Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 433 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22
Autor Wiadomość
#421 PostWysłany: 25 Paź 2012 21:50 

Loty: 510
Kilometry: 1 112 648
srebrny
manro1 napisał(a):
manro1 napisał(a):
mam pytanie
Placilem multi transferem ,etixy od razu dostalem, zaklepalem miejsca na poladzie samolotu
Mam pytanie gdyz nie znam za dobrze francuskiego ( wrecz w ogole )
na stronie Air Caraibies po wpisaniu mojej rezerwacji widze ze jest potwierdzona , miejsca wybrane, jednak 3cia linijka mnie zastanawia
Numéro de réservation : ******
État du voyage : Confirmé
• Votre réservation est confirmée jusqu'à validation du paiement en ligne.

• Nous vous conseillons de noter le numéro de réservation ou d'imprimer cette page
po prztlumaczeniu w Google translator:
Rezerwacja telefoniczna: *****
Zgłoś podróży: Potwierdzony
• Twoja rezerwacja jest potwierdzona do potwierdzenia płatności online.

• Zaleca się, aby zanotować numer rezerwacji lub wydrukować tą stronę

o co chodzi z tym, do potwierdzenia platnosc online ? tez tak macie? dzieki za info

Własnie zobaczyłem ze juz nie ma tej informacji " do potwierdzenia płatność online" czy chyba naprawdę juz wszystko ok
Zmienili również nam godzinę powrotu na późniejsza

u mnie dalej jest to ze do potwierdzenia
Votre réservation est confirmée jusqu'à validation du paiement en ligne.

godziny bez zmian - lecę w kwietniu ;)

Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎 Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎
Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎 Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎
#422 PostWysłany: 26 Paź 2012 07:42 

niebieski
U mnie nadal w rezerwacji widnieje zapis Votre réservation est confirmée jusqu'à validation du paiement en ligne. Przez jakiego pośrednika były kupowane bilety, które tego statusu już nie mają?
 Profil Relacje PM off  

#423 PostWysłany: 26 Paź 2012 09:00 

ja kupowalem przez Tripsta , lecimy w marcu - brak zapisu "do potwierdzenia płatności online" no i zmienione godziny odlotu
 Profil Relacje PM off  

#424 PostWysłany: 26 Paź 2012 09:37 

Zbanowany
4 bilety przez tripsta na czerwiec - dalej widnieje zapis " Votre réservation est confirmée jusqu'à validation du paiement en ligne."
natomiast na checkMyTrip - "Air Caraibes | TX 540 potwierdzono"
 Profil Relacje PM off  

#425 PostWysłany: 18 Lis 2012 14:44 

my lecimy od 17/03 - 26/03 - 2 osoby
Niestety w tym terminie nikt z forum nie leci a również szukamy jakiegoś rejsu, przejrzałem mnóstwo stron z rejsami, wysyłałem mejle i nie znalazłem w takim terminie.

- czy ktoś orientował sie czy można przebukowac te bilety na inne terminy i ile to kosztuje ? czy jest to mozliwe i ma sens?
 Profil Relacje PM off  

#426 PostWysłany: 18 Lis 2012 16:38 

manro1 napisał(a):
Niestety w tym terminie nikt z forum nie leci a również szukamy jakiegoś rejsu, przejrzałem mnóstwo stron z rejsami, wysyłałem mejle i nie znalazłem w takim terminie.

- czy ktoś orientował sie czy można przebukowac te bilety na inne terminy i ile to kosztuje ? czy jest to mozliwe i ma sens?

Z tego co znalazłem na stronie przewoźnika istnieje możliwość przebukowania biletow z promocyjnych taryf (w tym naszej) na inny termin. Warunek - musi byc bilet w tej samej taryfie dostepny w nowym terminie (na to z duzym wyprzedzeniem robiac zmiane jest spora szansa). Oplata za zmiane wynosi wtedy 20eur/osobe/lot. Zapewne przy zmianie obu terminow (wylot+powrot) policza 2x20eur/os.
Nazwisk osob lecacych zmienic nie mozna, nawet za oplata.

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#427 PostWysłany: 20 Lis 2012 23:36 

Ze względu na to ze jedynie my we dwie osoby lecimy w terminie 17/03-26/03 a chcemy popłynąć w rejs, sprawdziłem z Tripsta czy można zmienić odpłatnie daty lotow oraz ze pojawila mi sie ponownie na stronie lini lotniczej informacja:
Votre réservation est confirmée jusqu'Ă validation du paiement en ligne
Twoja rezerwacja jest potwierdzona do potwierdzenia płatności online.

Tripsta odpisała:
Uprzejmie informuję, iż bilet również ten bilet został wykupiony w taryfie restrykcyjnej, która nie pozwala na dokonywanie jakichkolwiek zmian w rezerwacji nawet za opłatą.
Bilety są ważna i będą honorowane. Zapis widoczny na stronie przewoźnika odnosi się do nieopłaconego podatku (YQ), który jest przedmiotem rozliczenia pomiędzy przewoźnikiem a naszą agencją.

Ps. nie wiem co to ten podatek YQ
Ps2. moze jednak ktos sie ujawni kto leci w terminie: 17/03-26/03 :)
 Profil Relacje PM off  

#428 PostWysłany: 04 Sty 2013 19:47 

manro1 napisał(a):
Ps2. moze jednak ktos sie ujawni kto leci w terminie: 17/03-26/03 :)

my lecimy w terminie 13 III - 25 III - 2 + 1 (chłopak 2,5 roku) :)

ale ze względu na dziecko raczej na rejs się nie skusimy :)
 Profil Relacje PM off  

#429 PostWysłany: 04 Sty 2013 20:11 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Ja lecę we wtorek. Zamierzam dokładnie obejrzeć całą wyspę, wypytać o noclegi, koszty połączeń komunikacji na wyspie, koszty wynajęcia łodzi itp. itd. Słowem zebrać maksymalnie dużo praktycznych informacji. Relacja będzie na moim blogu:

www.davidiacus.pl/pl/blog

Gdyby ktoś miał jakieś konkretne pytania to piszcie na PRIV a ja będąc na miejscu sprawdzę wszystko i zamieszczę na blogu. Tak będzie chyba najwygodniej dla wszystkich :-)

Pozdrawiam

davidiacus
 Profil Relacje PM off  

#430 PostWysłany: 06 Sty 2013 22:31 

a wiecie jak wyglada stamtad lot do panamy? albo gdzies na ląd:P...taka jestem nieogarnieta z tymi lotami, pomozecie?:)
 Profil Relacje PM off  

#431 PostWysłany: 07 Sty 2013 00:25 

2. moze jednak ktos sie ujawni kto leci w terminie: 17/03-26/03 :)[/quote]

my lecimy 18-25. III
 Profil Relacje PM off  

#432 PostWysłany: 16 Lut 2013 01:43 

manro1 napisał(a):

Witam

Lecimy z narzeczonym 13.03-27.03 na Gwadelupe, planujemy trochę trekingu, nurkowania, plażowania, zwiedzania w zrównoważonych proporcjach :) Chcemy też popłynąć na jakieś wyspy: Dominika, Antiqua, St Lucia.. Rozważaliśmy dłuższy rejs, ale na razie ceny odstraszają. Z drugiej strony rejs po Karaibach to mus.. Zastanawiam się czy bezpośrednio na miejscu nie może być taniej np. znalazlam jacht do wynajecia 2000 euro/tydzien na 6 osob
http://www.homelidays.co.uk/pointe-a-pi ... 612en1.htm , tylko przydałby się sternik:)
Jak Wasze plany?
Pozdrawiam
Ewelina lisiex@op.pl
 Profil Relacje PM off  

#433 PostWysłany: 21 Lut 2013 22:11 

ał sie czy można przebukowac te bilety na inne terminy i ile to kosztuje ? czy jest to mozliwe i ma sens?[/quote]

Witam

Lecimy z narzeczonym 13.03-27.03 na Gwadelupe, planujemy trochę trekingu, nurkowania, plażowania, zwiedzania w zrównoważonych proporcjach :) Chcemy też popłynąć na jakieś wyspy: Dominika, Antiqua, St Lucia.. Rozważaliśmy dłuższy rejs, ale na razie ceny odstraszają. Z drugiej strony rejs po Karaibach to mus.. Zastanawiam się czy bezpośrednio na miejscu nie może być taniej np. znalazlam jacht do wynajecia 2000 euro/tydzien na 6 osob
http://www.homelidays.co.uk/pointe-a-pi ... 612en1.htm , tylko przydałby się sternik:)
Jak Wasze plany?
Pozdrawiam
Ewelina lisiex@op.pl[/quote]

Czesc
Nam sie trochę nietypowo z wyjazdem zrobiło. My Martynika. Podeślę Tobie informacje na prv do osob które również lecą w tym terminie na Gwadelupe i chca tez cos zorganizować to moze uda sie zgrać
Polecam również czytac informacje na forum od : nordatlantique , bardzo duzo wie i z checia pomaga i podpowiada. na FB mozna rowniez https://www.facebook.com/MartynikaOdPodszewki
pozdr
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 433 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości