Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 05 Sie 2021 17:59 

Dzień dobry,
Na koniec sierpnia wybieramy się z rodzinką na wakacje do Grecji. Mamy kupione bilety do Aten i stamtąd zamierzamy zwiedzić Cyklady promem.
W tym celu chciałam kupić Interrail Greek Island Pass - jest on aktualnie w promocji na stronie https://www.eurail.com/en/eurail-passes ... ek-islands
Biorąc pod uwagę moje plany wzięcie tego karnetu jest dla nas bardzo opłacalne (nawet z przesyłką wynoszącą 18 euro).
Mam pytanie, czy ktoś z was korzystał z tego karnetu? Czy miał jakieś problemy? Czy jest opcja kupienia wersji mobilnej na telefon zamiast tradycyjnego papierowego karnetu wysyłanego pocztą?
Przyznam, że już prawie kupiłam karnety jednak przy wpisywaniu danych osobowych nie mogę wybrać Polski jako "country of residence" (nie ma jej na liście, chociaż wcześniej wybierając przesyłkę mogłam podać polski adres). Czy ktoś może się podzielić swoimi doświadczeniami?
Pozdrawiam
Ola
 Profil Relacje PM off  

Bali w sezonie za 2977 PLN❗️🌴 Loty + 16 nocy w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z basenem 💦👙 Bali w sezonie za 2977 PLN❗️🌴 Loty + 16 nocy w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z basenem 💦👙
Grecja z weekendem 😍 City break w Atenach za 567 PLN 🔥 Grecja z weekendem 😍 City break w Atenach za 567 PLN 🔥
#2 PostWysłany: 05 Sie 2021 18:04 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 574
Kilometry: 883 911
Na stronie, którą podałaś jest Eurail (a nie Interrail) i jak wół stoi: "Only non-European residents can travel with a Eurail Pass".
radeom lubi ten post.

#3 PostWysłany: 05 Sie 2021 18:14 

-- 05 Sie 2021 18:12 --

I jeszcze najprostsza myśl, która dopiero mi przyszła do głowy, czy karnet da się kupić na miejscu?

-- 05 Sie 2021 18:14 --

Dziękuję za odpowiedź.
Widzę, że jedyna opcja to kupić na stronie Interail.eu
Ola
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość