Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 32 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 29 Lis 2020 16:07 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Załącznik:
America1.jpg
America1.jpg [ 473.4 KiB | Obejrzany 10006 razy ]

11 dni to: 10 lotów, 2 autobusy, 2 przejazdy pociągiem, 1 jeep ale także hektolitry yerby mate, wina, 5kg mięsa i 3 woreczki liśćmi koki

Było to moja druga najlepsza podróż w życiu (po Iranie) i do dziś wspominam to przyjemnie. To był idealny moment zwiedzania tego kraju. W najważniejszym momencie w jej historii po obaleniu rządów PinoShita. Spotkałem niesamowitych ludzi z którymi do dziś mam kontakt przez instagram/facebooka.

Osoby które mnie znają osobiście, wiedzą że Ameryka Łacińska ma specjalnie miejsce w moim sercu. Po prostu ją kocham od Los Algodones (Meksyku) na północy aż po wyspy Águila (Chile) na południu. Są to regiony tak dziwne ale zarazem i magiczne.

Dziękuję wszystkim co dotarli aż do końca mojej relacji! Fajnie było coś napisać żeby nie zwariować w domu.

¡Hasta luego!

Załącznik:
america.jpg
america.jpg [ 61.76 KiB | Obejrzany 10006 razy ]

PS. @Buyaka mam nadzieje ze w kwietniu spotkamy się na yerbę albo terere jak pogoda pozwoli! :)
 Profil Relacje PM off
23 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

Teneryfa all inclusive za 2449 PLN🍹🍴 Tygodniowy relaks na Wyspach Kanaryjskich 🌴☀️ Teneryfa all inclusive za 2449 PLN🍹🍴 Tygodniowy relaks na Wyspach Kanaryjskich 🌴☀️
Korfu na bogato w świetnej cenie od 1999 PLN ✨💎 Luksusowe ⭐⭐⭐⭐⭐ all inclusive 🥂😎 Korfu na bogato w świetnej cenie od 1999 PLN ✨💎 Luksusowe ⭐⭐⭐⭐⭐ all inclusive 🥂😎
#22 PostWysłany: 29 Lis 2020 17:12 
Awatar użytkownika

niebieski
Zeus napisał(a):
Dopytuję się, co to za kawałek, bo przypomina dawnego Depeche Mode. To piosenka El Baile de Los Que Sobran, zespołu Los Prisioneros. Słynny kawałek z czasów rządów Pinocheta, o ludziach dwóch systemów. Tych bogatych którzy pójdą na studiach, i tych biednych co będą kamienie zbijać.

Super relacja, @Zeus - trochę OT, ale jeżeli lubisz rock albo muzykę alternatywną a jednocześnie kochasz Am Płd to posłuchaj trochę argentyńskich zespołów: Soda Stereo (Persiana Americana, En La Ciudad de la Furia, Tratame Suavemente czy nawet bardziej komercyjne De Música Ligera), Los Auténticos Decadentes (La Guitarra) czy wspomniani przez Ciebie Los Prisioneros z Chile (Muevan las Industrias czy Por qué no se van?) Świetna muzyka - koniec OT 8-)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
Zeus uważa post za pomocny.

#23 PostWysłany: 01 Gru 2020 01:54 

Loty: 8
Kilometry: 16 686
srebrny
Zgadzam sie, relacja pierwsza klasa!
A i ilez zdjec! ♥️

A co do mate (badz terere), to jak najbardziej!
Choc nie ukrywam, ze w kwietniu to, byc moze, zaprosze nie do Buenos, a do Montevideo ??
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#24 PostWysłany: 14 Sty 2021 11:16 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Dziękuję wszystkim co zagłosowali na moją relację! Fajnie widać ze ktoś czyta w obecnym czasie! :)
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

#25 PostWysłany: 14 Sty 2021 17:23 

Loty: 103
Kilometry: 222 303
Zeus napisał(a):
Dziękuję wszystkim co zagłosowali na moją relację! Fajnie widać ze ktoś czyta w obecnym czasie! :)

Właśnie te obecne czasy sprzyjają czytaniu o cudzych podróżach, zwłaszcza jeśli brak środków/odwagi na własne podróże.

Gratulacje!
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#26 PostWysłany: 14 Sty 2021 20:10 
Awatar użytkownika

niebieski
Świetna relacja, niezla przygoda
A tak po za konkursem jestes fanem brytyjskiego bandu z Basildonu "never let me down again"
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#27 PostWysłany: 14 Sty 2021 20:17 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Kiedyś bardzo lubiłem Depeche Mode, teraz dorywczo, raz na jakiś czas puszczę kawałek.
 Profil Relacje PM off
lovenz lubi ten post.

#28 PostWysłany: 14 Sty 2021 20:24 
Awatar użytkownika

niebieski
Ciekaw jestem czy w dawnych czasach jeździłeś na zloty fanów czyli cala noc muzyka piwo znajomi z całej Polski itd. Ja do dziś słucham dużo. Nie caly czas ale dużo i wspominam stare czasy gdzie człowiek nie marzył o podróżach.

A relacja super i zapewne bedzie niezla wytyczna dla podarzajacych twoim tropem w przyszłości
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#29 PostWysłany: 14 Sty 2021 20:37 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

W Polsce nie (koleżanka z pracy, owszem na prawie wszystkie spotkania i koncerty) ale w Grecji owszem :)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
lovenz uważa post za pomocny.

#30 PostWysłany: 14 Sty 2021 20:54 
Awatar użytkownika

niebieski
Ha ha zapomnialem ze ty "Greg"
Zaraz zaraz a moze ty jestes Bo on tez Greg ?

Załączniki:
IMG_20210114_185303.jpg
IMG_20210114_185303.jpg [ 59.63 KiB | Obejrzany 9254 razy ]
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#31 PostWysłany: 20 Sty 2021 20:01 

Bardzo ciekawy przewodnik po trunkach Ameryki Południowej.
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 30 Sie 2023 15:18 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Zeus napisał(a):

Albo którzy zginęli, i ich ciała rozpoznano, tak jak słynnego piosenkarza - poety Victora Jary

Załącznik:
scl76.jpg

Po 50 lat, 7 byłych żołnierzy zostali winni za zabójstwo Victora Jary

https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-p ... Id,6994514
 Profil Relacje PM off
billabong lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 32 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości