Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Lis 2011 11:41 

Witam!
Jest to mój pierwszy post i mam nadzieję, że nie ostatni. Sporo latam, głównie tanio i cieszę się, że w końcu trafiłem na to forum.
Sprawa wygląda tak, że jestem aktualnie w Turcji, konkretnie w mieście Konya. Planuję wrócić na okres świąteczny i na sylwestra być w Stambule. Jedyne sensowne i najtańsze połączenia, jakie udało mi się znaleźć, to linie lotnicze Pegasus. Ze Stambułu, do Berlina 17grudnia ok. 250zł i powrót 31 grudnia nad ranem za ok. 320zł.
Zastanawiam się, już od dłuższego czasu, czy jest możliwe dotrzeć do domu na święta niższym kosztem.
Może ktoś próbował kupować bilety na ostatnią chwilę w okresie świątecznym z Turcji, może istnieją jakieś inne połączenia, gdzieś blisko Turcji, jakiekolwiek tanie loty z Turcji do Europy.
Za wszystkie informacje będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam!
 Profil Relacje PM off  

Liga Mistrzów na Spotify Camp Nou❗ Loty i wejściówa na mecz FC Barcelony za 1337 PLN 🔥😮 Liga Mistrzów na Spotify Camp Nou❗ Loty i wejściówa na mecz FC Barcelony za 1337 PLN 🔥😮
🎄 Wszystkie kierunki z kalendarza adwentowego PLL LOT w obniżonych cenach! 🔥✈️ 🎄 Wszystkie kierunki z kalendarza adwentowego PLL LOT w obniżonych cenach! 🔥✈️
#2 PostWysłany: 16 Lis 2011 12:03 

tez jestem na etapie poszukiwania tanich lotow do Turcji i jedyne sensowne polaczenia sa z Sunexpress:

http://www.sunexpress.com/xq-tr/en/booking/flight.jsp
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 16 Lis 2011 19:54 
Awatar użytkownika

Zbanowany
niebieski
blaze.zet napisał(a):
Witam!
Jest to mój pierwszy post i mam nadzieję, że nie ostatni. Sporo latam, głównie tanio i cieszę się, że w końcu trafiłem na to forum.
Sprawa wygląda tak, że jestem aktualnie w Turcji, konkretnie w mieście Konya. Planuję wrócić na okres świąteczny i na sylwestra być w Stambule. Jedyne sensowne i najtańsze połączenia, jakie udało mi się znaleźć, to linie lotnicze Pegasus. Ze Stambułu, do Berlina 17grudnia ok. 250zł i powrót 31 grudnia nad ranem za ok. 320zł.
Zastanawiam się, już od dłuższego czasu, czy jest możliwe dotrzeć do domu na święta niższym kosztem.
Może ktoś próbował kupować bilety na ostatnią chwilę w okresie świątecznym z Turcji, może istnieją jakieś inne połączenia, gdzieś blisko Turcji, jakiekolwiek tanie loty z Turcji do Europy.
Za wszystkie informacje będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam!

to chyba najlepsza oferta - Azuon wyszukał trochę drożej

airBaltic Istanbul (Ataturk) (IST) Berlin (Brandenburg) (BER) 1 [RIX] Fri, 16 Dec 15:05 07:35* 17h 30 425.25 PLN
airBaltic Istanbul (Ataturk) (IST) Berlin (Tegel) (TXL) 1 RIX Fri, 16 Dec 15:05 07:35* 17h 30 681.68 PLN
airBaltic Istanbul (Ataturk) (IST) Berlin (Brandenburg) (BER) 1 [RIX] Fri, 16 Dec 15:05 19:20 5h 15 990.08 PLN

airBaltic Berlin (Brandenburg) (BER) Istanbul (Ataturk) (IST) 1 [RIX] Sat, 31 Dec 19:45 14:15* 17h 30 302.76 PLN
airBaltic Berlin (Tegel) (TXL) Istanbul (Ataturk) (IST) 1 RIX Sat, 31 Dec 19:45 14:15* 17h 30 753.30 PLN

Załączniki:
bez tytułu.JPG
bez tytułu.JPG [ 129.75 KiB | Obejrzany 276 razy ]

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości