Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Kwi 2023 08:44 

srebrny
Jest aplikacja do szukania połączeń marszrutek i autobusów. Nazywa się "a to b". Dobrze działa i poprawnie pokazuje. t-armenia.com - różnie z tym bywało, nie zawsze poprawnie pokazywało.

Z dworca kolejowego można dojechać:
do centrum - metro
do dworca Gai (poludniowy) - marszrutka 22 lub 44 (m.in. Garni, Gogth)
do dworca Abovian (polnocny) - marszrutka 46 (m.in. Sewan, Dilijan, Iczewan)

Cena 100AMD/os. Płatne gotówką. Tylko w metrze trzeba żeton kupić.
 Profil Relacje PM off
4989341 uważa post za pomocny.

🔥🚨 Warto 🚨🔥 Loty od 65 PLN w jedną stronę 😍 Grecja, Hiszpania, Albania, Włochy i Chorwacja ✈️ 🔥🚨 Warto 🚨🔥 Loty od 65 PLN w jedną stronę 😍 Grecja, Hiszpania, Albania, Włochy i Chorwacja ✈️
Greckie wczasy na Zakintos 🏝️🌞 4* hotel z all inclusive przy samej plaży za 2299 PLN Greckie wczasy na Zakintos 🏝️🌞 4* hotel z all inclusive przy samej plaży za 2299 PLN
#2 PostWysłany: 31 Maj 2023 10:24 

Polecam Yandex Maps - czyli odpowiednik Google Maps - pokazywało poprawnie trasy miejskich autobusów i trolejbusów, a poza stolicą także trasy marszrutek.

W Erywaniu bez zmian ceny biletów:
- trolejbusy i autobusy: 100 AMD
- metro: żeton za 100 AMD
voy lubi ten post.

#3 PostWysłany: 18 Cze 2023 20:49 

Loty: 107
Kilometry: 171 391
Z t-armenia nie mogłem prawie nic znaleźć, ale ruZZki yandex dobrze się spisywał w planowaniu przejazdów.
W większości przypadków w transporcie lokalnym płacenie odbywa się przy wysiadaniu.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 14 Kwi 2025 12:27 
Awatar użytkownika

Loty: 168
Kilometry: 218 180
leinad napisał(a):
Polecam Yandex Maps - czyli odpowiednik Google Maps - pokazywało poprawnie trasy miejskich autobusów i trolejbusów, a poza stolicą także trasy marszrutek.

W Erywaniu bez zmian ceny biletów:
- trolejbusy i autobusy: 100 AMD
- metro: żeton za 100 AMD

Bilety już po 150 AMD. Bilety na autobusy i trolejbusy można kupić w budkach TellCell.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#5 PostWysłany: 26 Sie 2025 09:22 

Czy można w Erywaniu kupić bilet miejski za gotówkę u kierowcy - czy tylko elektroniczny ?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 26 Sie 2025 11:46 
Awatar użytkownika

platynowy
Nie wiem jak na autobusy ale w metrze cena poszla w gore do 500AMD i TYLKO karta plastikowa, nie ma juz biletow papierowych od 1 sierpnia 2025. Platnosc tylko gotowka za ten plastik.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 26 Sie 2025 13:05 

złoty
@fonu tak jak napisał @jaco027 obecnie obowiązują bilety tylko i wyłącznie elektroniczne. Kilka dni temu osobiście kupowałem taką kartę oraz doładowywałem na stacji metra. Karta działa i na metro i na autobus. Jak doładowywałem za 1000 AMD to mi Pani nabiła 6 przejazdów (mówiłem że na autobus ale nie wiem czy to ma znaczenie) i wydała 100.
Te 500 AMD to jest z opłatą za wydanie karty. Brałem kartę i dwa przejazdy na metro i na pewno płaciłem mniej niż 1000 AMD.

Przy czym mogłem czegoś nie zrozumieć, bo nie ogarniam rosyjskiego.
 Profil Relacje PM off
fonu lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości