Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Wejścia do saloników w ramach PP są rozliczane wg. roku kalendarzowego

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1138 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 53, 54, 55, 56, 57
Autor Wiadomość
#1121 PostWysłany: 01 Lip 2025 11:58 

złoty
correos napisał(a):
Na ile skrupulatny jest obecnie bank w wymogu 10k netto dla wydania karty platinium.
Klient: nieposiadajacy obecnie ROR w santander

Ten wymóg w tym banku dotyczy zdolności kredytowej, a nie miesięcznego dochodu.
Zdolności przez nich badanej, dlatego te wytyczne jak post wcześniej
 Profil Relacje PM off
correos lubi ten post.
correos uważa post za pomocny.

Cypr na przedłużony weekend za 589 PLN 🏝️🌞 Loty do Pafos + ⭐⭐⭐ noclegi Cypr na przedłużony weekend za 589 PLN 🏝️🌞 Loty do Pafos + ⭐⭐⭐ noclegi
Zimowa ucieczka do słonecznej Hiszpanii 🌞🏨 Benidorm z all inclusive za 1979 PLN Zimowa ucieczka do słonecznej Hiszpanii 🌞🏨 Benidorm z all inclusive za 1979 PLN
#1122 PostWysłany: 08 Lip 2025 15:05 

Założyłem konto na stronie visy, mając konto platinum i nie mogę wygenerować żadnego fast-tracka z żadnego z polskich lotnisk. Mam więc pytanie, czy coś muszę jeszcze zrobić, by móc to zrobić, czy jedynym warunkiem promocji jest posiadanie visa platinum?

I jeszcze drugie pytanie, jest w santanderze teraz promocja na 6 dodatkowych wejść do saloników. To znaczy, że łącznie jest 6 czy 4+6?
 Profil Relacje PM off  

#1123 PostWysłany: 08 Lip 2025 15:30 
Awatar użytkownika

Loty: 37
Kilometry: 86 397
srebrny
Tak ciężko sprawdzić regulamin?
https://www.santander.pl/select/finanso ... a-platinum

Normalnie masz 4, dostajesz DODATKOWE 6 czyli masz 10 wejść.

Nagrodą jest sześć dodatkowych, bezpłatnych wejść do salonów lotniskowych w programie Priority Pass.

Cytuj:
Po zakończeniu promocji będą obowiązywały warunki zgodnie z Taryfą opłat i prowizji, tj. zwolnione z opłaty są cztery pierwsze wejścia w roku kalendarzowym na kartę Priority Pass Posiadacza głównej karty kredytowej
kubus95 lubi ten post.

#1124 PostWysłany: 08 Lip 2025 15:36 

Oczywiście, że sprawdziłem w regulaminie i widziałem ten zapis. Pani w banku powiedziała mi, że zamiast 4 jest 6, a a regulaminie jest, że dodatkowe 6, więc dlatego zapytałem. Bo nie wiem czy to jest 0+6 czy 4+6.

A czy wiadomo jak z tymi fasttrackami to działa?
 Profil Relacje PM off  

#1125 PostWysłany: 08 Lip 2025 15:56 
Awatar użytkownika

srebrny
Na stronie Visa platinum czasami coś lubi przestać działać. Ja też jakiś czas temu miałem problem z wygenerowaniem fast tracka - tydzień później bez problemu i tak do tej pory. Może dla nowo założonego konta coś tam musi się przemielić w systemie?

#1126 PostWysłany: 24 Lip 2025 11:11 

niebieski
Jak rozumiem, Santander wysyła tylko plastikową PP, ale nie ma możliwości cyfrowej? Aplikacja potrzebuje date waznosci (w tym dzien) aby dodac do aplikacji. Trzeba recznie pilnowac ilosc wejsc czy jest jakis sposob na sprawdzanie dostepnych wejsciowek?
 Profil Relacje PM off  

#1127 PostWysłany: 24 Lip 2025 11:18 

złoty
Tylko plastik. Pilnujesz sam liczby wejść, ile się zaksięgowało do sprawdzenia z opóźnieniem co najmniej miesiąca na infolinii Santander Banku.
 Profil Relacje PM off
manio uważa post za pomocny.

#1128 PostWysłany: 24 Lip 2025 21:33 
Awatar użytkownika

srebrny
Mam wrażenie, że w Santander jest niezły bałagan pod tym względem- w zeszłym roku miałem 8 wejść z promocji, do końca roku wykorzystanych 6, a pierwsze wejście w lipcu; w grudniu na infolinii twierdzili, że mam 8. W tym roku liczba wejść spadła mi do standardowych 4, z czego 3 już wykorzystałem. Na infolinii twierdzą, że mam 8 :lol: także zapisywać/pamiętać samemu, bo nie monitorują dokładnie albo nie chcą monitorować licząc, że ileś osób będzie musiało zapłacić za wejścia ponad limit.

#1129 PostWysłany: 24 Lip 2025 21:49 

platynowy
Może odbili Ci gdzieś podwójnie.
 Profil Relacje PM off  

#1130 PostWysłany: 25 Lip 2025 03:12 
Awatar użytkownika

srebrny
Nie ująłem tego wystarczająco precyzyjnie - 8 wejść w puli, 0 wykorzystanych.

#1131 PostWysłany: 01 Sie 2025 18:05 

niebieski
Santander sprzedany.
Erste Group oczekuje finalizacji transakcji nabycia akcji Santander Bank Polska do końca 2025 r. W najbliższych 2-3 latach chce na polskim rynku koncentrować się na integracji Santandera z grupą i na rozwoju organicznym.

Czytaj więcej na https://biznes.interia.pl/gospodarka/ne ... Id,8005985
 Profil Relacje PM off  

#1132 PostWysłany: 05 Sie 2025 11:50 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Klient bez ROR w Santander
Lekko nie jest :(
Moje najblizsze miasta powiatowe - to jedynie placówki partnerskie Santander. Obsluga w takiej placowce 2 osoby.
Uprawnienia by cokolwiek z karta kredytowa dzialac tylko jedna z osob.
Wchodzimy pare minut po godz 14.00 na szczescie ta kluczowa osoba jest wolna .. ale wychodzimy tuz przed zamknieciem placowki tj. 16,00

Zadne zaswiadczenie od pracodawcy nie jest respektowane. Wydruki pdf wplywow na rachunek rowniez nie.
Na miejscu nalezy sciagnac pdf elektronicznie i przeslac na adres email osoby nas obslugujacej.
To dopiero poczatek klopotow, w pdf winno byc slowo wynagrodzenie, jezeli jest np L.P. lub inne oznaczenie stosowane przez ksiegowosc zmudne uzgadnianie czy ten pdf wejdzie do sredniej dochodow.
W razie otrzymania decyzji pozytywnej o przyznaniu karty VP bez wnioskowania o ROR brak mozliwosci obslugi elektronicznej, konieczna wizyta w oddziale /placowka partnerska nie ma takich uprawnien/.

Wierze w pozytywne zakonczenie ale zabawa dla naprawde cierpliwych.
 Profil Relacje PM off
Mobilek lubi ten post.

#1133 PostWysłany: 05 Sie 2025 14:55 

Przy posiadaniu ROR wcale nie było łatwiej, stos papierków z JDG ale co chwilę schody...uzgodnienia...telefony do centrali. Procesowanie czegokolwiek tam to jakiś dramat.
 Profil Relacje PM off  

#1134 PostWysłany: 07 Sie 2025 09:50 
Awatar użytkownika

HON fly4free
correos napisał(a):
Wierze w pozytywne zakonczenie ale zabawa dla naprawde cierpliwych.

poniedzialek popoludniu wizyta w banku
sroda rano kurier DHL z karta i ppassem
 Profil Relacje PM off
Mobilek lubi ten post.
Mobilek uważa post za pomocny.

#1135 PostWysłany: 30 Sie 2025 01:02 

Loty: 16
Kilometry: 63 624
Karty wydane przed 06.2024 są objęte ubezpieczaniem, w tym Podróżne Platinum z TU Alianz. Czy jest może na forum ktoś, kto korzystał z tego ubezpieczenia w ostatnim roku?
 Profil Relacje PM off  

#1136 PostWysłany: 03 Wrz 2025 14:16 

czyli jak stara karta będzie wznowiona, to już tego ubezpieczenia nie będzie?
 Profil Relacje PM off  

#1137 PostWysłany: 05 Wrz 2025 08:58 
Awatar użytkownika

Loty: 117
Kilometry: 168 884
srebrny
Też się w sumie zastanawiałem przy przy wznowieniu karty te wszystkie ubezpieczenia będą działać. Podróżne jak podróżne, ale takie domowe assitnace ostatnio elegancko mi zadziałało i hydraulik bezkosztowo zrobił co trzeba.
 Profil Relacje PM off  

#1138 PostWysłany: 05 Wrz 2025 13:23 
Awatar użytkownika

Loty: 4
Kilometry: 5 374
niebieski
Karta to tylko plastik, nowa nie powinna nic zmieniać w istniejącej umowie z bankiem, wszystkie ubezpieczenia powinny być zachowane.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1138 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 53, 54, 55, 56, 57

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość