Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 24 Cze 2013 16:05 

Witam, szukam jakiegoś noclegu na wrzesień dla 4 osób, blisko plaży. Przeglądałem oferty paru kampingów, myślałem, że wyjdzie taniej, ale niestety niektóre ceny mnie powaliły. Czy ktoś może polecić jakiś hotel lub prywatną kwaterę, tak do 20 euro za osobę?
 Profil Relacje PM off  

Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN
Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥 Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥
#42 PostWysłany: 05 Lip 2013 01:47 

Loty: 94
Kilometry: 120 128
niebieski
Też mam ten sam dylemat ląduje na Girona o 23:55 i nie wiem czy zdążę na ten autobus o 0:30.
Bo jak nie to shuttledirect do girony za 10EUR x3os
Niby 35 min ale jak blisko jest przystanek i czy przy planowym lądowaniu można na niego zdążyć w 35 min?
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 13 Lip 2013 22:55 

Może komuś się przyda na wakacje ...
Polecamy hotel H-Top Royal Sun w Santa Susanna, szczególnie dla rodzin z dziećmi ale nie tylko. Hotel przy samej plaży, trzy baseny w tym dwa brodziki, smaczne jedzenie i duże porcje, blisko stacji Renfe i miła obsługa. Co fajne to hotel oferujemy darmowy transport do hoteli ze swojej sieci między Calellą a Loret de Mar. Można za darmo dzięki temu co zobaczyć, my np. pojechaliśmy do Loret a stamtąd za 1,75 euro do Tossy de Mar. Piękne miasteczko, polecamy :)

#44 PostWysłany: 05 Wrz 2013 23:41 

niebieski
Witam. Czy w Santa Susanna jest bodega/gdzie/? Pozdrawiam

#45 PostWysłany: 16 Wrz 2013 10:49 

niebieski
Witam. Będę w Santa Susanna ok. 2-3 nad ranem,, hotel mam od 12.00 podpowiedzcie proszę gdzie spędzić noc/jakiś lokal, miejsce,dworzec kolejowy itp/?. Jak dostać się z Santa Susanna do Montserrat? Organizują jakieś wycieczki, w jakiej cenie? Czy powidzmy o 22.00-22.30 da się ruszyć z Barcelony tak żeby dojechać do Sanata Susanna? Jaki jest koszt kolejki z SS do Barcelony? Dziękuję i pzdrawiam

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości