Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2548 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 124, 125, 126, 127, 128
Autor Wiadomość
#2541 PostWysłany: 28 Sie 2025 20:07 

Loty: 88
Kilometry: 191 705
kittycate napisał(a):
Wczoraj kupiłem lot na wizzair.com za €99 płacąc pierwszy raz przy użyciu Revolut Pay

Kiedy można liczyć na zwrot €30 ? Przy płatności na stronie Wizzair był dopisek "Obowiązuje regulamin", ale żadnego linka z regulaminem nie dało się kliknąć.

Z tego co ostatnio sprawdzałem to bardziej premia za założenie konta Revolut, niż za zapłacenie Revolut Pay po raz pierwszy.
 Profil Relacje PM off  

Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎 Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎
Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍 Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍
#2542 PostWysłany: 29 Sie 2025 19:45 
Awatar użytkownika

niebieski
Ale na logikę:

Znalazłeś fajny lot, przeklikałeś kilka irytujących stron wizzaira z wyborem pakietu, bagażu, miejsc, pomocy na lotnisku, samochodu, hotelu, w końcu dotarłeś do płatności i wybrałeś Revolut Pay KTÓREGO NAWET JESZCZE NIE MASZ, klikasz zapłać i............

zaczyna się kolejna karuzela zakładania Revoluta podczas płatności Wizzaira, gdzie trzeba podać i zweryfikować numer telefonu, e-mail, podać dane, zainstalować aplikację, na koniec jeszcze zasilić konto Revoluta, aby mieć na nim środki na bilet Wizzair, a to wszystko w ciągu 5 minut bo inaczej wygaśnie sesje i wszystko trzeba zaczynać od nowa :lol: :lol: :lol:

P.S. Pomijam już, że nie ma nigdzie dokładnego regulaminu promocji. Nie znalazłem czy to jest dla NOWYCH, czy PRZY PIERWSZEJ PŁATNOŚCI poprzez Revolut Pay na stronie Wizzair..... Hindus może sobie to zinterpretował na korzyść Revoluta i odesłał mnie do Wizzaira...
 Profil Relacje PM off  

#2543 PostWysłany: 30 Sie 2025 01:48 
Awatar użytkownika

srebrny
@kittycate , a tak na logikę, co znaczy "jesteś nowy w revolut"?

Cytuj:
Pomijam już, że nie ma nigdzie dokładnego regulaminu promocji.

No to może jest to subtelna przesłanka, żeby w promocji nie uczestniczyć. Tym bardziej, że padają tam sformułowania "zyskaj do" i "zyskaj nawet". A to znaczy, że jeśli masz "zyskaj do 150 zł", to możesz zyskać nawet i 1 zł, ale nie więcej niż 150. Ja bym się więc regulaminem zainteresował.
 Profil Relacje PM off  

#2544 PostWysłany: 31 Sie 2025 05:03 
Awatar użytkownika

niebieski
Cytuj:
No to może jest to subtelna przesłanka, żeby w promocji nie uczestniczyć.

Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana.
 Profil Relacje PM off  

#2545 PostWysłany: 23 Wrz 2025 00:04 

niebieski
Promka od dzisiaj. Na loty 1.10-31.01Image
 Profil Relacje PM off
Jenglader uważa post za pomocny.

#2546 PostWysłany: 24 Wrz 2025 14:59 
Awatar użytkownika

-- 24 Wrz 2025 13:44 --

GDN-TOS za 169 PLN, początki arktycznej zimy.

-- 24 Wrz 2025 13:59 --

lub opcja GDN-TOS-LTN-GDN za 281 PLN. Można uciąć parę złotych wybierając FR z STN-GDN w niedzielę.

Załączniki:
prst.jpg
prst.jpg [ 178.89 KiB | Obejrzany 244 razy ]
prst.jpg
prst.jpg [ 119.89 KiB | Obejrzany 278 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#2547 PostWysłany: 24 Wrz 2025 15:13 
Awatar użytkownika

platynowy
gajdanello napisał(a):
Można uciąć parę złotych wybierając FR z STN-GDN w niedzielę.

I doplacic za teleportacje LTS--->STN :-)
 Profil Relacje PM off  

#2548 PostWysłany: 24 Wrz 2025 15:27 
Awatar użytkownika

Primo: nie pisałem o Oklahomie tylko o LTN. Primo ultimo w Londynie masz 2 nocki i dzień. Nie trzeba wyszukanych form transportu. Ale jak kto woli.
 Profil Relacje PM off
tamtam lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2548 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 124, 125, 126, 127, 128

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: hanysek81, Z6GD9 oraz 5 gości