Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 06 Sie 2024 09:02 

Loty: 67
Kilometry: 138 255
niebieski
JIK napisał(a):
Pójdę dalej w temacie MSC z Miami.

Cytuj:
Meals at the main restaurants are complimentary per each guest. For guests who wish to order a second dish or more on specific dinner menu sections, an additional surcharge of $5 will be applied.

Teraz pytanie, czy cała kolacja to koszt 5$, czy 5$ płacimy za każda cześć z kolacji.
Tak wiem, że mogę iść "dojeść" do bufetu.

ja byłem w 2021 , i mogliśmy sobie brać dodatkowe rzeczy z kolacji czy tam desery , bo porcje bardzo małe a jedzonko dobre , ale odkryliśmy to dopiero 2/3 dnia :)
 Profil Relacje PM off  

Sycylia okołoweekendowo za 759 PLN ☀️😎 Loty do Palermo + aparthotel z podgrzewanym jacuzzi na dachu 🔥👙 Sycylia okołoweekendowo za 759 PLN ☀️😎 Loty do Palermo + aparthotel z podgrzewanym jacuzzi na dachu 🔥👙
Zimowy relaks na Cyprze 🏖️🌞 4* Amphora Hotelu Suites blisko plaży za 2063 PLN Zimowy relaks na Cyprze 🏖️🌞 4* Amphora Hotelu Suites blisko plaży za 2063 PLN
#22 PostWysłany: 27 Wrz 2025 08:32 

Loty: 352
Kilometry: 661 325
niebieski
podepnę się pod ten temat bo zakupiłem rejs MSC Seascape z Miami. W trakcje rezerwacji pakiet napojów był do wyboru tylko alkohol free lub premium extra. Pierwszy za koło 125 USD drugi za 340 USD / os. Nie było innych opcji jak easy czy minor. Nie ma możliwości dokupienia ich jak wchodzę w swoją rezerwację przez stronę MSC.
Czy przy check-in i/lub na statku już będzie możliwość ich wyboru?
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 27 Wrz 2025 10:37 

Niestety w tym roku MSC dokonał demolki swoich pakietów napojów. Nastąpił regres w stosunku do minionych lat. Wygląda na to, że dostosowuje swoje pakiety do standardów amerykańskich. I faktycznie na rejsy startujące z USA i ogólnie po Karaibach pozostawili tylko jeden pakiet alko - premium extra.W Europie po wycofaniu Easy Plus pozostały jeszcze dwa Easy i Premium. No i na wszystkich rynkach limit 15 sztuk (a propos przećwiczył ktoś już ten limit na MSC?)
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 27 Wrz 2025 12:03 

Loty: 203
Kilometry: 691 388
niebieski
@WuWa W czerwcu płynąłem MSC Euribia po fiordach i miałem pakiet Easy z 15 drinkami alkoholowymi dziennie. Jak dla mnie był wystarczający z zapasem, nie wykorzystywałem więcej niż 50% tej puli. Natomiast jeśli ktoś lubi dobre wina, piwa albo inne mocne markowe alkohole, to są one poza pakietem. Zatem albo dopłaca różnicę do każdego kieliszka czy drinka, albo wskazy byłby lepszy pakiet.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 27 Wrz 2025 13:39 

Loty: 352
Kilometry: 661 325
niebieski
Ok dzięki. To rozumiem, że jak do wyboru przy rezerwacji nie było innych to już nie będzie. I muszę sobie policzyć czy pakiet czy pojedyncze napoje.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość