Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 12 Kwi 2024 18:08 

wypłaty w Cajero Banco de la Nación są bez prowizji, większość innych bankomatów chciało ode mnie prowizji (na pewno: BCP, Interbank).
Wypłaty przez kartę mBank Visa Świat dawały porównywalny kurs do tego, który dostałem zamieniając kupując Sole w kantorze w Peru za dolary kupione w Polsce.
 Profil Relacje PM off
naimad lubi ten post.
naimad uważa post za pomocny.

Weekendowe polowanie na zorzę🌌🌠❄️ Wycieczka na Islandię za 779 PLN 😍✈️🛌 Weekendowe polowanie na zorzę🌌🌠❄️ Wycieczka na Islandię za 779 PLN 😍✈️🛌
Indie w supercenie 🔥🌶 Loty z bagażem do Mumbaju od 1473 PLN ✈️ Indie w supercenie 🔥🌶 Loty z bagażem do Mumbaju od 1473 PLN ✈️
#22 PostWysłany: 13 Kwi 2024 21:30 

srebrny
@jahu555 w takim razie musiało się coś zmienić, ponieważ sprawdziłem i w listopadzie 2021 wypłacałem bez prozwizji w banku BCP (karta VISA Revolut).
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 13 Kwi 2024 22:43 
Awatar użytkownika

srebrny
W marcu 2023 BCP (Visa, Revolut) był nadal bez prowizji.

#24 PostWysłany: 14 Kwi 2024 08:53 

Loty: 26
Kilometry: 67 603
srebrny
Napisałem parę postów wyżej (post 18), że w sierpniu 2023 NA PEWNO BCP brał prowizje (przynajmniej w Arequipa). Natomiast na pewno bez prowizji mogłem wypłacać w Multired i Caja Cuzco.

Tutaj swieze info z reddit (sprzed 2 tygodni):

Update for some ATM fees in Peru tested this week:

1: BBVA (“Banco Continental”): 38 PEN
2: BCP (“Banco de Credito”): 35 PEN
3: Interbank (“GlobalNet” ATMs): 25 PEN
4: “Banco de la Nacion” (“MultiRed” ATMs): No fee, WARNING: they do not ask for confirmation, as soon as you select the PEN you want to withdraw, it gives you the bills, unlike the others (they warn you about the fee)
 Profil Relacje PM off
naimad lubi ten post.
naimad uważa post za pomocny.

#25 PostWysłany: 23 Wrz 2025 23:17 

Loty: 76
Kilometry: 171 472
niebieski
Nadal bez zmian:
Multired i Caja Cuzco bez prowizji,
Wszelkie inne spotkane chciały pobierać opłatę.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość