Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Sty 2011 21:29 

niebieski
calkiem fajne chyba
 Profil Relacje PM off  

Tylko 564 PLN za przedłużony weekend na Malcie 🤩😎 Loty z Warszawy i 3 noce w hotelu Tylko 564 PLN za przedłużony weekend na Malcie 🤩😎 Loty z Warszawy i 3 noce w hotelu
🌴Twoje wielkie włoskie wakacje! 🌞 Wczasy w 4* hotelu przy z wyżywieniem w Kalabrii za 2829 PLN 🇮🇹🍝 🌴Twoje wielkie włoskie wakacje! 🌞 Wczasy w 4* hotelu przy z wyżywieniem w Kalabrii za 2829 PLN 🇮🇹🍝
#2 PostWysłany: 21 Sty 2011 09:31 

niebieski
Jak sprawdzałem naciskając rezerwuj zawsze była aktualna cena którą podawał, z ceną na stronie przewoźnika. Minusem jest to, że nie ma zbyt wielu opcji wyszukiwania w porównaniu do azuona. Problemem może być też zablokowanie np. przez Raynair tak jak to było w przypadku Analyzair. Azuon prawdopodobnie (tak bym to rozwiązał) odczytuje dane od lotach ze stron ze stacji na której jest uruchomiony i przekazuje aktualne dane do serwera azuona.

#3 PostWysłany: 21 Sty 2011 12:37 

niebieski
barrob1 napisał(a):
Azuon prawdopodobnie (tak bym to rozwiązał) odczytuje dane od lotach ze stron ze stacji na której jest uruchomiony i przekazuje aktualne dane do serwera azuona.

ale tylko te ktorych nie ma w bazie, te ktore ma, to wlasnie pobiera z bazy Azuona.
Tak czy inaczej, jesli juzy mowimy, zeby FLY4FREE, to to jest wlasnie wyszukiwarka z free ;-)
a azuon juz nie (choc i tak jest tani)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 06 Maj 2011 11:13 

Widze, że teraz więcej linii lotniczych:

AirAsia, German Wings, Bmi Baby.... Rozwijają się....Wyszukuje lepiej niż na starym dobrym skyskanerze.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 06 Maj 2011 11:30 
Awatar użytkownika

Loty: 189
Kilometry: 307 053
niebieski
Strona ma dużo minusów, bo:
-ceny nieaktualne, połączenia też (np. w dalszym ciągu wyłapuje w czerwcu połączenie DTM-CLJ, które mi skasowali, przez 3 tyg. po ogłoszeniu nie mieli jeszcze MAD-POZ-MAD).
-wybierając trasę do Londynu, wyskakuje trasa np. POZ-LTN-DUB-STN, po co te kolejne loty na Stansted?
-nie wiem jak u innych, ale u mnie każde kolejne wyszukiwanie trwa coraz dłużej.
Czasami na niej sprawdzam połączenia, ale bardziej w ramach zabawy niż konkretnego poszukiwania.

#6 PostWysłany: 06 Maj 2011 18:43 

macias napisał(a):
Strona ma dużo minusów, bo:
-ceny nieaktualne, połączenia też (np. w dalszym ciągu wyłapuje w czerwcu połączenie DTM-CLJ, które mi skasowali, przez 3 tyg. po ogłoszeniu nie mieli jeszcze MAD-POZ-MAD).
-wybierając trasę do Londynu, wyskakuje trasa np. POZ-LTN-DUB-STN, po co te kolejne loty na Stansted?
-nie wiem jak u innych, ale u mnie każde kolejne wyszukiwanie trwa coraz dłużej.
Czasami na niej sprawdzam połączenia, ale bardziej w ramach zabawy niż konkretnego poszukiwania.

W sumie dla mnie jest ok, szybko wyszukuje nie musze wchodzic na inne strony.

Co do aktualnosci cen to po najechaniu na rezewuj jest napisane kiedy bylo sprawdzone. Chyba nie sprawdzaja wszyzstkich lotów codziennie.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości