Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Kwi 2011 17:34 

Witam!
Chciałbym kupić kilka biletów na loty w Wizzairze i przy płatności po wybraniu "płatność przelewem" wyskakuje komunikat "Płatność przelewem bankowym za ten lot nie jest obecnie możliwa". Komunikat taki występuje przy lotach z Polski jak i innych państw(Niemcy,Rumunia,Włochy). Co dziwne, kilka dni temu zapłaciłem za kilka lotów przelewem a teraz nie mogę. Dzwoniłem nawet na infolinie ale tam powiedzieli mi że takie coś jest niemożliwe i u nich wszystko jest ok.
Czy ktoś spotkał się z takim problemem?

Maroko od piątku do poniedziałku za 779 PLN 🌤️👣 Loty i noclegi w ⭐⭐⭐⭐ hotelu Maroko od piątku do poniedziałku za 779 PLN 🌤️👣 Loty i noclegi w ⭐⭐⭐⭐ hotelu
HIT🔥 Loty (z bagażem) do Tokio od 1396 PLN 😲😲 Wylot z Mediolanu HIT🔥 Loty (z bagażem) do Tokio od 1396 PLN 😲😲 Wylot z Mediolanu
#2 PostWysłany: 24 Kwi 2011 17:40 
Moderator forum

CZy jest więcej niż 2 tygodnie do daty lotu ?
Lub sytuacja jak tu viewtopic.php?f=15&t=2715&p=16464
?

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 24 Kwi 2011 18:01 

loty w połowie czerwca więc za ok7tygodni. Wszystkie rezerwacje(które ostatnio zrobiłem) mam już opłacone i nie mam jakichkolwiek zaległych.
Mam Xclub.

#4 PostWysłany: 24 Kwi 2011 18:23 

niebieski
a jaki masz status tych rezerwacji? Samo opłacenie niewiele daje samo w sobie, opłata musi być zaksięgowana i rezerwacja musi być potwierdzona. Jeśli masz potwierdzone spróbuj innej przeglądarki, ew wyczyść ciasteczka może coś się gryzie. Inne koncepcji nie mam.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 24 Kwi 2011 18:32 

wszystkie są potwierdzone(maile z potwierdzeniem dostałem 22.4 o 12, zarezerwowane 19.4)
Chciałem kupić bilety jeszcze w promocji -20%
Próbowałem na firefoxie i operze, na 2 różnych kompach

#6 PostWysłany: 24 Kwi 2011 19:11 

A ile masz tych rezerwacji?

U mnie niedawno było tak, że powyżej 4-5 rezerwacji (choćby i potwierdzonych) na jednym koncie Wizz, możliwość płatności przelewem zwyczajnie zniknęła, do czasu odbycia któregoś z lotów. Może to jakieś kuriozum spotykające niektórych, bo dziwnym byłoby, że na infolinii nic o tym nie wiedzą.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 24 Kwi 2011 19:40 

3 rezerwacje

#8 PostWysłany: 24 Kwi 2011 21:28 

rok temu rowniez nie moglem zaplacic przelewem za lot wizzem po wczesniejszym zarezerwowaniu 3-4 biletow na ten rejs dla innych osob. widocznie jest to jakies glupie zabezpieczenie, tylko przed czym? zbyt duza iloscia pasazerow na pokladzie? :)

#9 PostWysłany: 26 Kwi 2011 08:34 
Awatar użytkownika

Loty: 189
Kilometry: 307 053
niebieski
Miałem dwie rezerwacje jeszcze niepotwierdzone, i nie mogłem zrobić kolejnych, więc (trochę naginając regulamin) założyłem drugi profil na te same dane (wiadomo, z innym mailem), i bez problemu kupiłem bilety na przelew, za które zapłaciłem, i wszystko po 2 dniach zostało potwierdzone.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości