Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Sie 2011 11:55 

Hej wszystkim!

Zamierzam zrobić niespodziankę mojej Ukochanej i spędzić z nią 1-szy weekend listopadowy (4-7.11.11) w Rzymie. Poluję na jakiś tani lot.

Od kilku dni ceny za 1 pasażera (z Krakowa) oscylują w granicach 190zł.

Minimalna koszt jaką widziałem to 71zł już za cały lot w jedną stronę.

Czy uważacie, że jest jeszcze szansa na obniżenie kosztów. Czy według Was to już jest dobra oferta na tą trasę?

ps. Najbardziej by mi pasowała trasa Gdańsk - Rzym ale drogo strasznie Wizzairem :/
 Profil Relacje PM off  

Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️ Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️
Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛 Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛
#2 PostWysłany: 10 Sie 2011 12:00 
Awatar użytkownika

niebieski
Od listopada Ryanair lata też z Poznania do Rzymu (CIA).
Ja zakupiłem bilet RT za 232zł.

#3 PostWysłany: 10 Sie 2011 12:05 

niestety termin nie do końca mi odpowiada.

Wygląda tylko że Kraków mi pozostaje.

kurde powrotne po 71zł chyba zakupię i poczekam na jakąś obniżkę lotu do Rzymu...
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 10 Sie 2011 13:33 

Loty: 48
Kilometry: 50 130
Spóźniłeś się mistrzu:) Loty z Krakowa do Rzymu były po 15 zł ze 2 tygodnie temu. Mi udało się KRK - Rzym - KRK 29.10 - 3.11 za 105 zł upolować:)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 10 Sie 2011 13:44 
Awatar użytkownika

srebrny
EmeryT napisał(a):
Spóźniłeś się mistrzu:) Loty z Krakowa do Rzymu były po 15 zł ze 2 tygodnie temu. Mi udało się KRK - Rzym - KRK 29.10 - 3.11 za 105 zł upolować:)

Nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Kolega @tezet zapytał o aktualną sytuację cenową, a nie o to co się działo kilka tygodni temu. Poza tym jemu nie chodzi o loty w pazdzierniku tylko o listopadowe, a jak się nie myle bilety za 14.99zł byly tylko na kilka dat pazdziernikowych. Podsumowując albo chciałeś dopiec koledze i pochwalic się jaki to z Ciebie bohater, albo nie masz nic do powiedzenia w tej kwestii i piszesz byle tylko coś napisac.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 10 Sie 2011 13:55 

Zgadza się,

wpadłem na ten pomysł dopiero kilka dni temu, więc pytam o aktualną sytuację cenową.

Zastanawiam się czy przyjąć strategię bilety Ryanair najlepiej zamawiać około 40-50 dni przed odlotem.... ;)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 10 Sie 2011 14:05 
Awatar użytkownika

srebrny
Myśle, że musisz śledzic na bierząco ten kierunek. Akurat wydaje się, że jest on raczej oblegany, aczkolwiek promocję też się zdarzają. W tym momencie do systemu została wrzucona jedna data 31.X z ceną 58zł więc jest szansa że na inne daty też się ona pojawi - podstawa to kontrolowanie cen.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 10 Sie 2011 14:23 

śledzę i czekam na swoje daty :)

pozdrawiam!
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 10 Sie 2011 16:37 
Awatar użytkownika

niebieski
Image

Z kartą Wizz X w obie strony za ~ 113 zł.

Do Brna nie jest daleko - z Chałupek jest 184 km autostradą.

Przy lotnisku jest parking:

Cytuj:
First day 150 CZK
Every additional day 100 CZK
7 - 8 days 750 CZK
11 - 12 days 1 150 CZK
14 - 15 days 1 450 CZK

Swoją drogą bardzo ciekawe architektonicznie lotnisko.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości