Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Warszawa - Wrocław
#1 PostWysłany: 01 Sie 2011 22:41 
Site Admin
Awatar użytkownika

Witajcie drodzy forumowicze!

Mam dość niestandardowe pytanie - potrzebuję się dostać do Wrocławia do ok. 9.00 w pt i jak najtaniej. Pamiętam kiedyś czytałem artykuł o różnych możliwościach podróży typu Wro - Malmo - War itp. Czy dałoby radę teraz coś takiego wyszukać?

Pozdrawiam :)
 Profil Relacje PM off  

Zimowe all inclusive na Teneryfie 🌴🍹 4* hotel z basenem i spa za 2455 PLN Zimowe all inclusive na Teneryfie 🌴🍹 4* hotel z basenem i spa za 2455 PLN
Mega❗ Malta na 3-dniowy city break za 331 PLN ☕😮 Mega❗ Malta na 3-dniowy city break za 331 PLN ☕😮
#2 PostWysłany: 02 Sie 2011 00:52 

niebieski
michzak napisał(a):
Witajcie drodzy forumowicze!

Mam dość niestandardowe pytanie - potrzebuję się dostać do Wrocławia do ok. 9.00 w pt i jak najtaniej. Pamiętam kiedyś czytałem artykuł o różnych możliwościach podróży typu Wro - Malmo - War itp. Czy dałoby radę teraz coś takiego wyszukać?

Pozdrawiam :)

Przez Malmö raczej wątpliwe, bo z Wrocławia nic tam nie lata. Z tą trasą jest raczej kiepsko, jedyne w miarę fajne połączenie to przez Forli, reszta wygląda albo kiepsko czasowo, albo kiepsko cenowo. Jak chcesz tanio zostaje Ci Polski Bus, jak chcesz szybo zostaje Ci niestety LOT. Zwłaszcza, że masz sztywny termin przylotu.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 02 Sie 2011 09:57 
Site Admin
Awatar użytkownika

Porównywałem to z PolskimBusem i póki co ta oferta wygląda bardzo dobrze. Termin przylotu nie jest jakiś dokładnie określony, mogę nawet i dzień wcześniej lecieć, ale chodzi o to, by być przed 9 w pt
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 02 Sie 2011 10:43 

niebieski
lecisz w tygodniu czyli LOT wychodzi drogo bo lata biznes, ale i tak masz lepiej niż na trasie WRO-WAW ;) Z warszawy z "tanich" lini lata Wizzair, a co się z tym wiąże płacisz 54 PLN tylko i wyłącznie za samą prowizję od płatności. do tego dochodzi oczywiście cena biletu i robią się okolice ceny LOTowskiej. Dojeżdżać do innego miasta, żeby lot był tańszy? Sztuka dla sztuki, bo razem z dojazdem Cię wyjdzie pewnie niewiele taniej, a czasu stracisz mnóstwo. Jeśli zależy CI na cenie kupuj Polskiego Busa i tyle :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości