Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 89 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: E-visa Vietnam
#81 PostWysłany: 17 Sty 2020 18:35 

Pytania o e-visę
1-czy mogę aplikować o wizę 2 miesiące przed wyjazdem na razie bez biletu lotniczego? czy te 30 dni liczy się od daty złożenia aplikacji, daty którą wpiszę jako przewidywane wejście czy od realnej daty wejścia?
2 - zdjęcie - czy ważne są wymiary zdjęcia i ile mega zajmuje, czy skan zdjęcia będzie ok?
 Profil Relacje PM off  

Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐 Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐
Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN
#82 PostWysłany: 18 Sty 2020 16:19 
Awatar użytkownika

srebrny
@Hanna Maria odpowiadam:

1. Możesz aplikować w dowolnym momencie i nie musisz mieć jeszcze kupionych biletów;
2. 30 dni liczy się od daty, którą zadeklarujesz we wniosku. Nie ma problemu jeśli wpiszesz datę początkową np. 1 lutego, a przylecisz 5 lutego bo akurat tak były dostępne bilety.
3. Wymogi dot. rozmiaru pliku ze zdjęciem masz na stronie wypełniania wniosku, a jeśli chodzi o skan to nie będzie również problemu, może być też zdjęcie zdjęcia - ja tak zrobiłem i było ok :)
 Profil Relacje PM off
futro uważa post za pomocny.

#83 PostWysłany: 18 Sty 2020 21:48 

Dzięki za odpowiedź. Znalazłam na stronie tylko wymiary fotografii 4x6 ale brakuje ograniczeń na kb lub Mb. Czy to obojętne i jak fotografie się załadują tzn jest OK?
 Profil Relacje PM off  

#84 PostWysłany: 17 Paź 2022 15:37 

niebieski
Czy ktoś miał z was sytuację, że pomimo poprawnego zrealizowania płatności kartą za e-wizę przy jej wyszukaniu status to niepłacona "unpaid"?
Otrzymałem potwierdzenie z Vietcombanku o poprawnej realizacji na e-mail, kasa pobrana a status nieprawidłowy :/

Wnioskowałem również o wizę dla żony i tam bez problemu po płatności status przeskoczył na "in progress".
 Profil Relacje PM off  

#85 PostWysłany: 18 Paź 2022 23:21 
Awatar użytkownika

niebieski
Hanna Maria napisał(a):
Dzięki za odpowiedź. Znalazłam na stronie tylko wymiary fotografii 4x6 ale brakuje ograniczeń na kb lub Mb. Czy to obojętne i jak fotografie się załadują tzn jest OK?

Jak bedzie zly rozmiar to nie przyjmie i dostaniesz info na czerwono co trzeba poprawic we wniosku .

Na pewno aplikujesz na odpowiedniej stronie? Cena to 25usd i jesli ktoras strong wola wiecej to odpusc .
 Profil Relacje PM off  

#86 PostWysłany: 19 Paź 2022 11:41 

niebieski
Pozostał mi niecały tydzień do wylotu a e-wizy jak nie było tak nie ma. Pomimo licznych e-maili i prób kontaktu telefonicznego wniosek od kilku dni w statusie unpaid pomimo potwierdzenia płatności...

Czy zna ktoś jakieś sprawdzonego pośrednika, który jest w stanie załatwić wizę w trybie ekspresowym? Jak rozumiem promesy wizowe nie są już wydawane i pozostaje ewiza?
 Profil Relacje PM off  

#87 PostWysłany: 19 Paź 2022 20:34 
Awatar użytkownika

niebieski
Wejdz na FB i wpisz jakas grupe np expand da nang , expand Hanoi . Znajdziesz cala mase agentow a wize zalatwia nawet w 4h
 Profil Relacje PM off
zawiert uważa post za pomocny.

#88 PostWysłany: 01 Wrz 2023 08:05 

Witam,
Córka nie podała we wniosku drugiego imienia, ale wizę dostała. Czyli ma wizę bez drugiego imienia. Czy może z tym być jakiś problem?
Pzdr,
P.
 Profil Relacje PM off  

#89 PostWysłany: 07 Wrz 2023 14:46 

Wize przyznano mi po 3 dniach, ale jej nie wysłali na maila. (Spam sprawdzony - też nie ma). Widzę na ich stronie,że jest wiza w pdf,ale jak próbuję otworzyć to mam Access denied.
Pisałam do nich na różne adresy mailowe,ale brak odzewu.
Co mam robić, żeby przysłali mi ta wizę?
Według władz Wietnamu wszystko załatwione.

Dzięki
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 89 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości