Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 70 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 03 Lut 2025 13:22 

platynowy
@Pecel87 dasz trochę więcej szczegółów? Czy twoja towarzyszka życia ma paszport z innego kraju niż ty? I dlatego jej się wygenerował mobilny BP, a Tobie nie?

Czy jesteś pewien że ten inny pasażer przy gate dostał denied boarding tylko z powodu tego, że używał mobile boarding pass?
Nie pomyliłeś może kodu linii?
Może być wiele powodów dla których kogoś nie wpuszczą na pokład, niezależnie od tego w jakiej formie na kartę pokładową. Najczęściej z powodu problemów wizowych.

Nie chce mi się wierzyć, że taka sytuacja mogła zaistnieć. 3K to jest singapurska linia. Czarno na białym na ich stronie napisane że mobile boarding pass upoważnia do ominięcia stanowiska check-in, i przejścia prosto do gate.... Takich cyrków w Singapurze się nie odwala...
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎 Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎
Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴 Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴
#62 PostWysłany: 03 Lut 2025 13:25 

złoty
NBE322 napisał(a):
@Pecel87 dasz trochę więcej szczegółów? Czy twoja towarzyszka życia ma paszport z innego kraju niż ty? I dlatego jej się wygenerował mobilny BP, a Tobie nie?

Tak

NBE322 napisał(a):
Czy jesteś pewien że ten inny pasażer przy gate dostał denied boarding tylko z powodu tego, że używał mobile boarding pass?

Tak, stałem obok.

NBE322 napisał(a):
Nie pomyliłeś może kodu linii?

Nie

@NBE322 też mi się wydawało nieprawdopodobne a jednak.
 Profil Relacje PM off  

#63 PostWysłany: 03 Lut 2025 13:28 

platynowy
https://www.jetstar.com/sg/en/help/arti ... al-flights

https://www.jetstar.com/sg/en/help/arti ... rding-pass

No ręce opadają....
 Profil Relacje PM off  

#64 PostWysłany: 25 Lut 2025 23:05 

niebieski
dobra, to ja bardzo proszę o instrukcję jak dla 6-latka :lol:
Ląduje w SIN 17:30 , o 20:00 mam lot AirAsia do Jakarty.- lot już w piątek
Rozumiem, że jeśli uda mi się wygenerować mobilne BP to i tak muszę przejść przez Immigration, wypełnić? SGAC -czy nie trzeba?, iść do check-in po BP papierowy i pędem znowu przez odprawę (secutity) i do Gate'u?

Będę tylko z podręcznym
 Profil Relacje PM off  

#65 PostWysłany: 26 Lut 2025 00:47 

niebieski
Odpowiem sobie sama ;)

Na stronie AirAsia jest napisane, że na E-Boarding Pass mogę lecieć , więc jeśli to polityka linii lotniczych to liczę na to, że się uda.
 Profil Relacje PM off  

#66 PostWysłany: 01 Lis 2025 15:28 
Awatar użytkownika

Loty: 39
Kilometry: 88 567
srebrny
Przesiadka 6h30m, przylot na T3, wylot z T1. Jak oceniacie możliwość zwiedzenia czegokolwiek? Wszystko na jednym bilecie, więc nie odbieram bagażu, jeśli dobrze rozumiem?
https://www.changiairport.com/en/experi ... -tour.html :?:

#67 PostWysłany: 01 Lis 2025 17:45 

Ostrzeżenia: 1
srebrny
Pytasz o ten Free Singapore Tour? Łapiesz się na ten timing?
 Profil Relacje PM off  

#68 PostWysłany: 01 Lis 2025 17:55 
Awatar użytkownika

złoty
Już to ostatnio opisywałem w innym wątku, wyjście z lotniska ekspresowe, może 10 sekund jak przyłożyłem paszport do czytnika, potem metro z przesiadką, przykładasz kartę na i przy wyjściu, nawigacja google map, wysiadasz na raffles place, oglądasz garden bays, zdjęcie przy merlionie, ew food court, razem z powrotem 4h i lecisz dalej
 Profil Relacje PM off
Kri$ lubi ten post.

#69 PostWysłany: 06 Lis 2025 14:13 
Awatar użytkownika

Loty: 39
Kilometry: 88 567
srebrny
Przepraszam, nie zauważyłem odpowiedzi.
Niestety @boots jednak czasowo nie wyrobię się na start tej wycieczki.

@kostek966 dzięki, poszukam :)

#70 PostWysłany: 06 Lis 2025 16:23 
Awatar użytkownika

złoty
Del
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 70 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość