Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 89 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
#81 PostWysłany: 02 Gru 2013 20:55 
Awatar użytkownika

Zbanowany
niebieski
krystiank napisał(a):
U mnie ani nie ma zwrotu z mokazji ani 300zł z groupon-u nie specjalnie da się z nimi dyskutować idą w zaparte mówiąc o terminie 15.11 nigdzie nie uwzględnionym oraz że to i tak był wyraz ich dobrej woli bo trzeba to było zrobić do końca ważności groupon-u.

Mi tez nie uznali reklamacji kazali pisać na ten adres : kupon.kupon@orange.com , napisałem choć na razie brak odzewu

Wycieczka na egzotyczny Mauritius za 2981 PLN ☀️🌴 Loty + 11 noclegów niedaleko plaży 😎💙 Wycieczka na egzotyczny Mauritius za 2981 PLN ☀️🌴 Loty + 11 noclegów niedaleko plaży 😎💙
All inclusive na greckiej wyspie Korfu za 1806 PLN ☀️💙 Tydzień w 4* hotelu przy plaży 🏝️😎 All inclusive na greckiej wyspie Korfu za 1806 PLN ☀️💙 Tydzień w 4* hotelu przy plaży 🏝️😎
#82 PostWysłany: 05 Gru 2013 21:15 

Ludzie nie kupujcie tego groupona, to zwykłe oszustwo. Ja też nie dostałam ani obiecanych 300 złotych od orange, ani z mokazji.
 Profil Relacje PM off  

#83 PostWysłany: 05 Gru 2013 22:48 

niebieski
Też nie dostałem 300zł z groupona. Twierdzą, że wpisałem kod aktywacyjny z orange zamiast kodu zabezpieczającego groupona. Nr zamówienia na pewno dobry podałem. Faktycznie mogłem się pomylić, ale czy to jest powód, żeby nie przyznać premii, która się należy? Bo jakby nie było spełniłem wymogi, związałem się na 2 lata z operatorem, wypełniłem formularz. Ale niestety idą w zaparte. Mokazji też jak nie było tak nie ma.
 Profil Relacje PM off  

#84 PostWysłany: 05 Gru 2013 22:56 

Loty: 82
Kilometry: 97 797
niebieski
a ja dostałem 300zł mimo tego że dostałem odmowę i nie podpisałem żadnej umowy. świadczy to jedynie o bałaganie jaki panuje w orange.
 Profil Relacje PM off  

#85 PostWysłany: 06 Gru 2013 09:25 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 122 440
niebieski
U mnie wszystko poszło gładko. Kasa na koncie Groupon była po kilku dniach już zdążyłem nawet kupić Kindle 5 i go sprzedać :P Generalnie po sprzedaży Z1 i Kundla, koszt miesięczny abo za 129, 90 zł to u mnie niecałe 15 zł.

Współczuje wam użerania się z nimi, też by mnie krew zalewała jakbym ciągle odbijał się od ściany. Jeśli spełniliście wszystkie warunki, a oni nie wywiązali się z warunków promocji to moim zdaniem warto powalczyć o rozwiązanie z tego tyłu umowy.

#86 PostWysłany: 10 Gru 2013 19:36 

Niestety chyba nie ma do tego podstaw prawnych, w umowie z operatorem nie ma nic odnośnie groupon'u ;/
 Profil Relacje PM off  

#87 PostWysłany: 17 Gru 2013 20:41 

Udało się w końcu komuś z was wywalczyć te 300zł?
 Profil Relacje PM off  

#88 PostWysłany: 17 Gru 2013 21:31 

Złożyłem reklamacje do Orange.
Dostałem odpowiedź, ze wysłali pismo do Groupona o przelanie środków było to 9.12.
Zaraz po tym wysłałem info do Groupona, niestety do dziś to rozpatrują!
Ta firma to skandal.
 Profil Relacje PM off  

#89 PostWysłany: 24 Sty 2014 19:06 

Ma ktoś może screena po wypełnieniu formularzu na stronie Orange?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 89 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości