Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 54 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 23 Maj 2013 22:39 
Awatar użytkownika

Loty: 98
Kilometry: 174 732
Wybrałyśmy się a London Eye wieczorem , przed 21. Kolejka do kas na moment stania . Miałyśmy kupon na wejście 2 za 1 wydrukowany z internetu. W kasie poprosiłam o bilety dla 2 osób i podałam kupon. Dostałam 1 bilet płatny i 1 z ceną zerową. Kolejka do wejścia była długa, ale przesuwała się błyskawicznie. Okazało się, że wybrałyśmy się o dobrej porze, bo miałyśmy piękne widoki przy zachodzącym słońcu. A rano kolejka była znacznie dłuższa.
 Profil Relacje PM off  

Albański raj przy prywatnej plaży 🏖️ 4* all inclusive nad Adriatykiem za 2459 PLN Albański raj przy prywatnej plaży 🏖️ 4* all inclusive nad Adriatykiem za 2459 PLN
Słoneczny Cypr w dobrej cenie 🏝️🌞 Loty i 7 noclegów w Ajia Napie za 809 PLN Słoneczny Cypr w dobrej cenie 🏝️🌞 Loty i 7 noclegów w Ajia Napie za 809 PLN
#22 PostWysłany: 24 Maj 2013 20:04 
Awatar użytkownika

Loty: 97
Kilometry: 149 516
niebieski
Dodatkowo do biletów na London Eye jest 10-minutowy pokaz filmu 4D.
Wejście za kasami.
Ogólnie film szału nie robi, ale zawsze to jakaś dodatkowa atrakcja :]
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 24 Maj 2013 20:30 
Awatar użytkownika

niebieski
W czasie weekendu majowego korzystałem z atrakcji London Eye. Kolejka do wagoników była na 20 minut oczekiwania (godz. 17). Do wagonika wchodziłem z torbą kabinową. Ale wcześniej, Pani z obsługi sprawdziła mnie dokładnie detektorem metalu i spytała się : "nóś maś ?", co w wolnym tłumaczeniu znaczyło : "Masz nóż ?".
Poza tym sporo osób ( w kolejce do karuzeli) rozmawiało po rosyjsku. Podr.
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 27 Sie 2013 14:52 

Witam :) lecę do Londynu 5 września i zastanawia mnie czy może macie jakieś vouchery te takie typu 2on1? ... coś żeby przesłali na maila i z których można by było skorzystać :) dziękuję za wszelką pomoc ;)
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 27 Sie 2013 15:19 
Awatar użytkownika

Loty: 255
Kilometry: 428 084
srebrny
marceel85 napisał(a):
Witam :) lecę do Londynu 5 września i zastanawia mnie czy może macie jakieś vouchery te takie typu 2on1? ... coś żeby przesłali na maila i z których można by było skorzystać :) dziękuję za wszelką pomoc ;)

Z tej oferty korzystałem http://www.daysoutguide.co.uk/2for1-london
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 27 Sie 2013 15:43 

@kevin ... napisałem Ci wiadomość na PW :) ... jeśli możesz mi pomóc to odpisz :) ... z tego co widzę konieczne jest przedstawienie w dniu realizacji voucheru ważnego biletu kolejowego ?! :/ ... a nie posiadacie jakiś innych opcji tego typu ?:)
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 28 Sie 2013 22:24 

Loty: 8
Kilometry: 8 907
marceel85 napisał(a):
... a nie posiadacie jakiś innych opcji tego typu ?:)

ja też szukam :)
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 01 Wrz 2013 17:38 
Awatar użytkownika

Może nie za fee, ale promocyjne ceny dla London Eye , np. z Madame Tussauds -tzw. bilety kombinowane i innych atrakcji są na stronie London Eye

http://www.londoneye.com/TicketsAndPric ... fault.aspx

Można też zarezerwować bilety na samo London Eye ze zniżką 10% lub 20% w zależności od opcji.

Niestety nigdzie nie mogę znaleźć oferty 2za1 do London Eye, może ktoś ma namiar na stronkę ?

pozdrawiam

#29 PostWysłany: 02 Wrz 2013 13:34 

ania-p napisał(a):
Może nie za fee, ale promocyjne ceny dla London Eye , np. z Madame Tussauds -tzw. bilety kombinowane i innych atrakcji są na stronie London Eye

Można też zarezerwować bilety na samo London Eye ze zniżką 10% lub 20% w zależności od opcji.

Niestety nigdzie nie mogę znaleźć oferty 2za1 do London Eye, może ktoś ma namiar na stronkę ?

pozdrawiam

dzieki za stronke a powiedz mi jeszcze po oplacie czy przesylaja potwiedzenie na maila?? i trzeba je wydrukowac???i poazac w kasie?? czy jakies haslo jest na ktore sie powoluje ??
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 02 Wrz 2013 14:21 
Awatar użytkownika

marceel85 nie wiem, nie rezerwowałam jeszcze, ale mam niedługo taki zamiarm, nasz wylot niebawem
pozdrawiam

#31 PostWysłany: 02 Wrz 2013 16:04 
Awatar użytkownika

marceel85 napisał(a):
ania-p napisał(a):

pozdrawiam

dzieki za stronke a powiedz mi jeszcze po oplacie czy przesylaja potwiedzenie na maila?? i trzeba je wydrukowac???i poazac w kasie?? czy jakies haslo jest na ktore sie powoluje ??

Cytuj:
On the day of your visit, please collect your ticket(s) from our Ticket Collection Area located in our Ticket Office (usually desks 15-16) by showing your payment card, a printed copy of this confirmation email and a form of photo identification. Please allow about 15 minutes for ticket collection.

Wycinek z maila z rezerwacji.
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 10 Wrz 2013 07:00 

niebieski
Czy jest jakaś możliwość by zarezerwować bilety na London Eye przez internet, a jednocześnie wykorzystać voucher TimeOut London?
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 17 Wrz 2013 22:08 

Loty: 42
Kilometry: 68 416
Znalazłem taki voucher http://www.cokezone.co.uk/content/merli ... london.pdf to jest aktualne? jeśli tak to jak z tego skorzystać?
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 09 Sty 2014 16:53 

Loty: 7
Kilometry: 5 251
niebieski
http://www.timeout.com/london/things-to ... id=tonllon
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 04 Kwi 2014 11:51 

Zbanowany
Tutaj masz link do strony z ofertami 2 za 1 http://www.daysoutguide.co.uk/london-eye
Aktualnie 2 za 1 na Lodnon Eye obowiązuje do 30 kwietnia, więc sprawdź sobie później czy przedłużą tą promocję.
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 04 Kwi 2014 13:05 

niebieski
Z tego co pamiętam, do 2for1 kwalifikowały się też travelcards kupione na stacji.

#37 PostWysłany: 04 Kwi 2014 13:29 
Awatar użytkownika

niebieski
A jak to ugryźć bez National Rail train tickets lub travelcards? Wszędzie jest wzmianka "Show your National Rail train tickets and 2FOR1 voucher when arriving at the attraction".
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 04 Kwi 2014 13:31 

Zbanowany
Aby skorzystać z tej oferty musisz mieć bilet kolejowy dla wszystkich osób czyli waszej szóstki. Może to być najtańszy bilet i nie musisz go wykorzystać oraz 3 wydrukowane vouchery z podanej strony. Czyli voucher + 2 bilety kolejowe = wstęp dla 2 osób za cenę biletu dla jednej dorosłej osoby.

Z tego co wyczytałam travelcard też się kwalifikują tylko muszą mieć logo National rail.

Nie wiem w jakim wieku te dzieci, bo może opłacałoby się bardziej kupić dla dzieci wejścia ulgowe, a dla dorosłych normalne.
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 04 Kwi 2014 13:49 

niebieski
http://www.visitlondon.com/tag/free-attractions?ref=nav
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 16 Cze 2014 17:07 

Loty: 4
Kilometry: 4 402
jakies nowinki? wybieram sie 10 lipca do Londynu.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 54 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości