Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Maj 2026 10:22 

niebieski

Dokąd
  • Gdziekolwiek

Data wylotu
  • 03.07.2026

Data powrotu
  • 09.07.2026

Bagaż
  • Mały bagaż podręczny

Liczba pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • WAW - EWR/JFK za ~2500

Dodatkowe informacje
  • Nie mialem szczęścia w przerolowaniu vouchera za anulowane loty w United, możliwe, ze przykrócili ten proceder, nie wiem. W związku z tym szukam jak najciekawszej opcji na wykorzystanie go zanim się zmarnuje. Okienko jest niesamowicie wąskie, wracam do Warszawy 2 lipca, dlatego dla bezpieczeństwa planuje wylot na 3 lipca, a z powrotem musze być do czwartkowego wieczora 9 lipca. Kierunek nie ma znaczenia. Do wydania jest 2000 PLN i im ciekawszy kierunek tym więcej jestem skłonny do tego dorzucić. Ciekawy może oznaczać wiele - destynacja, klasa przelotowa, dużo wygodnych do zwiedzania stopoverow.

Dodatkowe, ale mniej preferowane okienko jest pod koniec czerwca jako RT z SGN (powrót przed 1 lipca). Może cos na pacyfiku albo ich słynny hopper? Próbowałem go jakoś wyklikac, ale cena jest dużo dużo większa niż mój voucher i nie mogę lecieć OW.
 Profil Relacje PM off
stanik lubi ten post.

Ostatni wakacyjny przystanek: Majorka ✈️🏖️ Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel ze śniadaniami za 1422 PLN 🤩 Ostatni wakacyjny przystanek: Majorka ✈️🏖️ Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel ze śniadaniami za 1422 PLN 🤩
Podróż życia 🌍 Dookoła świata 😎 Irlandia, Nowa Zelandia, Polinezja Francuska i Kalifornia za 5451 PLN 😱✈️ Podróż życia 🌍 Dookoła świata 😎 Irlandia, Nowa Zelandia, Polinezja Francuska i Kalifornia za 5451 PLN 😱✈️
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości