Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 97 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
#81 PostWysłany: 30 Paź 2013 21:09 

srebrny
A u mnie nadal -1, a rezerwowałem ok. 16-tej...
Może po prostu mam pecha :(
 Profil Relacje PM off  

Teneryfa z wyżywieniem za 1979 PLN 🌤️⛰️🏖️ Leć na zasłużony odpoczynek Teneryfa z wyżywieniem za 1979 PLN 🌤️⛰️🏖️ Leć na zasłużony odpoczynek
Zanzibar z all inclusive za 3891 PLN 👙👣🌊 Loty z Warszawy i ⭐⭐⭐⭐ hotel przy plaży 🏖️🍸 Zanzibar z all inclusive za 3891 PLN 👙👣🌊 Loty z Warszawy i ⭐⭐⭐⭐ hotel przy plaży 🏖️🍸
#82 PostWysłany: 30 Paź 2013 21:16 
Awatar użytkownika

Loty: 99
Kilometry: 160 637
niebieski
Ja lecę ze znajomymi 2-9 kwietnia. Mogę udostępnić kilka rejestrowanych jakby ktoś chciał w tym terminie :D

#83 PostWysłany: 30 Paź 2013 21:22 
Awatar użytkownika

Słuchajcie, ja miałem taką samą sytuację. Gdy rezerwowałem 2 dni temu bilet to na stronie norwegiana w pdfie wyświetlało się "-1". Dzisiaj sprawdzałem i zmienili na 2 sztuki :D więc chyba też musicie czekać.
 Profil Relacje PM off  

#84 PostWysłany: 30 Paź 2013 21:25 

niebieski
sranda napisał(a):
A u mnie nadal -1, a rezerwowałem ok. 16-tej...
Może po prostu mam pecha :(

Nie martw się. Zadzwoń przez skype do norwegian, podaj numer referencji i powiedzą dokładnie ile bagażu możesz
 Profil Relacje PM off  

#85 PostWysłany: 30 Paź 2013 21:26 

Loty: 38
Kilometry: 72 453
niebieski
Stoko napisał(a):
Słuchajcie, ja miałem taką samą sytuację. Gdy rezerwowałem 2 dni temu bilet to na stronie norwegiana w pdfie wyświetlało się "-1". Dzisiaj sprawdzałem i zmienili na 2 sztuki :D więc chyba też musicie czekać.

U mnie dokładnie taka sama zmiana (minęła godzina od rezerwacji).
 Profil Relacje PM off  

#86 PostWysłany: 30 Paź 2013 21:54 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 313 106
Z góry przepraszam, jeśli pytanie jest głupie, ale ten bagaż rejestrowany w gratisie to wypadek przy pracy czy stały element współpracy promocyjnej pośrednika z przewoźnikiem?
Tak na przyszłość...

#87 PostWysłany: 02 Lis 2013 16:47 

Loty: 76
Kilometry: 87 275
To raczej nie jest wypadek ale głowy nie dam. Mam natomiast pytanie do osób które kupiły bilet przez tajemniczą niemiecką stronkę, czy macie może (wchodząc na rezerwacje na stronie norwega) zablokowaną większość opcji? Chodzi mi o np. wykupienie miejsca czy też szczegółowe potwierdzenie podróży? Kusi mnie rezerwacja miejsc i nie wiem czy jest ona niedostępna z powodu względnie odległego terminu lotu czy też z powodu kupna przez pośrednika, a nie bezpośrednio na norwegian.com?

Image
 Profil Relacje PM off  

#88 PostWysłany: 02 Lis 2013 17:02 
Awatar użytkownika

HON fly4free
golden_eye napisał(a):
To raczej nie jest wypadek ale głowy nie dam. Mam natomiast pytanie do osób które kupiły bilet przez tajemniczą niemiecką stronkę, czy macie może (wchodząc na rezerwacje na stronie norwega) zablokowaną większość opcji? Chodzi mi o np. wykupienie miejsca czy też szczegółowe potwierdzenie podróży? Kusi mnie rezerwacja miejsc i nie wiem czy jest ona niedostępna z powodu względnie odległego terminu lotu czy też z powodu kupna przez pośrednika, a nie bezpośrednio na norwegian.com?

U mnie też większość wyszarzona, ale jest napis, że aby zmienić coś, należy skontaktować się z infolinią Norwegiana
 Profil Relacje PM off  

#89 PostWysłany: 02 Lis 2013 17:09 

Ja mam dokładnie tak: "For more information and reservation changes, contact your travel agent." No i właśnie nie wiem czy chodzi o Norwegian czy też stronę przez którą był bilet kupowany, a po niemiecku to je nie bałdzo ;) Poza tym dzwonić do Norwegii średnio mi się uśmiecha. I tak źle i tak nie dobrze

Image
 Profil Relacje PM off  

#90 PostWysłany: 02 Lis 2013 17:30 

niebieski
Chodzi o agenta w tym przypadku niemieckiego agenta. Ale na twoim miejscu zadzwoniłbym do Norwegian USA - za darmo numer ze skype i powiedział, że agent nie chce dokonać zmiany i pomogą Tobie kupić miejsce.
 Profil Relacje PM off  

#91 PostWysłany: 02 Lis 2013 18:54 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Serio to dla was takie ważne? I tak przy odprawie sobie wybierzecie co będziecie chcieli.
 Profil Relacje PM off  

#92 PostWysłany: 02 Lis 2013 23:35 

Cóż, dla jednych to ważne, dla innych mniej, ot kwestia preferencji ;) Z tym wybieraniem przy checkin'ie to średnio, Norwegian ma czasem dość spore kolejki do odprawy więc może być różnie.

Image
 Profil Relacje PM off  

#93 PostWysłany: 03 Lis 2013 13:11 
Awatar użytkownika

srebrny
Można odprawić się w kioskach samobsługowych (self checkin), a jak się leci tylko z podręcznym, to 24h przed lotem jest dostępna odprawa online. Można wybrać sobie miejsce z tych, które zostały jeszcze wolne.
http://www.norwegian.com/Global/Poland/ ... wegian.pdf
 Profil Relacje PM off  

#94 PostWysłany: 22 Sty 2014 22:14 

Loty: 32
Kilometry: 53 302
Prosze o informacje od pierszych lecacych osob wiosna czy nie bylo problemow z podwojnym bagazem (rejestrowany w gratisie)
 Profil Relacje PM off  

#95 PostWysłany: 22 Sty 2014 23:01 
Awatar użytkownika

HON fly4free
A jakie te problemy miałyby niby być? :roll:
 Profil Relacje PM off  

#96 PostWysłany: 28 Cze 2014 12:59 
Awatar użytkownika

Loty: 17
Kilometry: 31 857
Czy patent z siedzącymi24 z bagażem rejestrowanym nadal działa, ktoś próbował? Muszę dokupić, a nie chcę ryzykować, bo cena przez pośrednika większa niż na stronie norwegiana, ale oczywiście mniejsza niż z bagażem ;)
 Profil Relacje PM off  

#97 PostWysłany: 28 Cze 2014 18:23 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Okrągły miesiąc temu jeszcze działał, później nic już nie rezerwowałem.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 97 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości