Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 49 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 10 Sty 2014 14:06 
Awatar użytkownika

obibok napisał(a):
No tak. Ja też dostałem z bonusowym zwiedzaniem München bez problemu i z uśmiechem.
Ciekawe, co by było, jakbym poprosił Blue1 przez ARN.

Dostałbyś odmowę. Z uśmiechem i bez problemu.

Image
 Profil Relacje PM off  

City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹 City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹
Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️ Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️
#42 PostWysłany: 10 Sty 2014 15:49 

srebrny
humbak napisał(a):

Domyślam się. Z czego wniosek, że ten cały SA to ściema. A to był jedyny lot nawiązujący godzinami do odwołanego.

Mnie ostatnio rozśmieszyło, jak w ankiecie, jaką przysłał StarAlliance pytano, czy personel naziemny i pokładowy rozpoznał mnie jako "Star Alliance Silver". Nie stać ich nawet na stosowanie jednej nazwy (raz SAS, raz FT), a przecież statusu nie mam wypisanego na czole. A że właśnie na niego zasłużyłem, to ciekaw jestem, czy ta srebrna przyjdzie do domu, czy mam sobie przemalować starą. Albo wstęp do saloników - jest na podstawie karty pokładowej. Czyli co, osobie towarzyszącej (bez statusu) mówię, że widzimy się za pół godziny?
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 10 Sty 2014 15:56 
Awatar użytkownika

obibok napisał(a):
humbak napisał(a):

Domyślam się. Z czego wniosek, że ten cały SA to ściema. A to był jedyny lot nawiązujący godzinami do odwołanego.

Mnie ostatnio rozśmieszyło, jak w ankiecie, jaką przysłał StarAlliance pytano, czy personel naziemny i pokładowy rozpoznał mnie jako "Star Alliance Silver". Nie stać ich nawet na stosowanie jednej nazwy (raz SAS, raz FT), a przecież statusu nie mam wypisanego na czole. A że właśnie na niego zasłużyłem, to ciekaw jestem, czy ta srebrna przyjdzie do domu, czy mam sobie przemalować starą. Albo wstęp do saloników - jest na podstawie karty pokładowej. Czyli co, osobie towarzyszącej (bez statusu) mówię, że widzimy się za pół godziny?

Ale liniom nie zależy na sreberkach. Oni dbają o złota i platyny. Sreberka potrzebne tylko do dobrych statystyk.

Image
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 10 Sty 2014 18:06 

niebieski
Kamil napisał(a):
Zasady zmiany dla Rzymu i Helsinek
- loty LH/LO przez MUC, DUS, FRA
- data taka sama lub późniejsza.

Nie przeglądałem całego wątku i może to było, ale miałem propozycję lotu WAW-FCO przez VIE. Można przyjemny bilet złożyć z wieczorem i nocką w Wiedniu. Bez problemu pozwalają na layover. Jak ktoś chce sam szukać dostępności, to dowiedziałem się, że mogą przebukować na loty OS w klasie K i LH w klasie S. Podobno tylko te klasy rezerwacyjne wchodzą w grę.
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 11 Sty 2014 18:44 

Również przebookowałam - lot do Helsinek przez Monachium (LO/LH), powrotny przez Frankfurt (LH/LH) z krótkimi przesiadkami.
Mogłam sobie wybrać godziny jakie chciałam, w tych samych datach, choć dzwoniłam dwa razy i za drugim razem trafiłam na dużo mniej obeznanego konsultanta :roll:
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 11 Sty 2014 18:55 

Mam wylot do Helsinek 17.06 i powrót tydzień później z Tallina. Piszecie, że warto skorzystać i zrobić sobie stopa w Niemczech. A co myślice o Trójmieście? Jedną z opcji, jak rozumiem jest przelot do Gdańska i dalej Eurolotem do Helsinek. Lądujemy o 14.30 w Gdańsku i kontynuujemy następnego dnia o 12.40. Wydaje mi się, że to również ciekawa opcja, dojazd z Rębiechowa do trójmiasta komunikacją miejską za grosze.
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 11 Sty 2014 19:27 

Loty: 1
Kilometry: 3 789
niebieski
Może komuś przyda sie taka informacja -Eurolot dodał połaczenie do Helsinek z Wrocławia via GDN
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 11 Sty 2014 19:28 
Awatar użytkownika

HON fly4free
gc159128 napisał(a):
Mam wylot do Helsinek 17.06 i powrót tydzień później z Tallina. Piszecie, że warto skorzystać i zrobić sobie stopa w Niemczech. A co myślice o Trójmieście? Jedną z opcji, jak rozumiem jest przelot do Gdańska i dalej Eurolotem do Helsinek. Lądujemy o 14.30 w Gdańsku i kontynuujemy następnego dnia o 12.40. Wydaje mi się, że to również ciekawa opcja, dojazd z Rębiechowa do trójmiasta komunikacją miejską za grosze.

Źle rozumiesz, nie ma żadnej opcji lotu przez Gdańsk.
 Profil Relacje PM off  

#49 PostWysłany: 11 Sty 2014 20:02 

kemot napisał(a):
gc159128 napisał(a):

Źle rozumiesz, nie ma żadnej opcji lotu przez Gdańsk.

Zgadza się, upewniłem się dzwoniąc przed chwilą na infolinię lotu. Tylko Monachium i Frankfurt wchodzą w grę, jako porty przesiadkowe.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 49 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości