Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 17 Lis 2017 23:38 
Awatar użytkownika

Loty: 585
Kilometry: 1 075 549
niebieski
monirra89 napisał(a):
Hej.
Lądujemy w Manili o 1 w nocy, o 6 rano mamy lot na Bohol. Pytanie - ktoś próbował spać na lotnisku? Jest taka możliwość? Czy to bezpieczne czy odradzacie takich ruchów? Bez sensu dla mnie wychodzić z lotniska na 5 godzin o 1 w nocy jeszcze w Manili... :)

Przekimać na lotnisku w Manili można bez problemu. Nawet taka wydzielona strefa była jak masz kartę pokładowa to koleś z długą bronią do niej wpuszczał, a blade twarze bez zaglądania w papiery :-). Miałem nocować tam minimum raz (przesiadka podobna do Twojej), ale w sumie nocowałem 2 razy bo uznałem, że spoko warunki. Czyściutkie toalety, gniazdka elek., ławki. Tych było mało, ale kartonów na podłogę było pod dostatkiem :-).

Info dla Ciebie pewno nieco spóźnione, ale może komuś się przyda.

Image

https://mojeflagi.blogspot.com/
Wesprzyj mnie w chorobie swoim podatkiem - KRS 0000396361, cel szczegółowy 1,5% podatku: 0787176 Krzysztof
 Profil Relacje PM off  

Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐 Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐
Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN
#22 PostWysłany: 17 Lut 2018 19:33 
Awatar użytkownika

Loty: 367
Kilometry: 570 014
platynowy
to teraz coś ode mnie :)

nocleg pod T4: Roger's Place Hotel. Skromnie, ale czysto, klima działa, wystrój dziki, farba olejna, ale na 1 noc spoko, śniadanie w cenie, woda raczej max letnia ;) i bezpłatny transfer na wybrany terminal. Nas nie chcieli puścić z buta nawet 100m na T4 :) Jednak sama cena w stosunku do jakości słaba

nocleg pod T3: One Palm Tree Villa SMTL Properties- TOTALNA POMYŁKA :!: Generalnie jest sporo miejscówek w tej lokalizacji i to jest mega mylące przy bookowaniu. To, tak naprawdę 4 budynki. Nasze mieszkanie było w budynku A, ale miłe Panie, które sprzątają te mieszkania zaprowadziły nas, do budynku D, piętro 7, mieszkanie 7A ;) Ani jedna fota z bookingu, czy expedi, nie odpowiada mieszkaniu, do którego ostatecznie trafiliśmy. Generalnie na "1 rzut oka" wygląda spoko,ale na zbliżeniu syf: włosy na łóżku i w łazience, w szafce zużyty spray na karaluchu (daje do myślenia :D ) a już totalnym hitem jest łóżko na antresoli, która wisi na niemal całej szerokości pokoju sięgając 165cm, co powoduje, że nie da się tam w ogóle poruszać :) Klima zasyfiona i nie sięga antresoli. I bez promo wołają za to, ok.75 USD :lol:
Jedyny plus to lokalizacja 15/10, jakieś 200m od tego łącznika do T3, a dookoła sporo knajp, drogeria, 7eleven czy wielkie centrum handlowe.
Załącznik:
wyro.jpg
wyro.jpg [ 304.46 KiB | Obejrzany 1198 razy ]

Image
 Profil Relacje PM off
sko1czek uważa post za pomocny.

#23 PostWysłany: 18 Mar 2018 22:37 

Spaliśmy w rodzinnym Alicia Apartment blisko T1. Pokoje nowe i czyste, raczej proste, z łazienką. Oferują bezpłatny transfer z lotniska (bezpłatny tylko w jedną stronę, chyba że się zapomną; można się umówić przez WhatsApp) i małe śniadanie (albo kolację, np. jajecznicę z sokiem o 22 wieczorem po przylocie). Bezpośrednio lepsze ceny niż przez booking: +639166959532. Ktoś tam czuwa przez całą dobę, więc nie ma problemu z egzotycznymi godzinami. Fajna opcja jak ktoś nie wybiera się do centrum albo obawia się korków po drodze przed lotem. Okolica średnia, ale bezpieczna, jakieś sklepiki i 7-Eleven.

Załączniki:
Komentarz do pliku: lobby i ozdoby świąteczne
DSC_1413.JPG
DSC_1413.JPG [ 252.82 KiB | Obejrzany 1161 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 10 Kwi 2018 21:10 
Awatar użytkownika

Loty: 318
Kilometry: 792 720
niebieski
Ja moge polecic AAM Transient House , okolice T3 ( spacer 10 min , lub taxi/uber paredziesiat PHP bo musi sie po tych rondach pokręcic zeby wyjechac ) , cena przystepna kolo 70 PLN za pokoj za noc z lazienka klima itd ( dostepne na OTA ) , blisko lotniska , 7/11 etc niczego wiecej nie potrzeba.

#25 PostWysłany: 04 Cze 2025 11:21 

Loty: 62
Kilometry: 158 379
Hej, w sierpniu mam ponad 10 godzinną przesiadkę w MNL. Znalazłem nocleg o nazwie The Wings Naia 3 tylko, że akurat jest w remoncie. Korzystał może ktoś z was z tej opcji? Potrzebuję kilka godzin żeby się odświeżyć. Może macie namiary na jakieś najmy godzinowe żeby nie bookować od razu całej doby?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości