Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Lis 2014 13:51 

Dokąd
  • dokądkolwiek byle daleko i poza Europę

Data wylotu
  • 12.08.2015

Data powrotu
  • 15.09.2015

Długość pobytu
  • 21-35

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Szukałam w Azair i Drungli, ale dają wyniki tylko po Europie

Dodatkowe informacje
  • -> Chcę pojechać z siostrą na wakacje, siostra jest studentką, całkowity budżet planujemy na 5000, z tego max 2000 na przelot (im mniej tym lepiej oczywiście)
    -> Wiemy o lotach do Taszkientu, to jest nasz backup plan, ale mamy nadzieję na promocje do Ameryki Południowej albo Środkowej, względnie Azji, Afryki lub na Karaiby.
    -> Nie chcemy lecieć do Indii, kontynentalnej południowo-wschodniej Azji, na Kaukaz, na Kubę, tam już byłyśmy. Północna Afryka to dla nas z kolei za blisko i zbyt turystycznie : )
    -> Nie mamy wiz USA ani kanadyjskich (ja nie mam paszportu biometrycznego, więc muszę mieć wizę), więc przesiadka w tych krajach odpada
    -> Nie przeszkadza nam spanie na lotniskach ani loty kombinowane typu lecimy do miasta X, ale mamy dwu-trzydniową przesiadkę w mieście Y.
    -> Chcemy jechać na około miesiąc, min. 3 tygodnie, siostra musi wrócić mniej więcej na 2 tygodnie przed rozpoczęciem roku akademickiego, w razie egzaminów poprawkowych.
    -> Edit: Pytanie o którym zapomniałam, a które jest fundamentalne: kiedy najlepiej zacząć rozglądać się za biletem? Czy to prawda, że po nowym roku są wyprzedaże biletów na lato?

Ostatnio edytowany przez kerrygold 23 Lis 2014 17:27, edytowano w sumie 3 razy
 Profil Relacje PM off  

All inclusive na Rodos 🇬🇷 4* Evita Resort blisko plaży w Faliraki za 1998 PLN All inclusive na Rodos 🇬🇷 4* Evita Resort blisko plaży w Faliraki za 1998 PLN
🐪 Smaki Maroka i słońce Afryki 🌴Loty i 4⭐ hotel z wyżywieniem w Agadirze za 1199 PLN 🌊 🐪 Smaki Maroka i słońce Afryki 🌴Loty i 4⭐ hotel z wyżywieniem w Agadirze za 1199 PLN 🌊
#2 PostWysłany: 23 Lis 2014 13:56 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Moim zdaniem jest jeszcze za wrześnie na kupowanie biletu.

#3 PostWysłany: 23 Lis 2014 14:39 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
niebieski
To może Iran?
PS te 5000 zł i 2000 zł to na jedną czy dwie os?

Załączniki:
waw_ika.jpeg
waw_ika.jpeg [ 214.96 KiB | Obejrzany 566 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 23 Lis 2014 14:46 

zalecam stałe śledzenie strony głównej, choć jeśli poza Europę chcesz wydać 1000 zł/osoba RT to mocno ograniczasz sobie możliwość wyboru (a i często kończą się takie promocje jak ta z GOA)
 PM off  

#5 PostWysłany: 23 Lis 2014 14:52 

Dzięki Krasna, ale musimy wylecieć w sierpniu i wrócić w połowie września, młoda nie może ryzykować, że nie zda egzaminu w drugim terminie :) Czyli powrót w październiku niestety odpada. 5000 to budżet na 1 osobę oczywiście : )

gorny, no właśnie widzę co jakiś czas turbo promocje. Sama pamiętam Meksyk za 1200, ostatnio była jakaś Ameryka Południowa za poniżej 2 koła. Liczę, że damy radę.

Ostatnio edytowany przez kerrygold, 23 Lis 2014 17:30, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 23 Lis 2014 14:58 

kerrygold napisał(a):
5000 to budżet na 1 osobę oczywiście : )

Kod:
całkowity budżet planujemy na 5000, z tego max 2000 na przelot (im mniej tym lepiej oczywiście)
 PM off  

#7 PostWysłany: 23 Lis 2014 14:58 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
niebieski
W takim razie popraw pierwszy post, bo tam jak byk stoi październik. Nie rozumiem też zdania:
Cytuj:
Czyli powrót w sierpniu niestety odpada.
Chyba właśnie chodziło o październik?
Niemniej moja propozycja jest nadal aktualna:

Załączniki:
waw_ika.jpeg
waw_ika.jpeg [ 120.75 KiB | Obejrzany 515 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 23 Lis 2014 17:30 

Krasnal, dzieny, poprawiłam daty, nie wiem co ja mam dziś z tymi datami, chyba za mało snu : )

Górny, no kaman, to chyba oczywiste, że 5000 na osobę, 2500 z przelotem na miesiąc poza kontynent to chyba mało realne...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości