Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 44 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 02 Kwi 2025 18:14 
Awatar użytkownika

Loty: 317
Kilometry: 619 201
niebieski
@tropikey

Leave chat i po problemie

Luksus w Egipcie 😍 Wczasy w 5* hotelu z all inclusive w Makadi Bay za 2193 PLN 🔥 Luksus w Egipcie 😍 Wczasy w 5* hotelu z all inclusive w Makadi Bay za 2193 PLN 🔥
🔥 REWELACJA 🔥 Piękna wyspa w pięknej cenie 😎 Madera bezpośrednio od 352 PLN 😍✈️ 🔥 REWELACJA 🔥 Piękna wyspa w pięknej cenie 😎 Madera bezpośrednio od 352 PLN 😍✈️
#42 PostWysłany: 02 Kwi 2025 19:41 
Awatar użytkownika

niebieski
Image
87,7 PLN taryfy na odcinek, wszystkie taxy. A wady?
Na paliwo też przecież dostali!

Cesarz Haile Selassie I, Zwycięski Lew Plemienia Judy, Wybraniec Boży chyba już nam nie pomoże, bo był "1.0." XD

/-----Philosopher-----/ POLITYK Micah Goodman insisted that early Zionism was about finding “a universal solution for a Jewish problem,” but the next generation is about finding a “Jewish solution to universal problems.” President Isaac Herzog took it further: “Today, Zionism 3.0 means responsibility. It means tikkun olam.”

https://jweekly.com/2022/09/01/at-125th ... onism-3-0/ i w księgarniach w TLV
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#43 PostWysłany: 04 Kwi 2025 20:13 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 282
HON fly4free
Łaskawcy w apce dali opcje: request credit voucher.. kapuche nazad na konto a nie dinary na wołek.
Było miło!

Załączniki:
j2QpvoHROB5dl270faZ4x9UVmlviSkA3.jpg
j2QpvoHROB5dl270faZ4x9UVmlviSkA3.jpg [ 270.89 KiB | Obejrzany 1758 razy ]

#44 PostWysłany: 04 Kwi 2025 20:33 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja się z nimi nie zgadzam, ponieważ kłamią i w rzeczywistości dokonują operacji void, którą wg mnie możnaby w jakiś sposób zaskarżyć.
Ja nie mam na to ochoty, ale ciekaw jestem waszej opinii.
Bilet zakupiony przez polski esky.
Image
Image

Ostatnio edytowany przez Maciek737, 04 Kwi 2025 20:39, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 44 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości