Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 947 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 44, 45, 46, 47, 48
Autor Wiadomość
#941 PostWysłany: 23 Cze 2025 12:43 
Awatar użytkownika

złoty
A to przpraszam, ostatni raz odwiedziłem SG bodajże przed pandemią :D
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

City break w Wiecznym Mieście za 689 PLN 🏛️🍕 Loty i 3 noclegi w hotelu 😍 City break w Wiecznym Mieście za 689 PLN 🏛️🍕 Loty i 3 noclegi w hotelu 😍
Ateny na przedłużony weekend za 689 PLN 🏛️🇬🇷 Loty w świetnych godzinach + ⭐⭐⭐⭐ hotel 👏💙 Ateny na przedłużony weekend za 689 PLN 🏛️🇬🇷 Loty w świetnych godzinach + ⭐⭐⭐⭐ hotel 👏💙
#942 PostWysłany: 23 Cze 2025 13:22 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
Ale wkleiłeś tweeta autora artykułu z SG, więc spoko, liczy się :D
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#943 PostWysłany: 06 Wrz 2025 20:03 

Ja czekał jak bilety staniej na moje wakacje. Przy kupnie biletów priorytet (2sztuki) kosztowało 40 euro więc opuściłamTeraZ różnica między 2 sztuki bagażu a dokupic Rejestrowany (10 kg to różnica 30 zł taniej dla nadawanego)a 20kg jest droższy o 1 euro w aplikacji (Bilet do Rzymu mam priorytetem wejscie tylko z Rzymu opisywana sytuacja) Problem ze ostani raz nadawal bagaż.. 9 lat temu i nigdy z wizzairem i myślę czy zaoszczędzić ni się stresować czy dodać i mieć święty spokój
 Profil Relacje PM off  

#944 PostWysłany: 06 Wrz 2025 20:13 

srebrny
@emily temple
Proponuję poczekać z dalszymi postami do poniedziałku ;)
 Profil Relacje PM off
miriam lubi ten post.

#945 PostWysłany: 06 Wrz 2025 20:17 

srebrny
Biorąc pod uwagę wzrastające z wiekiem zapotrzebowanie na święty spokój sugeruję ostatnią opcję ;)
 Profil Relacje PM off  

#946 PostWysłany: 08 Wrz 2025 10:28 

@miriam 😗 tak! Biorąc pod uwagę że zostały mi 2 tygodnie i prócz biletów i hostelu nie mam nic prY gotowane choć walizka mogłabym załatwić na spokojnie 🙈
 Profil Relacje PM off  

#947 PostWysłany: 08 Wrz 2025 10:39 

Chyba autorka miała na myśli to:
Cytuj:
Czekałam, aż bilety na moje wakacje stanieją. Podczas zakupu usługa WIZZ Priority (umożliwiająca zabranie dwóch sztuk bagażu podręcznego) kosztowała 40 euro, więc z niej zrezygnowałam.

Teraz widzę, że dokupienie bagażu rejestrowanego 10 kg jest o 30 zł tańsze, a bagaż rejestrowany 20 kg jest droższy zaledwie o 1 euro w aplikacji. Sytuacja ta dotyczy lotu do Rzymu (na lot powrotny z Rzymu mam już wykupiony priorytetowy boarding).

Problem polega na tym, że ostatni raz nadawałam bagaż 9 lat temu i nigdy nie leciałam liniami Wizz Air. Zastanawiam się, czy lepiej zaoszczędzić i się stresować, czy po prostu dopłacić i mieć święty spokój.

Jeśli tak @emily temple , to bierz śmiało rejestrowany jeśli lecisz z walizką i zamierzasz na miejscu dokupić jakieś pamiątki, a w szczególności płyny :D . I ponieważ mówisz, że w pierwszą stronę masz wykupione Priority, to upewnij się, że Twój bagaż spełnia wymiary, bo w Wizz Air zdarzają się pomiary bagażu (zarówno małego, darmowego podręcznego, jak i dużego podręcznego z Priority).
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 947 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 44, 45, 46, 47, 48

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości