Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 20 Lip 2015 00:54 

złoty
Ok, thx. Planuję na Boracay 4 noce, więc podzielę sobie na 2 noclegi po 2 noce, i będę miał porównanie.

A w tropikach i w sumie w podobnych warunkach już nocowałem, więc jakiś wielkich obaw nie mam, tylko ta seria ostatnich recenzji mnie trochę zaniepokoiła:)
 Profil Relacje PM off  

Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐 Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐
Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN
#22 PostWysłany: 20 Lip 2015 01:14 
Awatar użytkownika

niebieski
Wiem, żeś już przeżył niejedno... :o
W Trafalgar jest naprawdę spoko fajnie, ale pomysł z podzieleniem standardów (2 dni lepsze, 2 dni gorsze) jest moim zdaniem dobry, jak się oczekuje czegoś ekstra.
Chociaż można i cały pobyt oprzeć na Trafalgar, żaden problem.
Jest gdzie spać, pełna prywata, można się wykąpać a nawet pogrillować.
Darmowy wrzątek, mili właściciele, plaża 200m, tani rynek z pamiątkami 20m.
Wokoło tanie sklepy.

Spałem tam we wszelkich możliwych kombinacjach.
Pokoiki zawsze są malutkie, te z wiatrakiem mają dość szczelne kratki w oknach, więc komarów raczej nie ma.
Ale jak się chce użyć Boracay raz a dobrze, to to miejsce nie jest jakoś szczególnie wybitne :)
Lepiej wziąć coś droższego - ktoś tu wspomniał o Orchid Resort na station 3, super - za 80 zł z wiatrakiem.
Ma się wtedy więcej tropikalnego ogrodu i trochę więcej miejsca dla siebie.
 Profil Relacje PM off
Mar77 lubi ten post.

#23 PostWysłany: 29 Wrz 2015 14:41 

Jak byłam na Boracay (luty 2015) to spaliśmy w hotelu na pograniczu Station 2 i 3 przy samej plaży.
Mniejszy tłok i hałas niż w centrum.
Poniżej linki do nich na bookingu, ceny są różne zależy kiedy się wybierasz.
http://goo.gl/a6t5Mq Jednym z plusów hotelu to fakt, że jest dosyć nowy i bardzo czysty jak na warunki Filipin:)
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 01 Wrz 2025 12:59 
Awatar użytkownika

niebieski
Henann Palm Beach Resort na Boracay ktoś był? Jak wrażenia, opinie? Właśnie zabukowałem i fajnie wygląda. Opinie na internecie też dobre, ale może ktoś z forumowiczów był ostatnio i opisze swoje wrażenia?
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 01 Wrz 2025 16:05 
Awatar użytkownika

srebrny
Henan - jest tam zazwyczaj mnóstwo chińczyków. Nie tylko podczas chińskiego nowego roku. Henan ostro idzie na Boracay z różnymi inwestycjami - pchają się gdzie się da na wyspie.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 02 Wrz 2025 09:40 
Awatar użytkownika

niebieski
@ofer z tym Chińczykami to prawda.
Byłem na Panglao i często przebywałem na plaży "Alona Beach". I tam był właśnie Henann. To z tego co zauważyłem zdecydowana większość gości tego resortu to Chińczycy i Koreańczycy.
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 02 Wrz 2025 15:35 

niebieski
ofer napisał(a):
Henan - jest tam zazwyczaj mnóstwo chińczyków.

Tyle, że to dotyczy praktycznie całej wyspy, która zdominowana jest przez Chińczyków i Koreańczyków.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości