Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Posty handlowe - ujemny kosz

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 185 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autor Wiadomość
#181 PostWysłany: 13 Sie 2024 17:01 

Loty: 39
Kilometry: 46 214
niebieski
Tak. Też wyskakuje mi to powiadomienie, ale wydaje mi się, że to automat bo PESEL mam wpisany. Może to przypominajka bo na EURO trzeba było mieć wpisany numer dokumentu.
 Profil Relacje PM off
littleboy1989 uważa post za pomocny.

🚨TANIO🚨 City break (z weekendem) w Kutaisi za 420 PLN 🤯 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel 😎 🚨TANIO🚨 City break (z weekendem) w Kutaisi za 420 PLN 🤯 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel 😎
Egipt w świetnej cenie 🌴🏖️ Tydzień all inclusive w 4* hotelu za 1947 PLN Egipt w świetnej cenie 🌴🏖️ Tydzień all inclusive w 4* hotelu za 1947 PLN
#182 PostWysłany: 14 Sie 2024 10:52 
Awatar użytkownika

srebrny
U mnie po wpisaniu ostatniego peselu żadne powiadomienie już nie wyskakuje.
Sprawdźcie czy w danych posiadacza konta (swój bilet) macie wpisany pesel, bo jak ktoś miał aplikację z euro, to wtedy chyba wystarczył numer dowodu.
W sumie to i tak pewnie nie będzie miało znaczenia, bo mogą co najwyżej sprawdzać nazwisko (tak było na finale LE w 2015).
 Profil Relacje PM off  

#183 PostWysłany: 14 Sie 2024 20:53 
Awatar użytkownika

HON fly4free
3, 2, 1 i zaczynamy...
Image
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

#184 PostWysłany: 16 Sie 2024 13:20 
Awatar użytkownika

srebrny
Duży szacunek dla włoskich kibiców za aktywny doping przez cały mecz, pomimo niekorzystnego wyniku.
O kibicach Realu to nie ma w ogóle co mówić :D
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#185 PostWysłany: 16 Sie 2024 13:22 
Awatar użytkownika

HON fly4free
I to zapamiętam najbardziej z tego meczu.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 185 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości