Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 343 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Następna
Autor Wiadomość
#321 PostWysłany: 13 Lut 2014 13:06 

O, a ja wczoraj dostałem kod na 100$ po tym, jak miesiąc temu nie udało mi się go wykorzystać (host zapomniał potwierdzić). Wtedy opisałem całą sytuację i zapomniałem o sprawie. Przedwczoraj przeglądałem pocztę i zobaczyłem, że nie zauważyłem wcześniej ich odpowiedzi z pytaniem o miejsce i kolor. To odpisałem - Airbnb Haus, navy blue i odesłali nowy kod. Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥 Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥
Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️ Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️
#322 PostWysłany: 13 Lut 2014 15:41 
Awatar użytkownika

Loty: 125
Kilometry: 214 217
niebieski
No dokładnie, nie o ten link mi chodziło. Link był to konkretnej podstrony w tym temacie z adnotacją, że wystarczy przeczytać uważnie posty i w konsekwencji jest możliwość uzyskania kodu/kuponu.
Oczywiście, że nie zdążyłem na promocję bo nie miałem akurat środków na karcie.
Jest to forum fly4free i jeśli coś mogłoby być free to dlaczego nie skorzystać jeśli jest jakaś furtka do zniżki.
 Profil Relacje PM off  

#323 PostWysłany: 14 Lut 2014 10:36 
Awatar użytkownika

Loty: 16
Kilometry: 22 529
Mogę tylko powiedzieć, że Ci co piszą, że dostali kod po odpowiedzi "dark/navy blue" mają farta albo kłamią, gdyż kolor był inny.

#324 PostWysłany: 14 Lut 2014 13:36 

Tata napisał(a):
Mogę tylko powiedzieć, że Ci co piszą, że dostali kod po odpowiedzi "dark/navy blue" mają farta albo kłamią, gdyż kolor był inny.

Ja należę do tych z fartem.
 Profil Relacje PM off  

#325 PostWysłany: 15 Lut 2014 02:14 

Loty: 66
Kilometry: 93 454
niebieski
Ja tak bardziej w temacie.
Właśnie jestem w apartamencie wynajętym za 0 zł.
Nie było żadnych problemów, host też nie wiedział nic ani o kodzie, ani o ewentualnych komplikacjach.
Także osoby, które jeszcze nie skorzystały mogą spać spokojnie ;)
 Profil Relacje PM off
wikiman lubi ten post.

#326 PostWysłany: 15 Lut 2014 03:16 

scorpion1077 napisał(a):
Także osoby, które jeszcze nie skorzystały mogą spać spokojnie ;)

Śpimy spokojnie :)
 PM off  

#327 PostWysłany: 15 Lut 2014 10:45 
Awatar użytkownika

srebrny
Tata napisał(a):

Kolor jest ok. Ale jeśli chodzi o miejsce - chodziło raczej o "stoisko Airbnb w Park City w trakcie Sundance Film Festival", a nie Airbnb Haus. Oczywiście, najlepiej odpisywać im po angielsku.

#328 PostWysłany: 15 Lut 2014 10:54 

Gregggor napisał(a):
Tata napisał(a):

Kolor jest ok. Ale jeśli chodzi o miejsce - chodziło raczej o "stoisko Airbnb w Park City w trakcie Sundance Film Festival", a nie Airbnb Haus. Oczywiście, najlepiej odpisywać im po angielsku.

wszystko zapewne zależy od konsultanta, który załatwia reklamację, ja napisałem 12.02 po angielsku z podaniem AirbnbHaus i 13.02 miałem kod na 100 S, zrealizowany bez problemu
 PM off  

#329 PostWysłany: 16 Lut 2014 15:09 
Awatar użytkownika

Nie czepiają się miejsca. Moja konsultantka przyczepiła się do koloru. Nie był to kolor granatowy...

#330 PostWysłany: 16 Lut 2014 15:19 

Tata napisał(a):
Nie czepiają się miejsca. Moja konsultantka przyczepiła się do koloru. Nie był to kolor granatowy...

bo jest różnica między blue (tak podałem), a navy
 PM off  

#331 PostWysłany: 16 Lut 2014 19:57 
Awatar użytkownika

poprawna odpowiedź to white and light blue...

#332 PostWysłany: 16 Lut 2014 20:04 

Tata napisał(a):
poprawna odpowiedź to white and light blue...

ja tam podałem inne dane podane na str. 16 tego tematu i kod na 100 S 12.02. dostałem, a więc .... (drążysz, szukasz i dalej stoisz w miejscu bo zapewne przekombinowałeś, a wystarczyło napisać dwa zdania przetłumaczone na angielski i wysłać z wskazówkami innych forumowiczów, obecnie to i tak zapewne już po temacie)
 PM off  

#333 PostWysłany: 16 Lut 2014 21:14 

Kończąc, ja 12.02 w e-mailu podałem "AirbnbHaus, kolor kuponu był niebieski" tego samego dnia kod na 100S otrzymałem, nawet już wykorzystałem. Tyle w tym temacie z mojej strony.
 PM off  

#334 PostWysłany: 16 Lut 2014 21:20 
Awatar użytkownika

srebrny
Temat został wyczyszczony z ostatnich postów... Panowie, jeśli chcecie - kłótnie między sobą prowadźcie proszę na pw.

#335 PostWysłany: 16 Lut 2014 21:37 

Loty: 1
Kilometry: 1 599
Właśnie wróciliśmy z Poznania, spaliśmy w apartamencie na Starym Rynku za 0pln. Host nic nie wspominał o kodzie/opłacie, a my też nie pytaliśmy. Wszystko odbyło się bezproblemowo, więc wygląda na to, że można jeździć bez obaw, iż zostaniemy na lodzie!
 Profil Relacje PM off  

#336 PostWysłany: 16 Lut 2014 23:19 
Awatar użytkownika

Loty: 251
Kilometry: 475 688
niebieski
miras_1 napisał(a):
Właśnie wróciliśmy z Poznania, spaliśmy w apartamencie na Starym Rynku za 0pln. Host nic nie wspominał o kodzie/opłacie, a my też nie pytaliśmy. Wszystko odbyło się bezproblemowo, więc wygląda na to, że można jeździć bez obaw, iż zostaniemy na lodzie!

Kod działa na takiej samej zasadzie co 'zniżka z polecenia', więc nie ma żadnych obaw, że anulują czy będą mieli jakieś ale.

#337 PostWysłany: 18 Lut 2014 02:24 

niebieski
Anonymous napisał(a):
Kończąc, ja 12.02 w e-mailu podałem "AirbnbHaus, kolor kuponu był niebieski" tego samego dnia kod na 100S otrzymałem, nawet już wykorzystałem. Tyle w tym temacie z mojej strony.

Potwierdzam powyższe dane:) Po krótkiej wymianie mejli po angielsku bez problemu przyznali voucher na $100, który utraciłem w nieudanej rezerwacji. Tym razem jest jednak minimum kwotowe - $150.

#338 PostWysłany: 24 Lut 2014 08:55 
Awatar użytkownika

Loty: 35
Kilometry: 111 384
niebieski
hej czy jak host zmieni mi date o dwa dni to kod mi przepadnie i musze płacic normalnie????

#339 PostWysłany: 24 Lut 2014 11:54 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja również napisałem reklamację do airbnb, bo rezerwacja dla rodziców nie przeszła, bo airbnb nie zweryfikowało na czas konta (id + filmik).

Po udzieleniu odpowiedzi blue + airbnb Haus kod na 100$ dostałem. Z racji niepewności odnośnie koloru napisałem, że jestem tylko facetem i na kolorach się nie znam, ale z mojej skromnej palety barw które potrafie nazwać najbliżej było temu do niebieskiego. Ale podejrzewam, że taka konspiracja była zupełnie zbędna, bo blue to wystarczająca odpowiedź.
 Profil Relacje PM off  

#340 PostWysłany: 24 Lut 2014 15:12 

olir1987 napisał(a):
hej czy jak host zmieni mi date o dwa dni to kod mi przepadnie i musze płacic normalnie????

wszystko jest kwestią dogadania się z hostem, jak im to nie przeszkadza i są skłonni zmienić to za dopłatą lub nie zmieniają i airbnb nic nie anuluje bo z tego żyją. Inna kwestia jak z tego powodu z ich winy anulują, wtedy piszesz przez kontakt do airbnb, opisując swój problem w języku angielskim (np. tłumaczenie z tłumacz google jest wystarczające) podając opierając się na w/w postach co do pochodzenia kodu zapewne bez problemu przyznają Ci nowy kod na 100 S zapewne nawet z jakąś premią za niedogodności ze strony hostelu
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 343 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości