Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Kwi 2010 16:31 

Witam!

Szukam najtańszego rozwiązania dla trasy Polska/ Macedonia/ Polska - obojętnie jakie miasta, byle by najtaniej.
Lecę także z bagażem rejestrowanym. Czas pobytu to ostatnie dwa tygodnie sierpnia (+3 dni w razie konieczności taniego połączenia. Dopuszczam także możliwość dotarcia samolotem do Grecji, potem do Macedonii drogą lądową. Mój mail natalie0410@wp.pl

Z góry dzięki za pomoc! Pozdrawiam! :)
 Profil Relacje PM off  

🎄 Wszystkie kierunki z kalendarza adwentowego PLL LOT w obniżonych cenach! 🔥✈️ 🎄 Wszystkie kierunki z kalendarza adwentowego PLL LOT w obniżonych cenach! 🔥✈️
Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️ Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️
#2 PostWysłany: 20 Kwi 2010 17:16 

niebieski
Malev: Warszawa-Skopje 961 zł.
Lowcost:
Podawałem na forum tanie połączenia do Grecji [Volos]
Ryanairem np. GDN-HHN-VOL wychodziło 80 zł RT
tu trzeba doliczyć bagaż = 4*20€ = 80 €, razem ~400 zł.
Oczywiście trzeba czekać na promo Ryana, aczkolwiek na wakacje chyba nie ma co liczyć na super promocje zwłaszcza po ostatnich akcjach z chmurą.

Edit:
Do Macedonii jest też stosunkowo blisko z Sofii, a tam lata WizzAir. Można szukać połączenia przez Forli albo Bergamo. W tej chwili FRL\BGY-SOF
są tanie 5, 10 € ale w drugą stronę dużo drożej, trzeba czekać może coś ztanieje
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 21 Kwi 2010 21:47 

dzięki serdeczne :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 25 Kwi 2010 09:57 

Do zakupów jeszcze zapewne daleko w twoim przypadku. Ja bym jednak nie zwlekał. Jedziesz na wakacje więc ceny będą rosły. A wydatek do 200zł za bilet nie jest według mnie duży. Tym bardziej ze promocje Ryanaira za 1gr już chyba przeszły do historii. Są połączenia do krajów ościennych do Sofii/Bułgaria, do Volos/ środkowa Grecja do Salonik do Aten.

A najlepiej chyba polecieć do Sofii przez Mediolan, ale też przez Dortmund.
Ceny od 40 do 60euro

Katowice 2,4,9,11,13,16
Gdańska tylko 16 (Ryanair do Franfurtu i dalej Wizzairem)
Warszawy 2,4,13 14
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości