Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Poruszanie się między lotniskami w Londynie: londyn-polaczenia-miedzy-lotniskami-lhr-lgw-lcy-sen-stn-ltn,1273,86305

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 31 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Luton-Stansted
#21 PostWysłany: 20 Lut 2014 20:41 
Awatar użytkownika

srebrny
Przerabiane kilka dni temu, nationalexpress - szybko i sprawnie :)
 Profil Relacje PM off  

Zjarany pracownik lotniskowy poważnie uszkodził Boeinga 747. Linia szacuje straty na 820 tys. zł! Zjarany pracownik lotniskowy poważnie uszkodził Boeinga 747. Linia szacuje straty na 820 tys. zł!
😍MEGA😍 Bezpośrednie loty na Sycylię za 152 PLN 🔥👏 😍MEGA😍 Bezpośrednie loty na Sycylię za 152 PLN 🔥👏
#22 PostWysłany: 20 Lut 2014 20:51 
Awatar użytkownika

Teoretycznie easybusem można złożyć tę podróż od 4 funtów, ale rzeczywiście najwygodniej będzie w ten sposób.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 20 Lut 2014 20:54 

Loty: 225
Kilometry: 284 723
niebieski
autobusem nr 100 do Hitchin a nastepnie autobus nr 700 do Stansted, kost okolo 10 funtow czas podrozy okolo 3 godzin bo to sa autobusy ktore jada przez wszystkie wioski

#24 PostWysłany: 13 Mar 2014 16:50 

Pytania dotyczą przejazdów National Express.
Zakładam, że jak się nie zdąży na zakupiony przejazd to przepada?
Nie wiem czy kupić na wcześniejszą godzinę czy na późniejszą. Jak z punktualnością u nich?

#25 PostWysłany: 13 Mar 2014 17:09 

Loty: 248
Kilometry: 395 056
niebieski
jak masz jeszcze chwile czasu do odjazdu to mozesz poobserwowac jak to wyglada na biezaco:
https://coachtracker.nationalexpress.com/
wpisujac numer lini (z tego co wiem to 777, 767 i 737 kursuja na tej trasie) mozesz sprawdzic faktyczne czasy odjazdow/przyjazdow.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 13 Mar 2014 17:16 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
Jak chcesz ze Stansted jechać to stamtąd są punktualnie, bo tam jest terminal. W Luton może być różnie.

Ja jak jeżdżę nimi to zwykle kupuję bilet już na miejscu bo nigdy nie wiem ile mi wyjście z samolotu zajmie - na Luton ostatnio była awaria systemu na kontroli paszportowej i czekaliśmy jakieś 40 minut - a byliśmy na początku kolejki. Nie chcę wiedzieć ile czekali Ci co wyszli ostatni z samolotu...
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Luton/Stansted
#27 PostWysłany: 16 Lut 2015 23:07 

Loty: 32
Kilometry: 35 695
Witam, mam pytanie, czy ktokolwiek wie jak najtaniej się dostać z tych lotnisk do Huddesdon?
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Luton/Stansted
#28 PostWysłany: 16 Lut 2015 23:54 

pociągiem ze Stansted do stacji RYE HOUSE albo BROXBOURNE - operator GREATER ANGLIA, http://www.abelliogreateranglia.co.uk/
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 17 Lut 2015 00:17 

Loty: 48
Kilometry: 90 575
nesssssa85 napisał(a):
Nie wiem czy kupić na wcześniejszą godzinę czy na późniejszą. Jak z punktualnością u nich?

ja korzystałem kilka razy EB i NE i nikt tam nie patrzył na godzinę a byłem zarówno godz wcześniej jak i 2 godz później od rzeczywistej godz na bilecie
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 11 Mar 2015 20:40 
Awatar użytkownika

srebrny
czy zna ktos jakis tani sposob na dojazd ze Stansted na Luton i vice versa inny niz national express bus?

interesowalo by mnie cos w stylu taniego przewozu osob czy tez taxowka typu 'dojazd na lotnisko' [czasem w UK sa takie uslugi - jest wtedy stala oplata w przypadku dojazdu od-do, nie wg taxometru], tak w opcji z paragonem jak i bez [typu 'pan janek dowiezie tanio i bez zbednych formalnosci']

z gory dzieki
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 11 Mar 2015 21:37 

bugimen napisał(a):
nesssssa85 napisał(a):

ja korzystałem kilka razy EB i NE i nikt tam nie patrzył na godzinę a byłem zarówno godz wcześniej jak i 2 godz później od rzeczywistej godz na bilecie

jesli masz kupiony bilet w "standard rate" bilet jest wazny nawet jak sie spoznisz nie ma problemu, jesli kupisz w opcji "funfare" tylko na dana godzine. Lotniskowe w 99% wystepuja w opcji standardowej wiec bez roznicy czy przyjdziesz wczesniej czy sie spoznisz i tak Cie wezmie
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 31 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość