Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Warszawa - Frankfurt
#1 PostWysłany: 03 Paź 2013 22:36 

Poszukuję jakiegoś taniego lotu i jednocześnie chciałbym o coś zapytać.

Planuję lot do Frankfurtu nad Menem w terminie 20-23.02.2014. Do tej pory co roku latałem LOT-em w tym terminie ale widzę, że obecnie bilety są sporo droższe. Przez ostatnie 3 lata płaciłem za niego po 360zł kupując na jesieni a w tej chwili od 2 miesięcy kosztują najmniej 500zł. Czy ktoś się orientuje czy może LOT po prostu podniósł ceny tego rodzaju biletów czy może powinienem jeszcze chwilę poczekać? Ewentualnie gdyby ktoś znał jakąś alternatywę.. ;)
 Profil Relacje PM off  

Zobacz najładniejsze miasto Szkocji 😎🤗 Loty Ryanair i nocleg w centrum za 719 PLN Zobacz najładniejsze miasto Szkocji 😎🤗 Loty Ryanair i nocleg w centrum za 719 PLN
Tygodniowa Gran Canaria z wyżywieniem 🌤️⛱️⛰️ Wypoczynek za 2200 PLN ☕🥐 Tygodniowa Gran Canaria z wyżywieniem 🌤️⛱️⛰️ Wypoczynek za 2200 PLN ☕🥐
#2 PostWysłany: 03 Paź 2013 22:41 

Loty: 545
Kilometry: 1 226 030
złoty
http://www.fly4free.pl/?s=szalona+%C5%9Broda+frankfurt

#3 PostWysłany: 03 Paź 2013 22:52 

Sprawdzam regularnie tanie środy ;) Był z Gdańska ale podróż pociągiem, dodatkowe bilety itd powodują, że wychodzi mi znowu te 500zł, które jest aktualnie na stronie LOT-u ;) Na dodatek termin nie ten, jak pisałem to ma być druga połowa lutego, termin 20-23.02.2014 i na dodatek jest on dosyć sztywny.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 03 Paź 2013 23:14 

złoty
no wielkiej filozofii nie ma - jeśli bezpośrednio to tylko LOT i LH, więc skoro nie ma tam dobrych cen, to nikt Ci nie wyczaruje ich w jakiś magiczny sposób?

po świętach Bożego Narodzenia LOT do tej pory miał wielkie promocje i loty były w konkurencyjnych cenach, może w tym roku też będzie? ale kto to może wiedzieć... śledź szalone i tyle... jeśli w grę wchodzi tylko FRA, jeśli Hahn to znajdziesz u LCC

#5 PostWysłany: 03 Paź 2013 23:40 

Nie oczekuję jakiegoś magicznego sposobu, bardziej mi chodziło o to czy ktoś się orientuje skąd obecnie ceny LOT-u. Nie jestem na tyle obcykany w tych wszystkich lotniczych sprawach, rzadko latam, stąd moje pytanie. Dzięki za cynk odnośnie tych poświątecznych promocji. Co do miejsca przylotu to tylko FRA bo niedaleko miasta mam spotkanie. Btw co to LCC?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 04 Paź 2013 00:02 

złoty
ceny? stąd że w zeszłym roku mieli 150mln zł strat i polski podatnik dofinansował juz LOT ok 400mln zł. Plan naprawczy w KE. LOT powoli wyciąga łapki po kolejne ok 400 mln zł.
To oczywiście tak skrótowo

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości