Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Zakupy na Okęciu
#1 PostWysłany: 08 Sty 2013 20:55 

niebieski
Być może kwestia gdzieś była poruszona, ale nie wiem jak znaleźć - kupuje tani bilet do Oslo, odlot z Okęcia. Przechodzę kontrole, robię zakupy i wychodzę z lotniska - jest to możliwe?

Drugie, bardziej techniczne pytanie - Ryan zmienił WMI na WAW, mogę w takim razie przebukowac lot na inny termin. Czy mogę tez zmienić nazwisko na bilecie czy przebudowane tylko na nazwiska występujące na pierwotnym bilecie?
 Profil Relacje PM off  

City break we Włoszech 🇮🇹 Wenecja z Warszawy za 869 PLN 🛥️ 🎭 City break we Włoszech 🇮🇹 Wenecja z Warszawy za 869 PLN 🛥️ 🎭
Tam słońce będzie świecić nawet jesienią ☀️🍂 Cypr na tydzień za 1879 PLN 🏝️🌊 Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem 🍴 Tam słońce będzie świecić nawet jesienią ☀️🍂 Cypr na tydzień za 1879 PLN 🏝️🌊 Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem 🍴
 Temat postu: Re: Zakupy na Okęciu
#2 PostWysłany: 08 Sty 2013 20:58 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
Maciek78 napisał(a):
Być może kwestia gdzieś była poruszona, ale nie wiem jak znaleźć - kupuje tani bilet do Oslo, odlot z Okęcia. Przechodzę kontrole, robię zakupy i wychodzę z lotniska - jest to możliwe?

Drugie, bardziej techniczne pytanie - Ryan zmienił WMI na WAW, mogę w takim razie przebukowac lot na inny termin. Czy mogę tez zmienić nazwisko na bilecie czy przebudowane tylko na nazwiska występujące na pierwotnym bilecie?

Już takie manewry ogarnął sytuacja-awaryjna-teoretycznie-wyjscie-z-wmi-z-zakupami,15,23308:)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 08 Sty 2013 20:59 

niebieski
A dzięki, guru to ogarnął ;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 08 Sty 2013 21:05 
Awatar użytkownika

srebrny
Drugie pytanie: możesz wnioskować o zwrot kosztu biletu i nie lecieć, ale zmiany nazwiska czy daty nie przejdą ;)

#5 PostWysłany: 08 Sty 2013 21:58 

niebieski
Data chyba przejdzie? Kilka dni do przodu?
A zwrotu nie ma co robić - 2 zł RT do CRL
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 08 Sty 2013 23:01 
Awatar użytkownika

Loty: 59
Kilometry: 74 028
niebieski
Maciek78 napisał(a):
Data chyba przejdzie? Kilka dni do przodu?
A zwrotu nie ma co robić - 2 zł RT do CRL

Najlepiej kombinować w kierunku norweskim, gorzała wtedy w niższej cenie. Niestety na Okęciu zamkneli najtańszą wolnocłówkę Baltony a Aelia jest droższa od mojego sklepu osiedlowego ABC, który co ciekawe jest w EU i płaci akcyzę ;)

Wish to be on the road again ... next step is ...
don't know yet :)

Wybierasz się do Warszawy i potrzebujesz pomocy? Wal śmiało :)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 09 Sty 2013 10:13 

niebieski
Maciek78 napisał(a):

jest to mozliwe, na tym samym poziomie do wszystkie sklepy jest tez wyjscie z lotniska, nikt nie sprawdza, czy sie przylecialo, czy w ogole sie nie poleciało.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Rafał Marschall oraz 2 gości