Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Madryt i coś jeszcze?
#1 PostWysłany: 19 Sty 2024 12:54 
Awatar użytkownika

Loty: 56
Kilometry: 162 181
niebieski

Dokąd
  • Madryt

Data wylotu
  • 29.01.2024

Data powrotu
  • 18.02.2024

Długość pobytu
  • 5-7

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Liczba pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • z Barceloną circa 700zł

Dodatkowe informacje
  • Heja

Muszę się udać do Madrytu na 2-3 dni do klienta. Więc za mnie zapłaci firma...ale jak moja luba się dowiedziała, że lecę to oczywiście ona też chce....więc chcąc nie chcąc musze szukać czegoś tańszego, bo dobrze wiemy, że drogo latać nie lubimy.

Ja Madryt już znam, luba nie. Więc jak już ma lecieć...to myślę by dołożyć jakiegoś stopa tak co bym i ja coś nowego zobaczył.

Ja już tu sobie KLM'a sprawdzałem via AMS zachaczyć - nigdy nie byłem no ale jak mam płacić za lubą to odpuszczę;p

Macie jakieś pomysły z czym można to połączyć?

Widziałem KTW-BCN-MAD-BCN-KTW by W6 & IB no i to najprostsze połączenie chyba.

Wiem, że przez Anglie będzie taniej - ale tam nie chcemy. Z ograniczeń - muszę spędzić dwa dni robocze w Madrycie. Więc odpada coś typu pt-pon Madryt a potem coś innego.

Dojazd do Lotniska może być bo autem służbowym - ale jeśli dojazd to powrót na to samo lotnisko co by je odebrać. Jeśli wylot z KTW - to powrót obojętnie.

Post jest szukaniem inspiracji też, bo jak widzicie to nie do końca tak, że szukam za darmoche - bo bym poleciał przez te Anglie i tyle. Za ciekawszą destynację niż BCN jesteśmy w stanie zapłacić więcej.

City break w sercu Maroka 🏰 Loty i riad w Marrakeszu ze śniadaniami za 789 PLN 😎 City break w sercu Maroka 🏰 Loty i riad w Marrakeszu ze śniadaniami za 789 PLN 😎
Luksus w Egipcie ✨ Tydzień w 5⭐️ hotelu z all inclusive za 1999 PLN 🔥 Luksus w Egipcie ✨ Tydzień w 5⭐️ hotelu z all inclusive za 1999 PLN 🔥
#2 PostWysłany: 19 Sty 2024 13:45 

Loty: 178
Kilometry: 329 695
niebieski
Nie piszesz co widziales w Hiszpani, a to przeciez ogromny kraj i jest co tam robic.
Bierzesz auto z MAD, jedziesz do Toledo albo na polnoc do Andory na narty zatrzymujac sie po drodze
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.
tanhayi uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 19 Sty 2024 13:53 
Awatar użytkownika

Loty: 56
Kilometry: 162 181
niebieski
Jak najbardziej! Jest co robić. Ale bardziej kusi nas na przykład to co teraz znalazłem tj. OPO na 2-3 dni i powrót do WRO.

Z drugiej strony jest piękny lot na 15.02 z WMI do MAD za 69zł...ale to czwartek a 1,5 dnia u klienta to za mało.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Sudoku, wwwujek oraz 3 gości