Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 85 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
#81 PostWysłany: 26 Lip 2013 20:46 
Awatar użytkownika

niebieski
Wiem, że to troche OT, ale tworzenie kolejnego tematu byłoby głupotą.

Ostatnio zadałem sobie takie pytanie: gdy zamknęli pas startowy nie było przypadkiem żadnych samolotów w Modlinie? Co się z nimi stało, jak mogły odlecieć skoro pas był zablokowany?

Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍 Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍
Apulia na przedłużony weekend za 789 PLN 🇮🇹☀️ Loty do Bari + ⭐⭐⭐⭐ hotel z widokiem na morze 🌊 Apulia na przedłużony weekend za 789 PLN 🇮🇹☀️ Loty do Bari + ⭐⭐⭐⭐ hotel z widokiem na morze 🌊
#82 PostWysłany: 27 Lip 2013 23:47 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
złoty
miki3475 napisał(a):
Wiem, że to troche OT, ale tworzenie kolejnego tematu byłoby głupotą.

Ostatnio zadałem sobie takie pytanie: gdy zamknęli pas startowy nie było przypadkiem żadnych samolotów w Modlinie? Co się z nimi stało, jak mogły odlecieć skoro pas był zablokowany?

WIZZAIR przeniósł operację na lotnisko Chopina kilka dni wcześniej.
A Ryany to co do godziny zamknięcia przyleciało to normalnie też odleciało a reszta wykonywała już operacje na Okęcie.

#83 PostWysłany: 05 Sie 2013 09:30 
Awatar użytkownika

srebrny
Nie chcą wrócić po dobroci, to się ich zmusi do powrotu - czyli wolny rynek w polskim wydaniu:
http://serwisy.gazetaprawna.pl/transpor ... eciem.html

#84 PostWysłany: 05 Sie 2013 09:47 

niebieski
"Urzędowe przesunięcie tanich linii do Modlina otworzyłoby znacznie więcej możliwości rozwoju narodowej linii."

Czyli jesli oferujesz g**niane uslugi, a konkurencja jest zwyczajnie tansza i lepsza, urzedas pomoze ci, aby wszystko zostalo po staremu.
Tuskostan.
 Profil Relacje PM off  

#85 PostWysłany: 05 Sie 2013 14:38 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
jacek69 napisał(a):
...
Na calym swiecie, a szczegolnie, co moze brzmiec absurdalnie, w siecie kapitalistycznym jest prawie wszystko regulowane. Szczegolnie, te dzialy gospodarki, ktore sa wazne dla szeroko rozumianego bezpieczenstwa panstwa.
Prosze troche zainteresowac sie regulacjami prawa gospodarczego innych krajow, a pozniej czepiac sie polskich, bo w tym przypadku nalezaloby zadbac o los polskich inwestycji i projektow, by przynosily dochody i przyczynialy sie do rozwoju kraju, zamiast sie troszczyc o zyski prywatnych, tanich linii, ktore mocno lobbuja, gdzie sie.da i ludzie potem nieswiadomi tego, sa ich bezwolnymi adwokatami.

- jaki wpływ na bezpieczeństwo kraju ma to czy polece z okęcia czy z modlina i dlaczego niby z modlina ma to być bezpieczniejsze?
- ja myślę, że nalezaloby zadbac o los polskich inwestycji i projektow, by przynosily dochody i przyczynialy sie do rozwoju kraju zanim się wsadzi łopatę w ziemię.
- zamiast sie troszczyc o zyski prywatnych, tanich linii...które płacą podatki, przyczyniają się do wzrostu zatrudnienia, zwiększają dostępność regionu itp itd...

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 85 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 4 gości