Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Rimini- życie nocne
#1 PostWysłany: 06 Maj 2023 21:10 

Wybieram się w lipcu na tydzień do Rimini w celu zaznania Włoskiego życia nocnego. Dlatego mam kilka pytań do osób które były w Rimini:
1. Jakie polecacie dyskoteki w Rimini, może imprezy na plaży??
2. Ile kosztuje wstęp do clubu, jakie są ceny drinków?
3. Czy istnieje coś takiego jak karta klubowa do jednej lub wielu dyskotek?
4. Jaki obowiązuje dress code? Wejdę np. w krótkich spodenkach?
5. Jakieś fajne miejscówki na before?

Z góry dziękuję za wszystkie sugestie
 Profil Relacje PM off  

Wakacje w USA 🇺🇸😍 Loty do Nowego Jorku z Warszawy od 1693 PLN 🔥✈️ Wakacje w USA 🇺🇸😍 Loty do Nowego Jorku z Warszawy od 1693 PLN 🔥✈️
Relaks na Wyspach Zielonego Przylądka 🏝️🎄 Wczasy w 5* hotelu z all inclusive za 4480 PLN 😎 Relaks na Wyspach Zielonego Przylądka 🏝️🎄 Wczasy w 5* hotelu z all inclusive za 4480 PLN 😎
#2 PostWysłany: 06 Maj 2023 22:05 
Awatar użytkownika

Loty: 344
Kilometry: 432 849
srebrny
@94kamil0

Pomyliłeś forum
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#3 PostWysłany: 06 Maj 2023 22:21 

srebrny
Nie pytaj, tylko weź kk no limit. Bez niej nie ma prawdziwej zabawy.
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#4 PostWysłany: 07 Maj 2023 19:22 

Loty: 42
Kilometry: 111 152
niebieski
94kamil0 napisał(a):
Włoskiego

Forum nie to, język polski także na bakier.
:mrgreen:
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 07 Maj 2023 20:07 
Awatar użytkownika

Loty: 255
Kilometry: 555 636
platynowy
A co, to forum Świętej Inkwizycji? Życie nocne, to zdaje się jest jedna z ważniejszych atrakcji Rimini. Nie zmienia to faktu, że z takimi pytaniami, to na miejscu @94kamil0 zacząłbym od: https://letmegooglethat.com/?q=Rimini+nightlife
2 ludzi lubi ten post.

#6 PostWysłany: 12 Maj 2023 16:31 
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 138 694
niebieski
Faktem jest, że w Rimini byłem jakiś czas temu, ale z tego co pamiętam, to był jeden z największych włoskich koorwidołków. Tylko, że w bardzo dużej mierze LGBTQWERTY, w związku z czym byli tam zwolennicy tego typu rozrywek ale i przeciwnicy. Podsumowując, zbyt bezpiecznie wieczorami nie było: prostytutki wszelkiej maści i płci (a nawet obu), alfonsi, agresorzy i kieszonkowcy do tego. Oczywiście nie wszędzie, ale w miejscach typowo rozrywkowych.

Także proponuję być w większej grupie :) no chyba, że to co napisałem to dla Ciebie nie ostrzeżenie, a reklama :):):)

Tęcza jest Ważnym elementem religii judeo-chrześcijańskich, kolorami czakr, symbolem dzieciństwa i różnorodności w jedności, kolorami siedmiu kontynentów, a nie tylko flagą ruchu LGBT (btw 6. kolorów zamiast 7.). Zależy mi tylko na tym, aby pamiętać o różnorodności znaczenia tęczy.
 Profil Relacje PM off
Grzenio1970 lubi ten post.

#7 PostWysłany: 14 Maj 2023 23:48 

eskie napisał(a):
Faktem jest, że w Rimini byłem jakiś czas temu, ale z tego co pamiętam, to był jeden z największych włoskich koorwidołków. Tylko, że w bardzo dużej mierze LGBTQWERTY, w związku z czym byli tam zwolennicy tego typu rozrywek ale i przeciwnicy. Podsumowując, zbyt bezpiecznie wieczorami nie było: prostytutki wszelkiej maści i płci (a nawet obu), alfonsi, agresorzy i kieszonkowcy do tego. Oczywiście nie wszędzie, ale w miejscach typowo rozrywkowych.
Także proponuję być w większej grupie :) no chyba, że to co napisałem to dla Ciebie nie ostrzeżenie, a reklama :):):)

Takich bredni dawno nie czytałem .
Byłem w zeszłym roku , 10 dni ,wakacje. Rimini to normalny kurort wczasowy, z tanimi hotelami i drogą płatną plażą. Życie nocne jak w każdym takim miejscu.
Oczywiście są damy lekkich obyczajów.
Tęczy na niebie nie widziałem, lecz grzyby rydze szukają tęczy nawet tam gdzie słońce nie dociera.
Większe koorwidołki są bliżej ,w Polsce ,zwłaszcza ośmiogwiezdne.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 08 Sie 2023 14:33 

W dzielnicy San Giuliano wieczory spokojne, jakieś pobrzdękiwania na gitarze w co drugiej knajpie, ale bez szalonych imprez, więc jeżeli komuś zależy na spokoju to polecam.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości