Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 33 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 22 Kwi 2013 13:57 
Awatar użytkownika

Loty: 67
Kilometry: 146 355
srebrny
Często rozłożenie na raty zadłużenia na karcie kredytowej wychodzi dużo taniej niż wzięcie czegoś na raty w sklepie ;)
 Profil Relacje PM off  

🔥Tajlandia tańsza niż Bałtyk❓🔥 Wycieczka na Phuket za 2165 PLN 🌺😍 Loty + ⭐⭐⭐ hotel z basenem 💦👙 🔥Tajlandia tańsza niż Bałtyk❓🔥 Wycieczka na Phuket za 2165 PLN 🌺😍 Loty + ⭐⭐⭐ hotel z basenem 💦👙
Styczniowy relaks w Hurghadzie 🌴🏊 5* hotel z aquaparkiem za 1816 PLN Styczniowy relaks w Hurghadzie 🌴🏊 5* hotel z aquaparkiem za 1816 PLN
#22 PostWysłany: 22 Kwi 2013 14:18 
Awatar użytkownika

srebrny
Ok, zrobiłam Ci mały research po co większych sklepach i tak:
1) Najtańsza wersja, z 2 fajnymi grami dla małej - http://www.mediamarkt.pl/konsola-micros ... ,id-640705 W EuroRTVAGD ten sam zestaw w wyższej cenie, więc imo bez sensu tam kupować http://www.euro.com.pl/konsole-xbox-360 ... res.bhtml#
Konsola ma tylko 4GB pamięci, ale to nie powinien być problem - można podłączyć do konsoli dowolnego pendrive'a w razie, gdyby miejsca zabrakło. Kupno pendrive'a na allegro jest dużo tańsze niż konsoli z dużym dyskiem.
2) Opcja droższa, również 2 gry ale i większy dysk w konsoli (250GB)
- http://www.mediaexpert.pl/katalog/konso ... 24953.html - dla dzieciaka
- http://www.mediaexpert.pl/katalog/konso ... 23290.html - jedna gra dla dziecka, w fitness można się samemu pobawić ;)
3) Opcja wg mnie najlepsza pod względem cena/jakość http://www.saturn.pl/konsola-microsoft- ... ,id-826573
- 3 gry, z czego Dance Central na pewno się córce spodoba, reszta gier też jest super.

I jeszcze parę uwag:
- Do zestawu prawdopodobnie będziesz musiała dokupić kabel HDMI (nie dam głowy że jest w pudle z konsolą). Sprzedawcy lubią w sklepie wciskać kable HDMI kosztujące 80-100zł, co jest totalną pomyłką, więc jeśli nie będą mieli w sklepie czegoś w granicach 20zł, to kup na allegro i nie daj się naciągnąć.
- Oryginalne gry na xboxa nie należą do najtańszych, więc moim zdaniem lepiej teraz kupić dzieciakowi zestaw z 3 grami i mieć spokój na jakiś czas ;)

Edit: Jak poszperasz, to może jakieś kody rabatowe czy coś by się jeszcze znalazły ;)
Edit2: Wersja z 3 grami jak powyżej, to samo, tylko bez abonamentu Live - trochę taniej - http://www.saturn.pl/konsola-microsoft- ... ,id-822295
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 22 Kwi 2013 18:52 
Awatar użytkownika

Niva gdybyśmy się spotkały mocno bym Cię uściskała i całą resztę, wszystkie osoby, które mi doradziły też.
Nie spodziewałam się, naprawdę, aż takiej pomocy.

WIEEEELKIE DZIĘKUJĘ , naprawdę

Ustalone dzięki Wam, że kupuję Xboxa. Mysle, że tak jak zostało to ustalone, na początek 2-3 gry wystarczą. Jako, że to baletnica, gra z tańcem będzie chyba najlepsza. Super, bardzo się cieszę.
pozdrawiam gorąco

#24 PostWysłany: 22 Kwi 2013 19:03 
Awatar użytkownika

a mam jeszcze jedno małe pytanko, co to znaczy , że :
" Xbox Live na 3 miesiące"

#25 PostWysłany: 22 Kwi 2013 19:12 
Awatar użytkownika

srebrny
Xbox Live jest internetową usługą, która pozwala np na granie w trybie multiplayer (czyli z innymi graczami mającymi również Live'a przez internet), komunikację głosową ze znajomymi, daje dostęp do różnych aplikacji, gier i innych pierdółek które można ściągnąć. Są dwie wersje kont Live'a - Silver, który jest bezpłatny i daje dostęp jedynie do niektórych rozrywek, aktualizacji itp, i Gold - płatny, dzięki któremu można przede wszystkim grać ze znajomymi w gry, które mają tryb multiplayer czyli obsługują możliwość rozgrywki wielu osób na raz.

Jak dla mnie, wam jest to absolutnie nie potrzebne - fajnie jest jak jest, ale póki córa nie podrośnie i nie zacznie wymiatać w Call of Duty po sieci, nie ma sensu :) A i tak, jak zacznie wymiatać, to na PC :p Abonament można wykupić w każdym momencie, jeśli stwierdzicie, że chcecie sobie popróbować i zobaczyć co i jak.

Ostatnio edytowany przez Niva, 22 Kwi 2013 19:18, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 22 Kwi 2013 19:17 
Awatar użytkownika

marian30 napisał(a):
napisz za ile i gdzie kupujesz?
akurat kupuje właśnie na komunię i chyba kupie xboxa choć szkoda mi kasy

Dzięki pomocy Nivy i innych na 99% kupię w Media Expert
MICROSOFT Xbox 360 250 GB + Kinect + Kinect Adventures + Kinect Your Shape: Fitness Evolved 2012 za 1399zł
a płytkę z tańcem najwyżej dokupię jej dodatkowo

#27 PostWysłany: 22 Kwi 2013 19:19 
Awatar użytkownika

Niva napisał(a):
Xbox Live jest internetową usługą, która pozwala np na granie w trybie multiplayer (czyli z innymi graczami mającymi również Live'a przez internet), komunikację głosową ze znajomymi, daje dostęp do różnych aplikacji, gier i innych pierdółek które można ściągnąć. Są dwie wersje kont Live'a - Silver, który jest bezpłatny i daje dostęp jedynie do niektórych rozrywek, aktualizacji itp, i Gold - płatny, dzięki któremu można przede wszystkim grać ze znajomymi w gry, które mają tryb multiplayer czyli obsługują możliwość rozgrywki wielu osób na raz.

Jak dla mnie, wam jest to absolutnie nie potrzebne - fajnie jest jak jest, ale póki córa nie podrośnie i nie zacznie wymiatać w Call of Duty po sieci, nie ma sensu :) A i tak, jak zacznie wymiatać, to na PC :p

Niva -raz jeszcze mocno, mocno dziękuję, tak zrobię. Masz rację, jej to niepotrzebne.

#28 PostWysłany: 22 Kwi 2013 19:20 
Awatar użytkownika

srebrny
Na allegro masz Just Dance 3 na xboxa za 60-70zł, nówki zafoliowane :)

No problemo. Moja branża, to pomagam jeśli mogę ;) Mam nadzieję, że młoda się będzie cieszyć.
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 22 Kwi 2013 19:28 
Awatar użytkownika

Niva napisał(a):
Na allegro masz Just Dance 3 na xboxa za 60-70zł, nówki zafoliowane :)

No problemo. Moja branża, to pomagam jeśli mogę ;) Mam nadzieję, że młoda się będzie cieszyć.

no właśnie przeglądam allegro i znalazłam te gry (jeśli masz swój sklep to proszę daj namiar, będę Twoją klientką).

Z tą radością mojego dziecka jest tak, że ona jeszcze nadal i nade wszystko lubi sport na świeżym powietrzu. Mimo wyczerpujących codziennych treningów jest przeszczęśliwa jak może wieczorami pośmigac na rolkach czy rowerze, taki typ nie do zdarcia, a ten Xbox, to taki troszę kaprys i wymysł, bo "wszyscy" mają. Niestety palnęłam kiedyś, że może na Dzień Dziecka pomyślimy, postawiłam warunek, który spełniła i nie mam wyjścia. Może wykorzystamy bardziej znowu jesienią i zimą, jak nie będzie gdzie wyjść/wyjechać.

#30 PostWysłany: 22 Kwi 2013 19:33 
Awatar użytkownika

srebrny
Sklepu nie mam :)
Ale może młoda się wciągnie, dzieciaki znajomych przy Kinect Star Wars sprzed TV odchodzą zawsze wyskakane i spocone aż miło :)
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 22 Kwi 2013 21:36 

niebieski
Przeglądnij allegro.
Np. tu: http://allegro.pl/xbox-360-4gb-kinect-s ... 64199.html za 1098 masz dwa pady i więcej gier. Albo allegro albo czekaj na promocję. Ale jeżeli chcesz na raty musisz sobie to policzyć. Na allegro nie ma rat 0%. I jeszcze raz powtórzę bo mnie chyba nie zrozumiałaś. Raty 0% to nie ściema. Faktycznie są one 0%.
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 22 Kwi 2013 22:50 
Awatar użytkownika

srebrny
* drugi pad za dopłatą, poza tym wersja 4GB więc nie dużo taniej wychodzi, tyle że gier więcej do wyboru, ale i tak dostajesz 2. Czyli reasumując może 100zł taniej niż w sklepie. Nawet nie, bo 25zł przesyłka.
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 23 Kwi 2013 07:19 
Awatar użytkownika

sebjag napisał(a):
...
. I jeszcze raz powtórzę bo mnie chyba nie zrozumiałaś. Raty 0% to nie ściema. Faktycznie są one 0%.

FaAktycznie, nie czytałam ze zrozumieniem !, przeczytałam, że jednak ściema ...
choc każdy wie, że nie ma naprawdę 0... jeśli są raty 0zł to pewnie cena ciutke wzrosła w stosunku do innych sklepów.
jakby nie było wszyscy muszą być zadowoleni.

Najważniejsze dla mnie jest to, że zakładając ten wątek, nie miałam bladego pojęcia o czym piszę, a co gorsze - co kupić.
Teraz już wiem. WIem, co kupić, na co muszę zrócić uwagę.

Raz jeszcze napisze, WIEEELKIE dziękuję

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 33 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości