Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Wrz 2023 22:02 

Dokąd
  • Taipej

Data wylotu
  • 11.12.2023

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Liczba pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • Rzym przez Chiny za ok. 1600 zł // Budapeszt-Jeddah-Singapore 2100

Dodatkowe informacje
  • Interesuje mnie lot w jedną stronę z 1 przystankiem lub przystankami, żeby nie siedzieć 10-12 godzin.
    No chyba, że udało by się w lepszej klasie w podobnej cenie, ha-ha :)

Wylot między 11-15 grudnia

Dzięki!

ps. spędziłem już łącznie chyba dobę szukając czegoś fajnego, ale może Wy coś zaproponujecie odkrywczego dla mnie.
    Dzięki
 Profil Relacje PM off  

Tylko 564 PLN za przedłużony weekend na Malcie 🤩😎 Loty z Warszawy i 3 noce w hotelu Tylko 564 PLN za przedłużony weekend na Malcie 🤩😎 Loty z Warszawy i 3 noce w hotelu
🌴Twoje wielkie włoskie wakacje! 🌞 Wczasy w 4* hotelu przy z wyżywieniem w Kalabrii za 2829 PLN 🇮🇹🍝 🌴Twoje wielkie włoskie wakacje! 🌞 Wczasy w 4* hotelu przy z wyżywieniem w Kalabrii za 2829 PLN 🇮🇹🍝
#2 PostWysłany: 14 Wrz 2023 06:52 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Obawiam się, ze ani taniej, ani szybciej nie będzie. No chyba, że kupisz bilet w dwie strony ;)

Załączniki:
capture-20230914-065448.png
capture-20230914-065448.png [ 32.62 KiB | Obejrzany 1320 razy ]
capture-20230914-065140.png
capture-20230914-065140.png [ 36.2 KiB | Obejrzany 1321 razy ]
Do tej pory m.in.: Algieria, Etiopia, Gambia, Ghana, Rwanda, Senegal, Uganda, WKS | | Indie, Indonezja, Iran, Kazachstan, Kirgistan, Liban, Malezja, Nepal, Oman, Tajlandia, Uzbekistan || Boliwia, Brazylia, Kanada, Kolumbia, Meksyk, Panama + Europa.
Image
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.
Flyguy uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 14 Wrz 2023 11:14 

A to ciekawe, że lot w dwie strony jest tańszy niż w jedną. Dzięki!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości