2014 14:58 
Awatar użytkownika

srebrny
Paradoksalnie, chyba większe prawdopodobieństwo otrzymania "oferty z LOT'em" (jako zaproszenie do mOkazji) mają klienci ,którzy jeszcze nigdy nie przystąpili do mOkazji. Sprawdzone u trzech osób.
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 16 Paź 2014 15:09 

Też posiadam tą mOkazję. Posiadam KK MasterCard Standard, co więcej w ostatnim czasie dokonywałem zakupów biletów, w tym wycieczki z biura podróży - więc myślę, że i to ma wpływ na to komu taka oferta się pokazuje.
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 16 Paź 2014 18:02 
Awatar użytkownika

niebieski
A można to wykorzystać 1 raz czy wiele razy jeśli ktoś ma tę mokazję?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 51 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości