Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 112 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Liga portugalska
#101 PostWysłany: 04 Sty 2024 01:41 

Loty: 55
Kilometry: 83 455
niebieski
No i sam sobie odpowiedziałeś - da się kupić, dostaniesz je PDFem, a do Twojego meczu został miesiąc, więc sprzedaż się jeszcze nie rozpoczęła :-)

🇮🇹 Ucieknij na przedłużony weekend do Rzymu za 771 PLN ☀️✈️ Loty, 4⭐ hotel i klimat świąt 🎄 🇮🇹 Ucieknij na przedłużony weekend do Rzymu za 771 PLN ☀️✈️ Loty, 4⭐ hotel i klimat świąt 🎄
Z Polski prosto pod Taj Mahal 🇮🇳💖 Bezpośrednio PLL LOT do Nowego Delhi i Mumbaju od 1974 PLN 🌏✈️ Z Polski prosto pod Taj Mahal 🇮🇳💖 Bezpośrednio PLL LOT do Nowego Delhi i Mumbaju od 1974 PLN 🌏✈️
#102 PostWysłany: 04 Sty 2024 11:51 
Awatar użytkownika

Loty: 319
Kilometry: 620 405
niebieski
mogę tylko rzucić na podstawie klubów lizbońskich;
Benfica - sprzedaż dla socio około 10 dni przed meczem, sprzedaż otwarta internetowa sprzedaż dzien przed meczem, idać na mecz widziałem ludzi także przy kasach, na samym meczu b. malo wolnych miejsc, frekwencja na poziomie pow. 58 tys. ludzi.

Sporting, sprzedaż internetowa otwarta na tydzień przed meczem.
radziu89 lubi ten post.
radziu89 uważa post za pomocny.

#103 PostWysłany: 30 Sty 2024 21:10 
Awatar użytkownika

Loty: 251
Kilometry: 475 688
niebieski
Ja kupowałem ostatnio przez neta bilety na mecz Benfica - Boavista. Zakup bezproblemowy. Bilety na mecz w PDF na @.

Na meczu 54k. Atmosfera fajna przed meczem. W trakcie widowiska pojedyncze zrywy. Nie ukrywam, że liczyłem na więcej.

#104 PostWysłany: 13 Mar 2024 08:55 

@Robaku
@RaDiDaM
Panowie
Bardzo Was proszę o pomoc - bom zielona zupełnie i totalnie - 1-8 kwietnia jestem w Portugalii i chce zabrać mojego syna na mecz Benfiki albo 3.04 albo 7.04.2024 - i nie wiem jak ogarnąć bilety. Na oficjalnej stronie nie ma jeszcze sprzedaży - i też nie wiem czy kupie jako gość czy muszę wykupić członkostwo? Jeżeli tak to tylko dla siebie czy dla syna też? Jest jakaś inna droga?
Bardzo, bardzo proszę o pomoc :)
pozdrawiam
Alicja
 Profil Relacje PM off  

#105 PostWysłany: 13 Mar 2024 11:25 
Awatar użytkownika

Loty: 319
Kilometry: 620 405
niebieski
Oba mecze grają ze Sportingiem więc to mimo wszystko szlagiery. to normalne ze biletów jeszcze nie ma.
Na Stadion benfici bilety dla osob nie posiadajacych kart kibica - ( ja nie wiem jak je wyrobic) otwarta sprzedaz otwiera się gdzieś na 72-48 h przed mecze.
Na Stadionie Sportingu te bilety dla otwartej sprzedaży są dostępne około 7 dni przed meczem.
Wiec po protstu czekaj, na otwartą sprzedaż zacznij to sprawdzać około 7 dni przed meczem, ja nie pamiętam zeby na stronie było info o otwartej sprzedaży, po prostu sprawdzałem codziennie - musisz tylko się przygotować, że najtańsze bilety nie będą dostępne.

#106 PostWysłany: 13 Mar 2024 13:34 

@Robaku
Bardzo dziękuję :)
 Profil Relacje PM off  

#107 PostWysłany: 18 Wrz 2024 23:52 

Loty: 67
Kilometry: 138 255
niebieski
a próbował ktoś kupić bilety na Sporting na Lige misiów? teraz maja City , ale potem Arsenal , i ten mecz mnie interesuje , generalnie na 50 tys w ostatnim meczu z Lille było około 40 tys sprzedanych , pytanie czy na City lub Arsenal będzi esold out ? jest ryzyko kupić bilety lotnicze a potem polować ? czy raczej powinno się udać jak przypilnuje?

aktualnie bilety tylko dla ,,członków,, https://www.sporting.pt/en/buy-tickets?EventId=2346

i tu wiecej , https://www.sporting.pt/pt/noticias/fut ... er-city-fc pewnie będzie na AFC , jakie szanse fizycznie na zakup biletów? idealnie składa się ze stadion obok lotniska, bo planowany przylot samolotu to 17:30.
 Profil Relacje PM off  

#108 PostWysłany: 14 Sty 2025 01:32 
Awatar użytkownika

Loty: 174
Kilometry: 323 307
niebieski
Kupował ktoś bilety na mecze Nacional CD ? Na ich stronie przekierowuje mnie na stronę smartfan która chyba pośredniczy w sprzedaży biletów, a z tej strony przekierowuje mnie z powrotem na stronę Nacional CD :)
 Profil Relacje PM off  

#109 PostWysłany: 15 Sty 2025 12:58 

niebieski
radziu89 napisał(a):
a próbował ktoś kupić bilety na Sporting na Lige misiów? teraz maja City , ale potem Arsenal , i ten mecz mnie interesuje , generalnie na 50 tys w ostatnim meczu z Lille było około 40 tys sprzedanych , pytanie czy na City lub Arsenal będzi esold out ? jest ryzyko kupić bilety lotnicze a potem polować ? czy raczej powinno się udać jak przypilnuje?

aktualnie bilety tylko dla ,,członków,, https://www.sporting.pt/en/buy-tickets?EventId=2346

i tu wiecej , https://www.sporting.pt/pt/noticias/fut ... er-city-fc pewnie będzie na AFC , jakie szanse fizycznie na zakup biletów? idealnie składa się ze stadion obok lotniska, bo planowany przylot samolotu to 17:30.

Ale zapis do członkostwa przynajmniej kiedyś był darmowy. Zapisywałeś się. Poczta przychodziła karta klubowa i jakas gazetka, a bilety można było kupić od razu po zapisaniu się do klubu.
 Profil Relacje PM off
radziu89 uważa post za pomocny.

#110 PostWysłany: 15 Sty 2025 17:21 
Awatar użytkownika

Loty: 174
Kilometry: 323 307
niebieski
Jak ktoś będzie w Lizbonie 21 stycznia to bez problemu można kupić bilet na mecz Benfica - Barcelona w LM. Trzeba chwilę odświeżać stronę i się pokazują pojedyncze sztuki - nie potrzeba karty kibica.
 Profil Relacje PM off  

#111 PostWysłany: 14 Maj 2025 20:51 

srebrny
Ma ktoś członkostwo w Sportingu?
Potrzebuje sprawdzić czy są wolne miejsca na mecz 17.05. i ew. w jakiej są cenie najtańsze?!
Niestety nie wyświetla mi się strona do założenia karty członkowskiej.
pamiętam, że już wcześniej miałem z tym problem, pomimo że samo konto na stronie sklepu posiadam.
 Profil Relacje PM off  

#112 PostWysłany: 21 Sie 2025 13:12 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 568
Kilometry: 861 604
Pytania do bardziej zorientowanych:
1. jakie są szanse na kupno biletów w otwartej sprzedaży i w rozsądnej cenie na - jak zakładam hitowe - starcie FC Porto - Sporting Lizbona? rozumiem, że raczej nie ma ryzyka, by termin takiego meczu został ustawiony na poniedziałek?
2. jeśli szanse na bilety bliskie zeru, to co byście wybrali - wycieczkę w ten sam weekend na mecz SC Braga - Rio Ave czy zmianę terminu pobytu w Porto i mecz FC Porto - Rio Ave?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 112 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości