Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Wrz 2010 15:38 

Witam,

Szukam ekonomiacznych lotow na polaczenia z Las Palmas do Warszawy i potem z Warszawy do Las Palmas w okresie miedzy 25/09 i 5/10 (oczywiscie 2010). Pobyt w Polsce to pewnie okolo 7 dni w tym okresie. Ogolnie z datami w miare elastycznie.

Bagaz tylko podreczny. Zalezy mi, aby nie trzeba bylo zbyt dlugo czekac na kolejny przesiadke (tak jak np. w Brukseli) i na pewno nie w nocy.

Z gory dziekuje za Wasza pomoc! ;)
Pozdrawiam,
Dahrmma
 Profil Relacje PM off  

Kilka dni pod palmami 🇪🇸🌴 Przedłużony weekend w słonecznym Alicante za 649 PLN 😎 Kilka dni pod palmami 🇪🇸🌴 Przedłużony weekend w słonecznym Alicante za 649 PLN 😎
Wyspy Kanaryjskie w wydaniu all inclusive 🍹🍉 Tydzień na Lanzarote za 2469 PLN 🌞🏝️ Wyspy Kanaryjskie w wydaniu all inclusive 🍹🍉 Tydzień na Lanzarote za 2469 PLN 🌞🏝️
#2 PostWysłany: 23 Wrz 2010 17:19 
Awatar użytkownika

Lot ma się rozpocząć za 2 dni ? Tanio nie będzie. Lepiej z biura podróży. Taniej będzie jakiś last minute złapać. Tanich lotów szukamy z reguły z 2-3 miesięcznym wyprzedzeniem.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 30 Wrz 2010 15:05 

;) no co ty, już z 5 dni przed lotem łapałam za 200 EUR około.

Pozdrawiam optymistów!
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 30 Wrz 2010 15:07 
Awatar użytkownika

200 euro to nie jest tanio ;p
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 30 Wrz 2010 15:10 

w dwie strony :D
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 01 Paź 2010 11:24 

niebieski
dalej to nie jest tanio... Tanio to by było np 40€ w dwie strony albo i mniej :P
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 04 Paź 2010 23:17 

Za 40 EUR to można z Gran Kanarii na Lanzarote i spowrotem, ale nie do Polski :lol:
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 04 Paź 2010 23:21 

niebieski
jesteś pewien? wlasnie dzisiaj zanabyłem bilet WRO-ACE (czyli Lanzarotte)-WRO za jakieś 60€, więc nie mów mi że 40€ jest niemożliwe
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 04 Paź 2010 23:30 

Jestem pewnA spedzilam kilkanascie godzin na tym i mieszkam na GC. Wroclaw i Ryian to calkiem mozliwe. Na trasie LPA->WAW nie da sie bez przesiadki (!) chyba ze czarter...
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 04 Paź 2010 23:33 

niebieski
o przepraszam za zmianę plci ;)

a co do lotów.. w sumie na tym forum chodzi o jak najtansze loty a nie czartery.. do wawy to Ryan plus Wizz i da radę zapewne ;)

a tak swoją dorgą ... można na priv kilka pytan o Lanzarotte?
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 04 Paź 2010 23:44 

Jasne, tylko ja nie mieszkam na Lanzarote tylko na GC, ale jak napiszesz na privat, to dam adres do kolegi (Polaka), ktory mieszka na Lanzarote. Na pewno sie ucieszy, jak mu napiszesz, jaki tani masz lot z Wroclawia na jego wyspę ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości