Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Warszawa - Seul
#1 PostWysłany: 07 Sty 2019 17:58 

Dokąd
  • Seul

Data wylotu
  • 02.09.2019

Data powrotu
  • 13.09.2019

Długość pobytu
  • 12-15 dni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Liczba pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • 3255

Dodatkowe informacje
  • Witam,
    nie wiedziałem gdzie napisać, więc piszę tutaj...
    Z tego co mi widziałem to chyba tylko LOT oferuje bezpośrednie loty do Seulu czy sa jeszcze jakieś inne linie oferujące takie połączenie?
    Cena w grudniu to była ok. 2855 zł teraz niedawno wskoczyło na 3255 zł. Czy warto poczekać jeszcze na jakieś obniżki czy to już czas bookowania biletów?
    Oraz pytanie czy warto rezerwować bilety przez "Tripair"? (ok. 140zł taniej)
 Profil Relacje PM off  

Odkryj stolicę Mołdawii za 448 PLN 🇲🇩 Loty i 4* hotel w Kiszyniowie ✈️✨ Odkryj stolicę Mołdawii za 448 PLN 🇲🇩 Loty i 4* hotel w Kiszyniowie ✈️✨
Tydzień w słonecznej Hiszpanii 🏖️ 4* hotel z wyżywieniem na Costa Doradaza 2299 PLN 💛 Tydzień w słonecznej Hiszpanii 🏖️ 4* hotel z wyżywieniem na Costa Doradaza 2299 PLN 💛
 Temat postu: Re: Warszawa - Seul
#2 PostWysłany: 07 Sty 2019 18:13 

niebieski
Z Warszawy bezpośrednio na tej trasie lata tylko LOT. Jeśli dopuszczasz przesiadkę, ceny zapewne byłyby niższe (możesz wyszukać połączenia np. na Skyscanner.pl). Jeśli koniecznie musi być to lot bezpośredni, to tylko LOT.

Co do ceny, nikt nie da Ci gwarancji, ale moim zdaniem spora szansa, że jeszcze spadnie do ok. 2500 zł.
 Profil Relacje PM off
MartiJJ lubi ten post.

#3 PostWysłany: 07 Sty 2019 18:34 

Rozumiem. Czyli najlepiej przeglądać codziennie i ewentualnie patrzeć okoliczne daty?
A co do tego Tripair'a możesz się wypowiedzieć na jego temat? Używałem porównywarki lotów z tej strony i ceny tam były najniższe, tańsze niż bezpośrednio na stronie LOTu.
Raczej preferuję lot bez przesiadek, ponieważ to będzie pierwszy lot i tak będzie po prostu łatwiej.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 09 Sty 2019 14:09 

Wybaczcie za ponowienie pytania, do maja jest promocja LOTu, bilety po 2399, można się tego spodziewać takiej promocji ewentualnie w czerwcu? Czy czekanie z rezerwacją na 2-3 miesiące przed mija się z celem?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 09 Sty 2019 15:01 
Awatar użytkownika

Loty: 137
Kilometry: 209 093
niebieski
Z tego co pamiętam to w roku 2018, bodajże w maju, była promocja na wiele kierunków (na pewno Europejskich) i część międzykontynentalnych, ale chyba nie wszystkie. Z tym, że to była promocja na okres wakacji i września już nie obejmowała. Co oczywiście nic nie znaczy, bo do tej pory LOT robił noworoczną wyprzedaż z datami na cały lub prawie cały rok. A w tym roku daty są tylko do końca maja ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości