Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 474 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24  Następna
Autor Wiadomość
#441 PostWysłany: 12 Lut 2013 16:37 

niebieski
rw30 napisał(a):

poupadaliście na głowy, to nie tylko do ciebie kerad, ale do większości ludzi wypowiadających się w tym temacie, tak wielu z was krytykuje marisa a cała ekipa z tego wątku to takie marisy

Popieram Kerada, nie mozna pozwolic by ktos w taki sposob traktowal swoich klientow, od ktorych najpierw wzial kase.. A cytowany post to klasyczny przyklad jak ilosc nie przechodzi w jakosc!

Okołoweekendowa wycieczka do Portugalii 🌊🌴 3 dni w Algarve za 799 PLN 🇵🇹 Okołoweekendowa wycieczka do Portugalii 🌊🌴 3 dni w Algarve za 799 PLN 🇵🇹
Podróż do raju 🏝️ Polinezja Francuska + zwiedzanie San Francisco od 3818 PLN 😎 Podróż do raju 🏝️ Polinezja Francuska + zwiedzanie San Francisco od 3818 PLN 😎
#442 PostWysłany: 12 Lut 2013 17:55 

Zbanowany
niebieski
Kerad, moze spróbujesz wskórać coś pisząc na ich FB?
 Profil Relacje PM off  

#443 PostWysłany: 13 Lut 2013 10:54 

Z racji kompletnego braku odzewu ze strony azuna.
Zgłosiłem sprawę do PayPal:

Cytuj:
Twój spór został otwarty

Masz teraz 20 dni na rozwiązanie problemu bezpośrednio ze sprzedającym. Możesz wysyłać wiadomości do sprzedającego za pośrednictwem Centrum rozstrzygania.

Jeśli nie uda się rozwiązać problemu, możesz przekształcić ten spór w roszczenie. Oznacza to, że to my podejmiemy próbę rozstrzygnięcia tej sprawy.

Ważne: Jeśli nie przekształcisz tego sporu w roszczenie, uznamy, że problem został pomyślnie rozwiązany i spór zostanie automatycznie zamknięty 5 mar 2013.

W przypadku braku odpowiedzi z azuona gdy tylko pojawi się możliwość zmieniam spór w roszczenie. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
 Profil Relacje PM off  

#444 PostWysłany: 13 Lut 2013 11:59 

u nas podobnie.
i też mam działalność zarejestrowaną, więc żadnego punktu regulaminu nie złamałem.
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: My vs Azuon
#445 PostWysłany: 13 Lut 2013 12:06 

niebieski
Ponawiam swoje wczesniejsze pytanie: Moze ktos natknal sie na dane teleadresowe dystrybutora tego programu? (nie chodzi o e-mail). Uwazam, ze maile nic tu nie dadza a oficjalne pismo z kancelarii za potwierdzeniem odbioru, ma inna wage!

#446 PostWysłany: 13 Lut 2013 12:36 
Awatar użytkownika

Znalazłem dane adresowe:

http://azuon.com/en/legal

Merchant: Thomas Warnken
Address: Rembrandtstr. 17, 28209 Bremen, Germany
Phone: +49 421 3384866
E-Mail: info@azuon.com

#447 PostWysłany: 13 Lut 2013 12:53 
Awatar użytkownika

Loty: 105
Kilometry: 146 485
niebieski
Słuchajcie, a czy bierzecie pod rozwagę taką możliwość, że wasze kupione licencje na 10 stanowisk mogły zostać wykorzystane na większej ilości stanowisk?
Zablokowanie dostępu do programu nie musi być koniecznie powodem zakupu licencji komercyjnej do użytku "prywatnego"

#448 PostWysłany: 13 Lut 2013 13:03 

niebieski
svalbald napisał(a):
Znalazłem dane adresowe:

http://azuon.com/en/legal

Merchant: Thomas Warnken
Address: Rembrandtstr. 17, 28209 Bremen, Germany
Phone: +49 421 3384866
E-Mail: info@azuon.com

Super, czyli podlega prawom unijnym a do tego jest kontrolowany przez niemiecki Finanzamt!

Ja proponuje wspolne wystapienie, wszystkich poszkodowanych grup i moge tym sie zajac (najlepiej niech ich liderzy kontaktuja sie ze mna na priv.-bo ormo czuwa!).O czywiscie nie moge zagwarantowac efektu koncowego.Nie jestem prawnikiem, choc mam doswiadczenie.W serwisie ogolnodostepnym sugeruje juz nie pisac o szczegolach dalszych krokow. Nalezaloby przygotowac:
Transaction ID, Data, Kwota, oraz konto Paypal (z ktorego placono) oraz liste adresow IP komputerow, ktore z tego programu korzystaja w danej grupie.
Czekam na komentarze i pozdrawiam.

#449 PostWysłany: 19 Lut 2013 14:56 

Witam

Czy ktoś może będzie chciał zrobić jeszcze raz taką liste 10 osób??
 Profil Relacje PM off  

#450 PostWysłany: 19 Lut 2013 15:09 

szoszo napisał(a):
Witam

Czy ktoś może będzie chciał zrobić jeszcze raz taką liste 10 osób??

po co lista jak szybko zablokują i nie skorzystasz
 Profil Relacje PM off  

#451 PostWysłany: 20 Lut 2013 11:21 

czyli rozumiem że opcja 10 osób ''dla firmy'' już nie przechodzi? trzeba kupować indiwidualnie?
 Profil Relacje PM off  

#452 PostWysłany: 20 Lut 2013 12:00 

szoszo napisał(a):
czyli rozumiem że opcja 10 osób ''dla firmy'' już nie przechodzi? trzeba kupować indiwidualnie?

Tak trzeba.

#453 PostWysłany: 23 Lut 2013 18:28 

u nas ze zwrotu nic.
Dostałem info od azuona (przez paypala), że nasze konto było wykorzystywane na 14 komputerach.
Jeśli faktycznie ktoś tak zrobił - dajcie znać na pm (nie będzie konsekwencji, chcę tylko wiedzieć, czy tak było czy może azuon leci w kulki).
 Profil Relacje PM off  

#454 PostWysłany: 23 Lut 2013 19:06 
Awatar użytkownika

A jeśli ktoś ma zmienne IP ?
 Profil Relacje PM off  

#455 PostWysłany: 24 Lut 2013 09:34 

ip zmienia się (zależnie od dostawcy) albo przy każdym połączeniu albo co kilka godzin. nie ma takiej możliwości, żeby ktoś 'pracował' w azuonie na 2 ip w ciągu ich wymaganych 15 minut.
 Profil Relacje PM off  

#456 PostWysłany: 24 Lut 2013 11:46 

Loty: 2
Kilometry: 3 632
niebieski
witam

Kupiłam w końcu sama azuon, i jak dla mnie to lipa totalna , loty np airberlin były 2000 zł droższe niż przez ich stronę. Wyrzucenie pieniędzy w błoto, nie rozumiem co jest takiego fajnego w tym programie? nie ma wszystkich linii lotniczych.
Kompletna porażka, dobrze że to niewielkie pieniądze.

#457 PostWysłany: 24 Lut 2013 12:47 
Awatar użytkownika

Loty: 33
Kilometry: 39 451
srebrny
adrenalbooster napisał(a):
ip zmienia się (zależnie od dostawcy) albo przy każdym połączeniu albo co kilka godzin. nie ma takiej możliwości, żeby ktoś 'pracował' w azuonie na 2 ip w ciągu ich wymaganych 15 minut.

Dziwne tłumaczenie, to było 14 komputerów używanych w tym samym momencie, że potwierdzają, że była zbyt duża liczba? Chyba jakieś żarty, nawet jeśli było za dużo osób to jak często 90% z nich używa azuona? raz, dwa dziennie? Przecież nie szuka tanich biletów całą dobę więc ciężko mi uwierzyć w to, że 14 komputerów było zalogowanych naraz.
 Profil Relacje PM off  

#458 PostWysłany: 24 Lut 2013 15:27 
Awatar użytkownika

srebrny
Może sprawdzając po adresie MAC albo czymś podobnym a nie IP? Wtedy dokładnie wiadomo ile komputerów korzysta, bo każdy komputer ma swój MAC i zmienne iP nie ma nic do rzeczy :)

#459 PostWysłany: 24 Lut 2013 17:27 
Awatar użytkownika

srebrny
Kański napisał(a):
adrenalbooster napisał(a):

Dziwne tłumaczenie, to było 14 komputerów używanych w tym samym momencie, że potwierdzają, że była zbyt duża liczba? Chyba jakieś żarty, nawet jeśli było za dużo osób to jak często 90% z nich używa azuona? raz, dwa dziennie? Przecież nie szuka tanich biletów całą dobę więc ciężko mi uwierzyć w to, że 14 komputerów było zalogowanych naraz.

zwroc uwage, ze nikt nigdzie nie napisal, ze bylo 14 komputerow jednoczesnie
 Profil Relacje PM off  

#460 PostWysłany: 24 Lut 2013 17:34 
Awatar użytkownika

srebrny
Z drugiej strony to ja nie rozumiem po co to kombinowanie. 15 euro to nie majątek i zgodnie z regulaminem. Zwraca się po pierwszym locie. A jeśli już kombinować to w kilka osób, a nie maksymalnie 10 i to najlepiej ze znajomymi, a nie z przypadkowymi ludźmi z Internetu. Wiadomo, że zawsze ktoś komuś udostępni konto i szukaj wiatru w polu. Ja widziałem te listy, a i tak wolałem w tym samym czasie wykupić sobie sam konto i mam święty spokój. Wy chcieliście zaoszczędzić 30 zł, a straciliście drugie tyle...

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 474 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość