Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Lut 2026 15:38 

Dokąd
  • afryka, bliski wschód - tanie oferty

Data wylotu
  • 14.04.2026

Data powrotu
  • 18.04.2026

Długość pobytu
  • 3-4 noce

Bagaż
  • Duży bagaż podręczny

Liczba pasażerów
  • 10+

Sam znalazłem
  • turcja

Dodatkowe informacje
  • Czesc szukam oferty wylotu grupowego w cieple rejony, jak Maroko, Turcja, (gdzie temp 20+) dla gruypy 20 osób. Najwazniejsza kwestia to cena, max 2000 PLN per osoba (przelot + noclegi - z wyzywieniem).
    Czy jest szansa znaleźć coś w takiej kwocie? Może być oferta biura podróży.
    Będę wdzięczny za wszelkie opcje. Dizeki
 Profil Relacje PM off  

Loty Etihad Airways do Singapuru z Warszawy od 2556 PLN ✈️🧳 Oferta first minute Loty Etihad Airways do Singapuru z Warszawy od 2556 PLN ✈️🧳 Oferta first minute
Wakacje w sercu południowej Transylwanii 🦇🏰 Wycieczka już od 497 PLN ✈️🛌 Wakacje w sercu południowej Transylwanii 🦇🏰 Wycieczka już od 497 PLN ✈️🛌
#2 PostWysłany: 24 Lut 2026 15:41 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Idziesz do pobliskiego biura podrózy, i oni ci przygotują coś takiego
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 24 Lut 2026 16:00 
Awatar użytkownika

srebrny
WAW-LCA lub WMI-PFO w tym terminie spokojnie ogarniesz ponizej 2000zł z przyzwoitym hotelem z wyżywieniem od osoby w tym terminie, ale przy 20 osobach trzeba zrobić kilka rezerwacji aby było taniej. Bez szukania bilety wizzair po okolo 400zł, hotel allinclusiwe przez booking w Ayia napie po około 1000zł od osoby.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 24 Lut 2026 16:07 
Awatar użytkownika

Loty: 263
Kilometry: 511 592
srebrny
@panprofesor82 - Ani to Afryka, ani bliski wschod.

Biuro podrozy. W tej kwocie jaka dysponujesz - przelot, nocleg i wyzywienie, to wydaje mi sie ze zostaniesz przy tej Turcji.
Zeus lubi ten post.

#5 PostWysłany: 24 Lut 2026 16:38 
Awatar użytkownika

srebrny
@DAD
Z tego co mi wiadomo, geograficznie Cypr jest często zaliczany do Bliskiego Wschodu, jeśli popatrzymy na mapę to też mam wrażenie, że położenie tej wyspy bardziej pasuje do Bliskiego Wschodu, niż do np. sporej części Turcji. Ale jest tylko moja luźna interpretacja i mogę sie mylić. Na Cyprze również można pojechać do okupowanej północnej części gdzie wg. mnie czuć kulturowo Bliski Wschód.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 24 Lut 2026 16:43 
Awatar użytkownika

Loty: 263
Kilometry: 511 592
srebrny
Raczej zalozylem ze nie zwrociles uwagi na potrzeby autora, a nie zeby cokolwiek udawadniac.
I mysle ze autor tez mial cos innego na mysli niz Cypr, bo by jednak napisal.

Co do geografii to oczywiscie masz racje ze czasami jest zaliczana do Bliskiego Wschodu, ale chyba nie o to chodzilo w prosbie o pomoc.
2 ludzi lubi ten post.

#7 PostWysłany: 25 Lut 2026 08:33 

srebrny
panprofesor82 napisał(a):
Bez szukania bilety wizzair po okolo 400zł, hotel allinclusiwe przez booking w Ayia napie po około 1000zł od osoby.

Rezerwowanie hoteli all-inc przez booking to po prostu przepłacanie. Taniej, często znacznie, jest w innych miejscach, a nawet bezpośrednio na stronach hoteli korzystając z różnych ofert.
 Profil Relacje PM off
cytrynek lubi ten post.

#8 PostWysłany: 25 Lut 2026 10:08 
Awatar użytkownika

srebrny
@sranda
Często jest tak jak piszesz ale bywa różnie, co wiele razy mi się potwierdziło.

Przykład: majówka w Ayia Napa (ceny spisane przed chwilą).
Nicholas Color Hotel w terminie 25 kwietnia - 2 maja, opcja bezzwrotna allinclusive dla 2 osób:
booking - 842 eur (3562zł)
niemieckie tui - 932 eur (3942zł)
Oficjalna strona hotelu - 1080 eur (4568zł)

Z powyższego wynika, ze cena na booking jest o 1000zł niższa niż na oficjalnej stronie hotelu. Owszem zgadzam sie, że na oficjalnej stronie hotelu często jest taniej niż u pośredników ale nie tu reguły i watro sprawdzać cenę w kilku miejscach.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 25 Lut 2026 11:34 

@panprofesor82
Często na oficjalnych stronach hotelu jak i na stronach niemieckich biur podróży zdarzają się różnego rodzaju kody rabatowe obniżające cenę i finalnie wychodzi taniej niż w portalu na B. U mnie w 95% przypadków portal na B był droższy, zwłaszcza jeśli chodzi o pobyty z HB czy AI.
Ostatecznie można też napisać do działu rezerwacji hotelu pokazując jaką cenę prezentuje portal na B, nigdy nie zdarzyło mi się, żeby hotel nie zaproponował niższej ceny, bądź nawet takiej samej ale z dodatkami, typu bezpłatny parking, upgrade, wejście do SPA gratis czy transfer z/na lotnisko. Po prostu portal na B jest drogi, niestety najłatwiej dostępny i popularny, ale jak ktoś chce, to zawsze dostanie niższą cenę niż tam.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 25 Lut 2026 14:51 

Czesc,
dzieki za wskazówki. Własnie dorwalem fajna opcje na Maroko w tym terminie. Czekamna finalna ofertę.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości